Miska bas je lipo citat tvoj trudnicki post :) prava uzivancija....uzivaj u sebi i mrvici velicine sezama :) I da nemoj nas skroz napustiti ipak nam tvoje iskustvo dobro dođe!
Anchy, nadam se nadam...al necu prerano donositi zakljucke!
I da rucak za sutra, heheh odmah sam ogladnila! Obozavam krompir salatu!
Jana iskreno ne mogu se sjetiti sto si napisala, svaki put kad udjem toliko je puno postova da ih sigurno dosta izostavim, nenamjerno! Ako je u pitanju PCOS stvarno nemam iskustva s tim al znam da su tu na ovoj temi cure prije dosta pisale!
Tina za sliku tu stavit odes na tynipics i tamo upload i onda kopiras bbt forum link i zaljepis ovdje u post. Nisam ni ja znala kako pa proguglala i uspila iz prve!

url=https://lilypie.com]
Ma, pišem tu već nekih mjesec dana, možda i više... Ne o pcos...
Ima dosta postova, nije jedan, o svačem.. Trakicama za O, digitalcu, čajevima, klincima, općenito nešto, sponatni.. Al ono ni na jedan nikakav osvrt.. Kao da sama sa sobom tipkam..
Nema veze....
Ma, pišem tu već nekih mjesec dana, možda i više… Ne o pcos…
Ima dosta postova, nije jedan, o svačem.. Trakicama za O, digitalcu, čajevima, klincima, općenito nešto, sponatni.. Al ono ni na jedan nikakav osvrt.. Kao da sama sa sobom tipkam..
Nema veze….
Ja sam se ovdje uclanila nedavno i svatila da doslovno moras samo tipkat i tipkat, jer kako sto sam i rekla post se jednostavno zaboravi, jer imamo zelju jedna drugoj odgovoriti sto prije, a stranice idu i idu ....
Nema veze….
Aha, stvarno ja se trudim da sve povatam.. I odgovoriti..
Tako da mislim da cure stvarno to namjerno ne rade...
Nemoj ici.. 😉
Nema veze….
Ja sam komentirala tvoje postove!
Anchy30
draga moja, nemoj se previše opterećivati ako ti neka od cura nije na vrijeme odgovorila. ako samo vratiš malo postove u nazad naći ćeš odgovore na sva pitanja. Puno nas je na forumu i uglavnom s istim problemima i dogodi se često da par puta započnemo istu temu pa uvijek isto odgovaramo. Ako te nešto muči i želiš to podjeliti slobodno se javi u inboks...ali zapamti da bez obzira na sve, tu smo jedna za drugu i kad neka od nas dobije svoj plusić veselimo se skupa kao da je naš vlastiti.
Samo hrabro i nema odustajanja..

2006.
2008.
2010.
10/2015 7+5
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji