Rozica, znam, bit će sve ok...s vremenom će se sve promijeniti i čim se nam makne kredit..a to je tek za godinu i pol. Al će i to proći. Glavno da bude s bebicom sve u redu!
Odužit ću se svakoj, obećajem!

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Zabica i rozica, mozete mi u inbox ili tu poslati broj racuna na koji vam mogu nesto uplatiti jer zelim da si uljepsate nadolazece blagdane barem sitnicom <3
Uh cure, žaš mi je zbog vaše situacije..
Isto kao i ostale cure spremna sam pomoći...
Zabice, ti si mi blizu pa bih mogla bez problema nekako uskočiti :)

2006.
2008.
2010.
10/2015 7+5
Miska-r cestitammmm ti od srcaa na +!!!!! I zelim ti urednu i mirnu trudnocu i brz i lagan porod!!!!!
Cure zaista mi je zao na situaciji,znam kako je to i ja sam to prosla sve,znala sam po tjedan dana bit na samom kuhanom krumpiru bez soli bez icega i svakak se propatiti sa 0 u novcaniku…..ako mogu kako pomoci recite…
Cure pitanje…. Vi koje pijete Vrkutu i vama kojima je Vrkuta pomogla da zatrudnite… Kad ste je pile koliko kolicinski ste u danu popile i zanima me dali ste pile topao caj ili hladan??
Ja je pijem po 3 salice od 2dcl dnevno (nekad dvije salice kad sam lijena hehe ) i u 99% pijem je hladnog jer mi topao nekako nije fin i cula sam da od toplog moze doc do mucnine… Pa sad kako ga vi koristite?
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji