Miska-r cestitam ti na pluseku!
Pticica nisam nikakv strucnjak za steznike, ali osobno nisam bas za njih! Ipak je to usko i usporava cirkulaciju sto bas nije dobro! Mi smo nazalost te "pametne" generacije uskih traperica i golih bubrega jer je to tako bilo i je moderno ali sigurno negdje pusti posljedice (meni prvoj na probleme s mjehurom). Ja se uvijek sjetim rijeci svoje bake da hlace nisu za zene! Tad mi je to bilo smjesno, ali ima nesto u tome. Ja sam u zadnjih godinu dana stvarno izbjegavala traperice i usku odjecu,a kad kupujem hlace gledam da imaju sto vise elastina i da me ne stiscu, i cim zatopli prebacim se u suknje i haljine!
Miska-r sva sam se najezila na tvoj post i obradovala se ko da je moj
Cestitam i zelim skolsku trudnocu!
Nadam se da cemo i mi ostale uskoro mogle objaviti takvu divnu vijest!
Miska- r, dobro došla u klub! Kad sam čitala tvoj post, sva sam se naježila.
Sad shvaćaš koliko je to veselje kad ugledaš dvije crtice :)
Kako se smanjuje lista za NE DOBITI...baš mi je drago..
Ajde Majo, daj nam lijepu vijest..
Tina, ako si stvarno pogledala plus nakon isteka valjanosti, onda to nije bio niti plus...ali vjerujem da si razočarana jer kad to jedanput ugledaš nakon dugo vremena, onda ti sve stane!
Ptičica, ja ti ne bih preporučila steznik, moja sestrična je nosila traperice koje su pokrivale trbuh i beba se narodila s plavim rukama...grozno, ali hvala Bogu, sve je sad u redu!
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Mile moje, nisam uspjela nikako, stavila sam na profilnu pa da vidite, ak koja moze nek skine sliku pa neka je uplouda da vide ostale,
hvala drage moje, osjecaj je predivan, kad se nisam onesvjestila, sad evo osjecam male trzaje ko grčeve kao i menstrualni, samo slabijeg intenziteta, ako se ne varam zabica je također to spominjala ili čak pepita
ludilo je koliko se osjecaja izmjesa u par sekundi, zelim vam da sto prije to dozivite, znam da nije lako ali se opustite maksimalno, mi smo ovaj mjesec skroz zakazali, ali evo ipak se mrvica primila, koja sreća..........
Onda odustajem od steznika pokusta cu se na drugi način riješiti stomaka. Saljem vam pusice
Sortiraj odgovore
Najstariji