Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Schinin
    03. Prosinac 2015. 18:07

LariMara: tako mi je drago a si vidjela  bila sam sigurna da drugcije nece ni biti! nadam se da se sad barem mozes malo opustiti i poceti uzivati u t! zelim ti da prodje ut u trenu i da stvarno podjes uzivati u svojoj mrvici!

Rozica2810
    03. Prosinac 2015. 18:14

Obama i Schinin hvala Vam cure puno na podrsci !!! Puno znaci ... Sto se tice ja Vas nisam uopce krivo shvatila, a vjerujem da nije ni Zabica ...
    Vi koje ste vani .. spasile ste se .. Ja sam ocajna, zivim na otoku gdje posla nema nikako, a situacija je teska .. Imam jos nesto novaca od ljeta tako ponekad kupim kruh, mlijeko i tako te stvari  decko mi je takoder bez posla, pa se ponekad pitam dali je uopce pravo vrijeme za bebicu .. Ali eto nadam se i vjerujem da ce biti bolje ... Jos jednom Vam hvala do neba sto ste tu za nas 

Schinin
    03. Prosinac 2015. 18:22

Rozica2810

Obama i Schinin hvala Vam cure puno na podrsci !!! Puno znaci … Sto se tice ja Vas nisam uopce krivo shvatila, a vjerujem da nije ni Zabica
    Vi koje ste vani .. spasile ste se .. Ja sam ocajna, zivim na otoku gdje posla nema nikako, a situacija je teska .. Imam jos nesto novaca od ljeta tako ponekad kupim kruh, mlijeko i tako te stvari  decko mi je takoder bez posla, pa se ponekad pitam dali je uopce pravo vrijeme za bebicu .. Ali eto nadam se i vjerujem da ce biti bolje … Jos jednom Vam hvala do neba sto ste tu za nas 

a cuj, "pravo vrijeme" za bebicu ne postojji......pravo vrijeme je kad se ti osjecas spremna, a ne ostalli/ vanjski faktori.... ja cu spadati u "stare prvorotkinje" s jedne strane jer sam i ja ganjala pravi trenutak, a s druge, po meni vaznije strane - ja nisam bila spremna da preuzmen na sebe tu odgovornost i da budem mama. sad znam da sam "zrela" i da cu biti bolja mama mom djetetu neg sto bi bila prije 2 ili pet godina...

i sa velik stazem u inostranstvu: kod kuce jeste najljepse, ali kad kod kuce nemam koru kruha..... mi smo isli za poslom, da nam bude bolje... a stim si mozemo i priustiti vise puta godisnje letove u Europu i biti kod kuce

LuKi5
    03. Prosinac 2015. 18:36

Rozica2810

Obama i Schinin hvala Vam cure puno na podrsci !!! Puno znaci … Sto se tice ja Vas nisam uopce krivo shvatila, a vjerujem da nije ni Zabica
    Vi koje ste vani .. spasile ste se .. Ja sam ocajna, zivim na otoku gdje posla nema nikako, a situacija je teska .. Imam jos nesto novaca od ljeta tako ponekad kupim kruh, mlijeko i tako te stvari  decko mi je takoder bez posla, pa se ponekad pitam dali je uopce pravo vrijeme za bebicu .. Ali eto nadam se i vjerujem da ce biti bolje … Jos jednom Vam hvala do neba sto ste tu za nas 

Draga, ako si spremna za bebicu nemoj se dati obeshrabriti. Situacija je vamo koma, stvarno je tesko, ali nade se nacin barem neki. Da ce biti tesko I da je tesko to I sama znas, ali da se izgurati. Mi smo zeljeli bebu I dobili smo je unatoc svemu. Trenutno nemamo novca za vjencati se niti krstiti malog ali imamo za brinuti o njemu I to nam je najvaznije. Biti ce jednog dana i za to, koliko stvari bi u zivotu htjeli, a ne mozemo. Ono sto nas drzi je vjera da ce jednog dana biti bolje i da nam je osigurati sinu sve sto mu treba prioritet, borit cemo se za to. Muz se trga trazeci posao ali ga ovdje ne moze naci. Dva mjeseca je radio u ove skoro 4 godine. Meni jos ostaje zavrsiti faks. Ako doista zelis I spremna si bitimajka slijedi svoj san, a sam tvoj dolazak ovdje je dokaz da si spremna svim srcem za to. Drzi se

