zabice, ako ti bude trebalo robice za bebu, ako bude deckic, imam ti ja dosta robice muske sto je L prerastao pa bi ti mogla poslati, robica je ocuvana, nesto nije uopce ni nosio.
14.06.2014. L ♥
Ja sam isto spremna pomoci..
Cure ako nece te tu javno slobodno se u inbox javite i ako mogu stvarno bi pomogla..
Ja stvarno ne znam kaj bih vam rekla...
ostavile ste me bez teksta...
LUKI, računam na tebe u kolovozu sljedeće godine :) iako imam osjećaj da je dečko u pitanju jer kiselo obožavam, a slatko baš i ne
Segy, hvala i tebi i svim curama...stvarno ste divne...
Kad bi ti poslala paket, to bi stiglo možda za mjesec ili kad...
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Hvala Vam cure puno na pruzenoj pomoci !!! Stvarno ne poznajem divnije ljude sto ste Vi ode ... I nadam se da cete uskoro sve Vi dobiti ono sto najvise zelite moja obitelj i ja samo za sad ok ... Krpamo se nekako ...
Nije me sram pitati pomoc, ali za sada ide nekako i nadam se da ce biti bolje Zabice bit ce sve u redu ... uvijek ima dobrih ljudi, nismo same .. na zalost toliko je ljudi kojima je potrebno da covijek nezna kome bi prije pomogao .. Jos jednom cure hvala Vam na tako velikim i jako sam sretna sto Vas imam !!!
Rozica, znam, bit će sve ok...s vremenom će se sve promijeniti i čim se nam makne kredit..a to je tek za godinu i pol. Al će i to proći. Glavno da bude s bebicom sve u redu!
Odužit ću se svakoj, obećajem!
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Zabica i rozica, mozete mi u inbox ili tu poslati broj racuna na koji vam mogu nesto uplatiti jer zelim da si uljepsate nadolazece blagdane barem sitnicom <3
Uh cure, žaš mi je zbog vaše situacije..
Isto kao i ostale cure spremna sam pomoći...
Zabice, ti si mi blizu pa bih mogla bez problema nekako uskočiti :)
2006.
2008.
2010.
10/2015 7+5
Miska-r cestitammmm ti od srcaa na +!!!!! I zelim ti urednu i mirnu trudnocu i brz i lagan porod!!!!!
Cure zaista mi je zao na situaciji,znam kako je to i ja sam to prosla sve,znala sam po tjedan dana bit na samom kuhanom krumpiru bez soli bez icega i svakak se propatiti sa 0 u novcaniku…..ako mogu kako pomoci recite…
Cure pitanje…. Vi koje pijete Vrkutu i vama kojima je Vrkuta pomogla da zatrudnite… Kad ste je pile koliko kolicinski ste u danu popile i zanima me dali ste pile topao caj ili hladan??
Ja je pijem po 3 salice od 2dcl dnevno (nekad dvije salice kad sam lijena hehe ) i u 99% pijem je hladnog jer mi topao nekako nije fin i cula sam da od toplog moze doc do mucnine… Pa sad kako ga vi koristite?
Sortiraj odgovore
Najstariji