drage moje, evo javljam se nakon nekoliko dana pauze, jer nisam imala snage ni volje tipkati niti išta drugo raditi.. bila sam sva u komi....
Moj plusić više nije plusić, nego je - .... iskreno uvijek sam mislila da test može pogriješiti ako pokaže -, ali da pokaže +, nisam!
Lijepo sam se smirila, i ne odustajemo :) Sad se mogu ponovo s vama družiti i navijati za plusiće :)
Ovaj mjesec ništa ne pratim, niti temp niti sluz, samo opušteno pa kaj dragi Bog da..
Svima novima želim dobrodošlicu i da što prije uploadaju sličicu pluseka, a ostalim curkama čestitam na plusićima
Tina0110
Mi jucer pozaspali nakon kaj smo klince pospremili u krevet, eh i nista od akcije.. Tako da cemo danas jos loviti ovulaciju, pa mozda bude nesto (ako nije od prekjucer)...
2006.
2008.
2010.
10/2015 7+5
Drage moje, evo da vam se javim....nisam mogla bit strpljiva pa pricekat par dana, kamoli 17 kao ivanat da ne napravim test, nego sam ga evo sad napravila sa 2.urinom, i dobila sam 2 crtice, neznam opce kako bi reagirala, plakala sam, smijala se i sad sam ono recimo normalna, osim sto se tresem ko blesava...neznam vise ni sta bi vam napisala jel sam u totalnom soku...ovaj mjesec nisam nista ni ocekivala jer nismo pokrili O, 2,3 dana smo pokrili plodnog razdoblja i nakon tog svaki dan skoro osim sinoc jer mi nije bilo ni do cega, cekala sam vjesticu da dode....ajme drage moje, da je samo tako uspjelo??!!i da pila sam vrkutu od 5dc do juce i sad ne namjeravam dok se ne posavjetujem sa ginicem...oprostite sto preskacem sve do sada zapocete teme, ali znam da me razumijete...
zelim dobrodoslicu novim djevojkama i da sto prije odu, a vama ostalima također da sto prije izletite sa ove teme...
sada odoh drage moje zvati ginica da se narucim za pregled i da vidim sta i kako dalje....
ljubim vas sveeeee
neznam vise sta pisem drage moje, koji sok.........
Sortiraj odgovore
Najstariji