14.06.2014. L ♥

• ranja
    03. Prosinac 2015. 18:46

drage cure,veliki pozdrav :) već vas dugo pratim pa sam se odlučila javiti,već dugo radimo na bebici i nikako da stigne,a svima okolo sam dosadna svaki mjesec sa novim simptomima (dosadna sam već i sama sebi), i pretpostavljam da me sad već jedino vi možete razumijeti :) željela bih podijeliti svoje ovomjesečne simptome s vama pa da čujem kaj vi mislite :) jučer sam trebala dobiti M ali još ništa od nje,i inače mi nije bila baš točna al sam već par mjeseci na dufastonu (po preporuci ginekologice, da ustabilim ciklus i da dođe napokon do oplodnje), ovih mjeseci kako koristim dufaston dođe svakih 28 dana.e sad, simptomi: prije tjedan dana me počelo boljeti kao da ću dobiti (inače me boli dan prije M i na dan kad dobijem), sise su baš napete (al se nisu nešto povećale) i vide mi se dosta žile, čak su mi žile po aureolama vidljive (koje su se malo povećale).danas sam dobila gusti bijeli iscjedak,stalno sam mokra,ko da sam popišana :D ubijaju me noge, kao da sam ih istegnula, i prepone isto :/ danas sam čak i povraćala,al mislim da sam u nekoj virozi (ne želim se uopće ničem nadati!), apetit nula bodova, ništ ne jedem :( radila sam test jučer navečer,clear blue-čim sam ga popišala se pojavio plus al je onda taj plusić nestao nakon par minuta i ostao veliki minus :( sva sam zbunjena i tužna :( bit će valjda drugi mjesec.uglavnom,to je to od mene,a svim trudnicama iskrene čestitke

Rozica2810
    03. Prosinac 2015. 19:15

ranja

drage cure,veliki pozdrav :) već vas dugo pratim pa sam se odlučila javiti,već dugo radimo na bebici i nikako da stigne,a svima okolo sam dosadna svaki mjesec sa novim simptomima (dosadna sam već i sama sebi), i pretpostavljam da me sad već jedino vi možete razumijeti :) željela bih podijeliti svoje ovomjesečne simptome s vama pa da čujem kaj vi mislite :) jučer sam trebala dobiti M ali još ništa od nje,i inače mi nije bila baš točna al sam već par mjeseci na dufastonu (po preporuci ginekologice, da ustabilim ciklus i da dođe napokon do oplodnje), ovih mjeseci kako koristim dufaston dođe svakih 28 dana.e sad, simptomi: prije tjedan dana me počelo boljeti kao da ću dobiti (inače me boli dan prije M i na dan kad dobijem), sise su baš napete (al se nisu nešto povećale) i vide mi se dosta žile, čak su mi žile po aureolama vidljive (koje su se malo povećale).danas sam dobila gusti bijeli iscjedak,stalno sam mokra,ko da sam popišana :D ubijaju me noge, kao da sam ih istegnula, i prepone isto :/ danas sam čak i povraćala,al mislim da sam u nekoj virozi (ne želim se uopće ničem nadati!), apetit nula bodova, ništ ne jedem :( radila sam test jučer navečer,clear blue-čim sam ga popišala se pojavio plus al je onda taj plusić nestao nakon par minuta i ostao veliki minus :( sva sam zbunjena i tužna :( bit će valjda drugi mjesec.uglavnom,to je to od mene,a svim trudnicama iskrene čestitke

Dobro nam doslaa i sto prije odselila na drugi PDF !! Navijam za jedan plusiic 

LuKi5
    03. Prosinac 2015. 19:16

ranja

Dobrodosla.
    Probaj se strpit jos par dana I ukoliko ne dode M ponovi test. Mozda je samo u pitanju preuranjeno napravljen test koji je lazno negativan. Sretno.

14.06.2014. L ♥

Anchy30
    03. Prosinac 2015. 22:20

ranja

Dobrodošla i što prije otišla s svojim plusićem!!Pričekaj još par dana pa ako ne dobiješ ponovi test!!Sretno…želim ti da što prije ugledaš svoj +!!

Anchy30

leonaaa
    03. Prosinac 2015. 19:15

Miska-r, cestitam ti!  Neka sve prodje u najboljem redu..
    Zakaj ste mene izbace s liste?..  ili ja ne vidim dobro.. 
    curke, drz te se, ako ste spremne biti mame, samo dajte, situacija nije bajna, ali gura se.. svi bi mi svasta htjeli, i većinom nismo zadovoljni s onim koliko imamo.. ako mogu kak pomoć, javite mi se slobodno... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI