Vecka draga neka si se ti isplakala nego da si nakupljala u sebi! Al ako ti je danas trakica jos tamnija onda danas i sutra su tvoji dani!
Chicita ti si onda potpuno okruzena blagdanima....Sv.Nikola pa Bozic :) Neka je sretno i plodno!
Tina zao mi je da nije T....bas mi je zao ali polako doc ce i taj plus koji ce se pojavit odmah :)
Oppppaaaa miska-r cestitam ti od srcaaaaa....jos kad te tako iznenadi....preljepo draga! Ma doci ce i taj 21 brzo nego sad se ljepo opusti i pazi na svoju tockicu :) I vidi se na profilnoj jasno...plusicccc debeli :)
Pticice zelim taj + svim srcem al se istovremeno i sputavam da ne potonem ako bide -!
Zabice....zao mi je sto ti je takva situacija....ja sam u slicnoj samo sto zivimo s njegovima pa imamo sve sto nam treba a i vise od toga...iako se nekad ljutimo jedni na druge zapravo nam je svima skupa bolje....al nisam to htjela reci vec dati ti ideju. Mnoge cure ti otvore na fejsu profil i tu objavljuju s ebaya proizvode...znaci narucujes za druge na njihovu adresu a oni ti na racun uplacuju koliko proizvod kosta + 5 ili 10 nekad i 15 il 20 kn tvoje provizije. Sad da se to detaljnije objasnit al eto i to je jedna ideja!
E pa obama ti si mene rasplakala. Apsolutno sto si.napisala ne moze se shvatit pogresno. U tebi kuca pravo ljudsko, meko srce! Preljepo!
url=https://lilypie.com]
Vecer 💋
Prvo da cestitam miska-r na trudnoci, zelim ti skolsku trudnocu...
Tina-jako mi je zao da si dobila tu glupu vjesticu, ali glavu gore!!!! Idemo dalje...
Nove curke dobrodosle👍👍!!!
Zabica i Roza- curke zao mi je sta vam je situacija takva, al virujem da ce biti bolje.. Moramo u to virovati, jer ovako se samo predajemo patnji..
Ja sam zivila 8 god u Becu, i sad smo u Splitu, i uvik je zelja postojala vratiti se na nase, ali samo to da se vracas iz austije u hr je u meni jako puno unilo straha, al eto trudili smo se i moj suprug je dobio dobar posao, ja ne radim.. Tako mislim i za vas bez obzira sta je hr trenutno u jakoj depri, da cete vi ipak naci sigurno, jer virujem da necete odustati..
Vi curke ostale kako ste danas?
Rajna dobrodosla i sto prije otisla....napravi ti jos jedan test...mozda je ipak +!
Zabice palo mi je jos nesto na pamet....to je moja mama radila kad smo bili u skripcu. Pravila je torte i kolace kome treba, rekla bih da ih ti volis pravit. To sada radi i moja kuma isto. Znaci preko nekog tko ti je blizak razglasi se da pravis torte i kolace....znaci daju ti lovu a ti kupis sastojke i napravis s tim da u sve to obracunas svoju proviziju...zna to isto dobro ici!
Ja sam se isto puno puta kolebala prvo oko udaje pa oko bebice i onda sam rekla da mene zivot nece cekati i da mi financija nikad nece biti dosta...ako bude hvala bogu al ne zelim svoj zivot stavit na cekanje. Za primjer uvijek uzmem svoje roditelje...ja i brat smo razlike 13mj a tada su nam roditelji bili bez posla pa onda tata nasao nesto sitno...uglavnom bilo je trenutaka kada smo u frizideru imali samo margarin ili kada smo 10 dana za redom jeli grah (mrzila sam grah) al smo uvijek bili sretni i voljeni i smatram da smo ja i brat dobri ljudi i da je velikim djelom takav zivot i roditelji koji su nam uvijek pojasnili zasto nesto ne mozemo imati zasluzni! Nikad ne smijemo odustati od sebe i svojih snova!
A zabice, rozice...da vam ikad ikad ista zatreba ne susprezite se zatraziti, ja sam spremna pomoci cim god mogu!
Sto se mene i simptomcica tice....sise i dalje na mjestu al imam osjecaj da jos vise bole...iscjedak tu, ne previse...hvata me zgaravica ( nekad.me zna zeludac zezat pa ne mislim da.je simptom)
url=https://lilypie.com]
I ja sam spremna pomoći koliko mogu i ne želim da se itko srami pitati...stoga djevojke ako bilo što trebate pišite obavezno...vrijeme je darivanja
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Obama, ne znam što bih ti rekla koliko su me tvoje riječi ohrabrile..stvarno si jako divna...ne ljutim se na ništa što si napisala, kao što je Rozica već rekla.
Samo što je meni malo neugodno za slanje paketa...ipak i to košta..stvarčice koje ću trebate u T, kreme protiv strija jer me već sada svrbi trbuh naveliko tu su jako skupe...ili ove jeftine ništa ne valjaju...Nekako ćemo se već snaći. Moja sestra ima PayPall pa naručuje preko neta, a za kolače - to sam već radila ali zbog jala i zavisti ti takve osobe ljudi prijavljuju jer je na CRNO..a to si ne mogu dopustiti...
Prije smo radili i muž i ja, pa smo kupili auto, rata nam je 300 eura. Onda ja ostala bez posla, a muž na skoro minimalac...i to pokrije ratu kredita..i ne ostane ništa...a tek kad dođe bebica...ujjj...nadam se da će se situacija promijeniti...
Evo vam moj link: http://mojekrpice.hr/dijana555-5439 pa ako nešto nađete, slobodno mi se javite..bolje da ja dobijem novčeke, stavim sa strane za kredit pa će biti lakše...
U inozemstvo mogu slati tiskom, vidjela sam da ima i ta opcija...
PUNO HVALA svima na predivnim riječima, znam da će biti bolje. MORA!
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Zaboravila sam reći da kad sam bila zaposlena i još za vrijeme studiranja, svake godine sam obradovala odjel pedijatrije u našoj bolnici, pomagala siromašnim obiteljima...
Ali DOBRO SE DOBRIM VRAĆA...Obamice, možeš li mi dati svoj e-mail?
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Zabica25 ajde mi napisi na prvatne poruke adresu, kupiti cu ti tu ono ulje od mustele sto sam i sebi kupila, trebaju ti mozda kakvi vitamini, folna ili slicno? I molim te nemoj mi rec da ti je neugodno. Napisi sto ti treba?! Ja imam dovoljno, i nece mi to biti problem!
Cure ja vam se divim.. Mi nismo ni pomisljali na bebicu dok nismo imali stalne poslove. Nakon toga kucu pa ovo pa ono... Sad imamo sve samo nam fali jedna mala beba...
Tako da uvijek u zivotu ce vam nesto falit... Al ne treba ocekivat da ce sve bit savrseno. Ja bi rade bebu jer to je za mene jedini smisao zivota..
https://lt1f.lilypie.com/iH35p2.png
Sortiraj odgovore
Najstariji