I ja sam spremna pomoći koliko mogu i ne želim da se itko srami pitati...stoga djevojke ako bilo što trebate pišite obavezno...vrijeme je darivanja
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Obama, ne znam što bih ti rekla koliko su me tvoje riječi ohrabrile..stvarno si jako divna...ne ljutim se na ništa što si napisala, kao što je Rozica već rekla.
Samo što je meni malo neugodno za slanje paketa...ipak i to košta..stvarčice koje ću trebate u T, kreme protiv strija jer me već sada svrbi trbuh naveliko tu su jako skupe...ili ove jeftine ništa ne valjaju...Nekako ćemo se već snaći. Moja sestra ima PayPall pa naručuje preko neta, a za kolače - to sam već radila ali zbog jala i zavisti ti takve osobe ljudi prijavljuju jer je na CRNO..a to si ne mogu dopustiti...
Prije smo radili i muž i ja, pa smo kupili auto, rata nam je 300 eura. Onda ja ostala bez posla, a muž na skoro minimalac...i to pokrije ratu kredita..i ne ostane ništa...a tek kad dođe bebica...ujjj...nadam se da će se situacija promijeniti...
Evo vam moj link: http://mojekrpice.hr/dijana555-5439 pa ako nešto nađete, slobodno mi se javite..bolje da ja dobijem novčeke, stavim sa strane za kredit pa će biti lakše...
U inozemstvo mogu slati tiskom, vidjela sam da ima i ta opcija...
PUNO HVALA svima na predivnim riječima, znam da će biti bolje. MORA!

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Zaboravila sam reći da kad sam bila zaposlena i još za vrijeme studiranja, svake godine sam obradovala odjel pedijatrije u našoj bolnici, pomagala siromašnim obiteljima...
Ali DOBRO SE DOBRIM VRAĆA...Obamice, možeš li mi dati svoj e-mail?

Zabica25 ajde mi napisi na prvatne poruke adresu, kupiti cu ti tu ono ulje od mustele sto sam i sebi kupila, trebaju ti mozda kakvi vitamini, folna ili slicno? I molim te nemoj mi rec da ti je neugodno. Napisi sto ti treba?! Ja imam dovoljno, i nece mi to biti problem!

Cure ja vam se divim.. Mi nismo ni pomisljali na bebicu dok nismo imali stalne poslove. Nakon toga kucu pa ovo pa ono... Sad imamo sve samo nam fali jedna mala beba...
Tako da uvijek u zivotu ce vam nesto falit... Al ne treba ocekivat da ce sve bit savrseno. Ja bi rade bebu jer to je za mene jedini smisao zivota..
https://lt1f.lilypie.com/iH35p2.png
zabice, ako ti bude trebalo robice za bebu, ako bude deckic, imam ti ja dosta robice muske sto je L prerastao pa bi ti mogla poslati, robica je ocuvana, nesto nije uopce ni nosio.

14.06.2014. L ♥
Ja sam isto spremna pomoci..
Cure ako nece te tu javno slobodno se u inbox javite i ako mogu stvarno bi pomogla..
Ja stvarno ne znam kaj bih vam rekla...
ostavile ste me bez teksta...
LUKI, računam na tebe u kolovozu sljedeće godine :) iako imam osjećaj da je dečko u pitanju jer kiselo obožavam, a slatko baš i ne
Segy, hvala i tebi i svim curama...stvarno ste divne...
Kad bi ti poslala paket, to bi stiglo možda za mjesec ili kad...

Hvala Vam cure puno na pruzenoj pomoci !!! Stvarno ne poznajem divnije ljude sto ste Vi ode ... I nadam se da cete uskoro sve Vi dobiti ono sto najvise zelite moja obitelj i ja samo za sad ok ... Krpamo se nekako ...
Nije me sram pitati pomoc, ali za sada ide nekako i nadam se da ce biti bolje Zabice bit ce sve u redu ... uvijek ima dobrih ljudi, nismo same .. na zalost toliko je ljudi kojima je potrebno da covijek nezna kome bi prije pomogao .. Jos jednom cure hvala Vam na tako velikim i jako sam sretna sto Vas imam !!!
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji