Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ivyp
    03. Prosinac 2015. 22:26

Divne ste cure... Voljela bi vas upoznat.. Ne znam puno ljudi da imaju ovako veliko    puno dobrote i ljubavi.. Bit cete divne majke.
    I ja bi zeljela pomoci!!!

https://lt1f.lilypie.com/iH35p2.png

Rozica2810
    03. Prosinac 2015. 23:28

Drage moje cure !!

Nema tih rijeci kojima bi opisala zahvalnost i Vasa meka,topla,dobra,draga,iskrena,srdacna
    i plemenita srca !! 
    Znala sam da postoji jos dobrih ljudi s takvim srcima i kako je vec netko spomenuo sve Vi vjerujem jeste i cete biti fantasticne majke 

Kako sam vec pisala moja obitelj i ja smo u redu .. Imamo svaki dan sto za jest i za obuc, a sve to zahvaljujuci roditeljima koji se ne predaju ..

Samo sam htjela Zabici pokazati da nije sama da nas ima jos, nekih je sram to priznati, a neki s ponosom traze pomoc  eto ja imam dosta robe sto sam prerasla i zelim je se rijesiti, pa ako nekome treba nek se javi 

Jos jednom hvala Vam cure na iskazanoj volji za pomoc, stvarno ste divne...
    Volim Vas sveee !! 

Mallla
    04. Prosinac 2015. 00:11

Drage moje hrabre ste, tu ste, dijelite dio sebe samim time je jasno damje i vase srce veliko! Ako bilo kako mogu pomoci, spremna sam makar utjesiti kad je tesko!

Anchy i ja volim juznjacko srce ali sada gledam chicago u plamenu na rtl u 23:30! Uzdam se u reprize juznjackog srca :) A volim sve od mentalista, csi, castle i sve verzije i verzijice takvih serija!

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.