Drage moje, evo da vam se javim....nisam mogla bit strpljiva pa pricekat par dana, kamoli 17 kao ivanat da ne napravim test, nego sam ga evo sad napravila sa 2.urinom, i dobila sam 2 crtice, neznam opce kako bi reagirala, plakala sam, smijala se i sad sam ono recimo normalna, osim sto se tresem ko blesava...neznam vise ni sta bi vam napisala jel sam u totalnom soku...ovaj mjesec nisam nista ni ocekivala jer nismo pokrili O, 2,3 dana smo pokrili plodnog razdoblja i nakon tog svaki dan skoro osim sinoc jer mi nije bilo ni do cega, cekala sam vjesticu da dode....ajme drage moje, da je samo tako uspjelo??!!i da pila sam vrkutu od 5dc do juce i sad ne namjeravam dok se ne posavjetujem sa ginicem...oprostite sto preskacem sve do sada zapocete teme, ali znam da me razumijete...
zelim dobrodoslicu novim djevojkama i da sto prije odu, a vama ostalima također da sto prije izletite sa ove teme...
sada odoh drage moje zvati ginica da se narucim za pregled i da vidim sta i kako dalje....
ljubim vas sveeeee
neznam vise sta pisem drage moje, koji sok.........
Drage moje, evo da vam se javim….nisam mogla bit strpljiva pa pricekat par dana, kamoli 17 kao ivanat da ne napravim test, nego sam ga evo sad napravila sa 2.urinom, i dobila sam 2 crtice, neznam opce kako bi reagirala, plakala sam, smijala se i sad sam ono recimo normalna, osim sto se tresem ko blesava…neznam vise ni sta bi vam napisala jel sam u totalnom soku…ovaj mjesec nisam nista ni ocekivala jer nismo pokrili O, 2,3 dana smo pokrili plodnog razdoblja i nakon tog svaki dan skoro osim sinoc jer mi nije bilo ni do cega, cekala sam vjesticu da dode….ajme drage moje, da je samo tako uspjelo??!!i da pila sam vrkutu od 5dc do juce i sad ne namjeravam dok se ne posavjetujem sa ginicem…oprostite sto preskacem sve do sada zapocete teme, ali znam da me razumijete…
zelim dobrodoslicu novim djevojkama i da sto prije odu, a vama ostalima također da sto prije izletite sa ove teme…
sada odoh drage moje zvati ginica da se narucim za pregled i da vidim sta i kako dalje….
ljubim vas sveeeee
neznam vise sta pisem drage moje, koji sok………
AIMEEEEE DRAGA MOJAAAAA, TAKO SAM SRETNA ZBOG TEBEEE CESTITAAAM TI OD SRCA I ZELIM TI UREDNU I LAKU TRUDNOCU !!! javi novostiii
Drage moje, evo da vam se javim….nisam mogla bit strpljiva pa pricekat par dana, kamoli 17 kao ivanat da ne napravim test, nego sam ga evo sad napravila sa 2.urinom, i dobila sam 2 crtice, neznam opce kako bi reagirala, plakala sam, smijala se i sad sam ono recimo normalna, osim sto se tresem ko blesava…neznam vise ni sta bi vam napisala jel sam u totalnom soku…ovaj mjesec nisam nista ni ocekivala jer nismo pokrili O, 2,3 dana smo pokrili plodnog razdoblja i nakon tog svaki dan skoro osim sinoc jer mi nije bilo ni do cega, cekala sam vjesticu da dode….ajme drage moje, da je samo tako uspjelo??!!i da pila sam vrkutu od 5dc do juce i sad ne namjeravam dok se ne posavjetujem sa ginicem…oprostite sto preskacem sve do sada zapocete teme, ali znam da me razumijete…
zelim dobrodoslicu novim djevojkama i da sto prije odu, a vama ostalima također da sto prije izletite sa ove teme…
sada odoh drage moje zvati ginica da se narucim za pregled i da vidim sta i kako dalje….
ljubim vas sveeeee
Tako mi je drago. Cestitam ti od srca draga. Neka sve prode u redu. Ma predivna vijest.
Majo, sad je na tebe red da popisas pozitivnog kineza
Sto se tice testa za trudnocu, kad istekne vrijeme za ocitanje najbolje ga je baciti u kos I vise ne dirat. Jer od stajanja se pojavi druga crtica, koja ne znaci trudnocu, vec test vise nije vazeci. Pozitivan test je onaj koji pokae plus ili dvije crtice u roku u kojem pise na uputi. Naravno da postoji I lazno pozitivan test, kod postojanja odredene vrste cisti ili hormonalnog disbalansa, ali koliko se sjecam kod Tine je slucaj da je test jednostavno stajao duze vrijeme.

14.06.2014. L ♥
ljubim vas sveeeee
Ajmeeeeee draga ČESTITAM!!!!!!!!!!!!!!!!
Sve je moguće kad smo mi žene u pitanju!!
Anchy30
Cula sam I ja da se ne smiju mijesat ti cajevi s hormonalnim tabletama samo nisam sigurna je li se to odnosi samo na one tablete vezane uz ginekoloska stanja ili opcenito na sve hormonalne tablete.

14.06.2014. L ♥
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji