Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    JanaH.
    04. Prosinac 2015. 19:45

Ja po netu nalazim podatke da vrkuta može i prije i za vrijeme i nakon trudnoće, ali da se marulja nesmije piti ako se sumnja na T jer može izazvati spontani.. 
    Od toliko informacija čovjek nije pametan što i kako.... 

2006.
    2008.
    2010.
    10/2015 7+5

Mallla
    04. Prosinac 2015. 20:15

Meni na kutiji od caja pise da se ne preporuca u trudnoci....a na netu sam nasla da pise da moze cijelo vrijeme ali sam nasla i da je dobro izbjegavati prva 3 mj trudnoce....e sad nisam pametna i pojma nemam cemu vjerovat!

url=https://lilypie.com]

JanaH.
    04. Prosinac 2015. 20:17

Ja kupujem općenito čajeve u rinfuzi, kod jednog stričeka koji se fakat razumije u te stvari... 
    baš budem otišla u ponedjeljak do njega pa da ga pitam...

2006.
    2008.
    2010.
    10/2015 7+5

Schinin
    04. Prosinac 2015. 20:21

sad sam primjetila da novim curama nisam zazelj.ela dobrodoslicu (sram me bilo) - pa cure dobrodosle i sto krace ostale 

sve vi pisete o vrkuti, a citala sam i ja podosta o tome, nazalost ne znam ni sama sta vam kazem smije li se ili ne piti u t.... da potice zacece to stoji. citala sam i o hrpi drugih dobrih svojstava (ublazava menstrualnu bol, dobar i za astmu i td)  i sad me izludi da ne mogu nigdje naci caj za kupiti!!!

Schinin
    04. Prosinac 2015. 20:23

vecka: sve mislim napisato, pa nikako: NEocekujem 27.12. nisam do sada nista ni rekla, jer nisam ni ja znala, cudoviste nije htjelo doci kad sam prestala uzimati pilile :)

sjuskica30
    04. Prosinac 2015. 20:23

Drage cure,evo mene sa mog godišnjeg natrag u moju lijepu Istru...sad ću biti aktivnija...onako preko mobitela mi je jako teško tipkati...
    Cure drage,ako zatreba pomoć i ja sam tu!
    Što se vrkute u trudnoći tiče,mislim da je najbolje da prva koja ide kod ginekologa pita za savjet! 
    Ajmo Anchy i Rozica, AKCIJA OVIH DANA!!!!!!!!!!!!!!

JanaH.
    04. Prosinac 2015. 20:31

sjuskica30

Što se vrkute u trudnoći tiče,mislim da je najbolje da prva koja ide kod ginekologa pita za savjet! 

Čisto sumnjam da se ginekolozi razumijuu čajeve..... Oni će rađe preporučiti kapi, tablete ili slično....
    Rijetko koji dr prizna alternativu....

2006.
    2008.
    2010.
    10/2015 7+5

Anchy30
    05. Prosinac 2015. 12:20

sjuskica30

Drage cure,evo mene sa mog godišnjeg natrag u moju lijepu Istru…sad ću biti aktivnija…onako preko mobitela mi je jako teško tipkati…
    Cure drage,ako zatreba pomoć i ja sam tu!
    Ajmo Anchy i Rozica, AKCIJA OVIH DANA!!!!!!!!!!!!!!

Ja se sva pogubila!!Na kraju mi sad nije jasno što sam trebala upisati 28 ili35…ajd molim te ako kužiš to pročitaj što sam napisala Maji…
    Sinoć sam bila vrijedna,hihi!

Anchy30

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI