![]()
![]()
Lista za NE dobit:
Paula5 12.11.
Ivyp 01.12.
MajaSocka 07.12.
Mimica24 10.12.
Sjuskica 12.12.
JanaH. 18.12.
Vecka 18.12.
Anchy30 19.12.
Darliv 21.12.
Segy 24.12.
Chichita 25.12.
Obama2009 25.12.
Tina220210 25.12.
Smanjiva se lista, što je odlično !!!
MajaSocka, ti si na redu da te obrišem

Majo kod tebe bi mogao biti deeeebeliii plus, cekamo da nam javis radosne vijesti.
Tina nema predaje dočekati ćemo i mi plus.
Imam jedno pitanje za vas, nakon prve trudnoće ostalo mi je dosta stomaka i počela sam nositi steznik sa nogavicama(kao bokserice) stomak se potpuno povukao kao da nisam ni rodila. Ja sam se toliko navikla na njega pa sam ga stalno i nosila.
Kasnije sam cula da to i nine bas dobro pa sam ga prestala nositi, uz to sam se jos malo i udebljala pa opet imam stomak. Planiram da ga opet počnem nositi ali zanima me sta vi mislite može li imati neke nedostatake s obzirom da planiramo i bebicu?
Miska-r cestitam ti na pluseku!
Pticica nisam nikakv strucnjak za steznike, ali osobno nisam bas za njih! Ipak je to usko i usporava cirkulaciju sto bas nije dobro! Mi smo nazalost te "pametne" generacije uskih traperica i golih bubrega jer je to tako bilo i je moderno ali sigurno negdje pusti posljedice (meni prvoj na probleme s mjehurom). Ja se uvijek sjetim rijeci svoje bake da hlace nisu za zene! Tad mi je to bilo smjesno, ali ima nesto u tome. Ja sam u zadnjih godinu dana stvarno izbjegavala traperice i usku odjecu,a kad kupujem hlace gledam da imaju sto vise elastina i da me ne stiscu, i cim zatopli prebacim se u suknje i haljine!

neznam dal je uspjelo ali evo potrudila sam seee
neznam dal je uspjelo ali evo potrudila sam seee
Miska-r
Cestitke draga. Zelim ti mirnu i uspjesnu trudnocu. Drzi Se.
Zelim da ovu pozitivu i Dobru vibru preneses na nas ostale Pa da i Mi dobijemo najljepsi bozicni poklon. Sigurno je predivan osijecaj. Malo ti zavidim
Ali bitno da se lista smanjuje svakim danom i da Se +++ redaju.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji