Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sjuskica30
    04. Prosinac 2015. 20:46

Ja se ne bih složila sa vama.... mojoj mami kad prije 19 godina nije mogla ostati trudna je upravo ginekolog preporučio vrkutu.... i ja sam pitala mog novog dali da je pijem i on se oduševljeno složio....kao što će ti naprimjer gastroenterolog preporučit i vrkutu i mentu za želudac,tako je i ginekolog upućen u nešto što očito pomaže začeću ili menstrualnim bolovima....

JanaH.
    04. Prosinac 2015. 20:47

Ja sam jedne dulje vrijeme vukla nekakvu upalu, papa bio loš pa za 6mj dobar, loš pa dobar, i tako svakih 6mj.. Nikakve terapije od strane gin mi nisu pomogle, nego sam koristla jedno vrijeme ulje čajevca i riješila se svih tegoba :)

2006.
    2008.
    2010.
    10/2015 7+5

Obama2009
    04. Prosinac 2015. 21:10

Ja kad sam jučer kupovala vrkutu i sama farmaceutkinja mi kaže kako ju je konzumirala ali samo za vrijeme M ne! Rekla je da to ovisi od tijela do tijela. Da ću to najbolje sama osjetiti dok pratim svije tijelo.
    Imaju u Austriji neke nove kapi isto vrkutine i ona mi kaže da su one tri puta uncikovitije. Koštale su oko 13 eur(nekih 95 kn)
    A običnu vrkutu sam platila 4 eura(30 kn)
    Ona mi je rekla isto da pijem do 1 litre dnevno. I uvijek svježu da kuham. Pa probat ću pa šta bude. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.