drage cure,veliki pozdrav :) već vas dugo pratim pa sam se odlučila javiti,već dugo radimo na bebici i nikako da stigne,a svima okolo sam dosadna svaki mjesec sa novim simptomima (dosadna sam već i sama sebi), i pretpostavljam da me sad već jedino vi možete razumijeti :) željela bih podijeliti svoje ovomjesečne simptome s vama pa da čujem kaj vi mislite :) jučer sam trebala dobiti M ali još ništa od nje,i inače mi nije bila baš točna al sam već par mjeseci na dufastonu (po preporuci ginekologice, da ustabilim ciklus i da dođe napokon do oplodnje), ovih mjeseci kako koristim dufaston dođe svakih 28 dana.e sad, simptomi: prije tjedan dana me počelo boljeti kao da ću dobiti (inače me boli dan prije M i na dan kad dobijem), sise su baš napete (al se nisu nešto povećale) i vide mi se dosta žile, čak su mi žile po aureolama vidljive (koje su se malo povećale).danas sam dobila gusti bijeli iscjedak,stalno sam mokra,ko da sam popišana :D ubijaju me noge, kao da sam ih istegnula, i prepone isto :/ danas sam čak i povraćala,al mislim da sam u nekoj virozi (ne želim se uopće ničem nadati!), apetit nula bodova, ništ ne jedem :( radila sam test jučer navečer,clear blue-čim sam ga popišala se pojavio plus al je onda taj plusić nestao nakon par minuta i ostao veliki minus :( sva sam zbunjena i tužna :( bit će valjda drugi mjesec.uglavnom,to je to od mene,a svim trudnicama iskrene čestitke
Miska-r, cestitam ti! Neka sve prodje u najboljem redu..
Zakaj ste mene izbace s liste?.. ili ja ne vidim dobro..
curke, drz te se, ako ste spremne biti mame, samo dajte, situacija nije bajna, ali gura se.. svi bi mi svasta htjeli, i većinom nismo zadovoljni s onim koliko imamo.. ako mogu kak pomoć, javite mi se slobodno...
Draga Ranja!
Dobro dosla! Nadam se da ces sto prije promijeniti stranicu i otici u trudnice!
Ja sam jedna "svjeza" trudnica,ali se medu trudilicama osjecam malo vise "kod kuce"
Pokusat cu ti odgovoriti na pitanja po onome iz mog iskustva,druge cure ce ti sigurno jos i svoja iskustva dodati...
Znam kako izgleda velika zelja za bebom i sama sam to prosla i ocajavala...
mogu ti reci ovako; mi koje silno zelimo bebu primjecujemo i pomalo si i umislimo nazalost razne "simptome" Gotovo svi ti jako rani "simptomi" mogu znaciti sve i nista jer je to sve nesgurno...
Ja sam recimo cijelo vrijeme "cekala" mucnine kojih do danas kad sam vec u 8. tjednu jos nema!
Najsigurniji je nazalost jos uvijek test...Cak i ako ti je na dan izostanka M negativan,ponovi ga iduci i onaj dan iza...ako si stvarno trudna pojavit ce se blijeda 2.linija. Nemoj piti puno tekucine prije testa da ti ne razrijedi urin i eventualno bude lazno negativan!
Sretno! Navijam za plusic
Sortiraj odgovore
Najstariji