Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LuKi5
    03. Prosinac 2015. 17:13

miska-r, uzivaj u tom predivnom osjecaju. Ma presretna sam zbog tebe, kad vidim kako pises sva sam se rastopila citajuci. 

zabice, stvarno ne znam. Jesi pokusala s nekim hand made stvarcicama, pa ih predavati? Tipa ukrasi, nakit, slike? Kod nas ti je situacija da smo oboje nezaposleni, imamo djecji doplatak od 299 kn, s tim da mi 10 skine banka za naknadu. Pomazu nam moji I njegovi koliko mogu. Draga moja znam da je tesko. Cuvaj svoju bebicu I drzi se. Najbitnije da imate osnovno za zivot, da niste gladni, pa bude I za kolac se skrpalo. Mi smo znali danima biti bez iti jedne lipe dok sam bila trudna, nismo ni za kruh imali, kamoli sto drugo. Glad u trudnoci je stoput gora od one  kad nisi trudan. Iskusila sam I jedno I drugo. Misli na svoju bebicu, a ako hoces imam ti jako puno recepata za jeftine I brze kolace. :** 

14.06.2014. L ♥

Obama2009
    03. Prosinac 2015. 17:43

Zabice
    Rozice
    Bas su Mi suze krenule procitajuci ovo. Zao Mi je da u nasoj drzavi ima ovako neceg. Da ljudi jedva spajaju kraj da Krajem. neimastine svakim danom sve vise. Stvarno ne zelim to nikom. Ako Vam nesto zatreba ja Cu Vam
    Rado pomoci. Iskreno i Hvala Dragon bogu nisam Se nikad nasla u toj situaciji jos dok sam u Hr zivjela Ali eto Ljubav me odvela u Austriju. Ovdje nam je stvarno super, da es pristojno zivjeti od svojih placa. Tesko je jedino zbog jezika, bez svojih. Doslovno nemamo nikog tu Ali radimo i guramo dalje. Htjela bi Se vratiti kuci Jer tamo Imam svoj mir, najljepse je ipak Doma. Ali za nas tu vise ne vidim Ni posla Ni bolje buducnosti. Zao Mi je Kad procitam ovakve postove da ljudi prezivljavaju od mjeseca Do mjeseca. A vama je jos i bebica na putu. Ja Vam zelim PrVO zdravlje i srecu najvise. Da Se volite i budete podrska medusobno. 
    Cure, Ako Vam treba bilo sta ja Cu Vam poslati. Tu ipak Nije toliko skupo Te sitnice za kolace i tako tih stvarcica ima povoljno. Bilo bi Mi drago da nekoga razveselim za blagdane.vrijeme je darivanja Pa zasto ne? 
    Nemojte ne krivo shvatiti ili nedaj boze uvrijediti. Tu smo da se Druzimo i pomazemo

Schinin
    03. Prosinac 2015. 17:45

uff, drage trudilice, vi se raspisale.... pokusala sam vas pohvatat, pa da vidim koako mi je to uspjelo 

kao prvo, VELIKE CESTITKE miska-r, da ti sve prodje u redu i da bez nekih velikih problemaza koji mjesec drzis svoju strucu u rukama 

cure koje su dobile: zao mi je, mogu si zamisliti razocarenje, koje ste osjetile....sli sad nema predaje, samo akcija, akcija, akcija 

vidim pricate o godinam: da nema Jane i Pticice (doduse i Larimare, ali ona vise nije trudilica ), ja bih onda vec morala razmisljati onako da se odjavim, jer sam prestara za vas  ja sam u junu napunila 34

Schinin
    03. Prosinac 2015. 18:07

LariMara: tako mi je drago a si vidjela  bila sam sigurna da drugcije nece ni biti! nadam se da se sad barem mozes malo opustiti i poceti uzivati u t! zelim ti da prodje ut u trenu i da stvarno podjes uzivati u svojoj mrvici!

Rozica2810
    03. Prosinac 2015. 18:14

Obama i Schinin hvala Vam cure puno na podrsci !!! Puno znaci ... Sto se tice ja Vas nisam uopce krivo shvatila, a vjerujem da nije ni Zabica ...
    Vi koje ste vani .. spasile ste se .. Ja sam ocajna, zivim na otoku gdje posla nema nikako, a situacija je teska .. Imam jos nesto novaca od ljeta tako ponekad kupim kruh, mlijeko i tako te stvari  decko mi je takoder bez posla, pa se ponekad pitam dali je uopce pravo vrijeme za bebicu .. Ali eto nadam se i vjerujem da ce biti bolje ... Jos jednom Vam hvala do neba sto ste tu za nas 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.