Schinin u svakom slucaju je bolje da je dr zainteresiran nego da ga boli briga.
Hvala na lijepim zeljama, u pon idem na prvi pregled pa cemo vidjet dal ce se vec nesto cuti! Vec me lovi nervoza ali valjda to tako mora biti

nemoj nervoziti tu mrvicu bice sve u redu i sanse su velike da cujes
bas se radujem za tebe

Hihihi da Anchy onda tocno mogu zamislit sta radis u odredeno doba dana/veceri hejehe :)
Muz/zarucnik na isto ti to dođe!
Hihihi da Anchy onda tocno mogu zamislit sta radis u odredeno doba dana/veceri hejehe :)
Muz/zarucnik na isto ti to dođe!
A jooooj draga moja nema ovog tjedna akcije jer je radio ujutroali nadam se da će večeras biti nešto...jer sutra je slobodan....osim ako ne zahrče prije ''posla''
hehe
A i to što kažeš,hehe!!Isto to dođe
E baš me probada dole…mislim da su jajnici…nešto poput-kao kad trebam dobiti…nešto poput grčeva…ti kužiš te stvari,što bi to moglo biti!??Tek su mi od 13 pl.dani!
Anchy30

url=https://lilypie.com]
Vecer drage moje ....
Neznam odkud da krenem, prvo dobre vijesti decko ima obrt i napokon su mu uplatili neke novceke koje je toliko dugo cekao i veceras idemo vaaaa wuhuuun i jos je dobra sto me Schinin jako razveselila, rekavsi mi da mi je stitnjaca u redu i da mozemo radit bebicu, pa joj se zahvaljujem na informaciji i na tome sto me razveselila
A tuzna da ... Danas je umro jedan mi poznanik u 37. godini zivota ... Bio je jako dobar, vozio je hitnu pomoc, uzasno sam sokirana, neki dan ga vidila (posto zivim u malom mjestu, pa se svi poznajemo) a danas ga vise nema .. Ni helihopter ga nije uspio odnnijet do bolnice ... Uzas a prije skoro mj dana sam izgubila djeda
moje trenutno stanje sok ...
No dobro, kako ste Vi cure ??
Vecer drage moje ….
Neznam odkud da krenem, prvo dobre vijestidecko ima obrt i napokon su mu uplatili neke novceke koje je toliko dugo cekao i veceras idemo vaaaa wuhuuun i jos je dobra sto me Schinin jako razveselila, rekavsi mi da mi je stitnjaca u redu i da mozemo radit bebicu, pa joj se zahvaljujem na informaciji i na tome sto me razveselila
A tuzna da … Danas je umro jedan mi poznanik u 37. godini zivota … Bio je jako dobar, vozio je hitnu pomoc, uzasno sam sokirana, neki dan ga vidila (posto zivim u malom mjestu, pa se svi poznajemo) a danas ga vise nema .. Ni helihopter ga nije uspio odnnijet do bolnice … Uzasa prije skoro mj dana sam izgubila djeda
moje trenutno stanje sok …
No dobro, kako ste Vi cure ??
moje saucesce
no idite vi van i odvrate si malo misli od tuznih dogadjaja, uzivajte, opustite se i vjezbajte

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji