Zabice uopće se ne nadam jer zbog onih bakterija koje imam nismo ni radili na bebici tako da ću dobiti ali moram vam pomenuti da u zadnju godinu imam jako bolne menstruacije. Bolovi traju 15 dana prije nego trebam dobiti pa bolovi dok traje menga tako da od mjesec dana ja sam u bolovima punih 20. Međutim ovaj mjesec sam pila vrkutu i evo dan je kad trebam i dobiti a bolova uopste nema kao da ne trebam ni dobiti.
Vecka - Imam cistu na trtici- dali je samo gnojna cista ili urasla dlaka, ne znam. Ali je dosta duboko i velika, a ne izbija na površinu kože pa doktor kaže da nije tipična. Obično ju muški imaju :( a i dlakava sam ko muško, pa valjda ide jedno s drugim- od tuda i moja briga vezana za hormone i plodnost.
Vecka - Imam cistu na trtici- dali je samo gnojna cista ili urasla dlaka, ne znam. Ali je dosta duboko i velika, a ne izbija na površinu kože pa doktor kaže da nije tipična. Obično ju muški imaju :( a i dlakava sam ko muško, pa valjda ide jedno s drugim- od tuda i moja briga vezana za hormone i plodnost.
Slonchica, ajooj.. nadam se da će to brzo biti odrađeno i da će brzo rana zacijeliti Za dlakavost mi ne govori ništa, imam i ja s tom problema, grozno!
Btw. jesi išla vaditi hormone, da vidiš ima li prepreka za trudnoću?
Segy, ma shvatila sam te, meni je kako kad, nekad imam bijelo pranje nekad ne, pa se i sama tako zbunim, ali moji ciklusi su priča za sebe, pa ništa mi više nije neobično

Slonchice cula sam za to kod jednog decka ito bas na trtici. Bolje ici na operaciju i izbjeci probleme! Valjda je tom decku bila dlaka koja se tu gnojila 6 godina i to je na kraju bilo ogromno i korak do sepse. Nisam znala da jedna mala dlaka moze izazvat toliko problema! I da sorry ako nisam odgovorila na tvoje postove, al jednostavno se pogubis tu u hrpi postova. Savjet je da budes prisutna, tipkaj ako treba 3 puta isti post! Sala mala....
Zabica obecavajuca si. 27dc temp. Visoka...mirise na +! Ja i simptomi...hm samo sto su mi sise vece i cvrsce nego inace i posteno bole!
Chicita hahah kraljice, sve si osigurala samo muz uteka heheh :)
Sjuskice wueeeeeee.....jos da je urodilo plodom...hihihi
Segy ja cesto pred M znam imat bijelo pranje ali znam ga imati i u sred nicega tako da je u mom slucaju to klimav pokazatelj!
Jana, slonchica.... ako vaz zanima sta o trakicama, temperaturama, i sl....samo napisite pitanje.....sigurna sam da ce se razvit iz toga prava rasprava!
Npr. Sjecam se kad je zabica tek dosla pa svaka stranica je imala barem 2 posta njena i onda je upamtite heheh (bez uvrede zabice samo hocu prikazati kako to funkcionira)
Jana, slonchica…. ako vaz zanima sta o trakicama, temperaturama, i sl….samo napisite pitanje…..sigurna sam da ce se razvit iz toga prava rasprava!
Npr. Sjecam se kad je zabica tek dosla pa svaka stranica je imala barem 2 posta njena i onda je upamtite heheh (bez uvrede zabice samo hocu prikazati kako to funkcionira)
Ja sam dosad tipkala po forumima, ili uz trudnoću konkretno ili klince ili slično, uvijek bi bila neka stalna ekpa, uhodana, pa mi ej ovaj topic malo čudan, nismo stalne, dođeš zatrudniš odeš dalje, dođu nove cure i konstantno nova ekipa se vrti u krug... :)
Nisam niš loše mislila svojim postom...

2006.
2008.
2010.
10/2015 7+5

url=https://lilypie.com]
zabica - ja sam okolica Čk-a. Ti?
slonchica - sretno na operaciji!
chichita - ma nemam ja konkretno neki problem ili pitanja, više sam imal aosjećaj da pišem sama sebi, a inače sam otvorena pa velim što mislim u tom trenutku.. Eto, ;)
mjesto? mi se držimo kreveta, s troje klinaca nije nam do eksperimentiranja po kući, u svojoj sobi smo najsigurniji :)
zabica - ja sam okolica Čk-a. Ti?
slonchica - sretno na operaciji!
chichita - ma nemam ja konkretno neki problem ili pitanja, više sam imal aosjećaj da pišem sama sebi, a inače sam otvorena pa velim što mislim u tom trenutku.. Eto, ;)
mjesto? mi se držimo kreveta, s troje klinaca nije nam do eksperimentiranja po kući, u svojoj sobi smo najsigurniji :)
Jooj mora da je i tebi veselo sa tri klincaa nas je isto troje i puno veselja

2006.
2008.
2010.
10/2015 7+5
Bok moje prijateljice ....
Ja sam se danas malo rastuzila bila sam na par mjesta pitati za posao, ali su me odbili a situacija nije bas bajna ...zivim sa roditeljima, bratom i sekom .. tata radi i ne prima placu, a mama radi na pola radnog vremena, decko takoder ne prima placu ... pa bih htjela bar malo da im pomognem i da imam za sebe i ako Bog da buducu bebicu ... Nadam se da je kod Vas bolja situacija i da ce naas uskoro razveseliti neki plusic
Bok moje prijateljice ….
Ja sam se danas malo rastuzila bila sam na par mjesta pitati za posao, ali su me odbilia situacija nije bas bajna …zivim sa roditeljima, bratom i sekom .. tata radi i ne prima placu, a mama radi na pola radnog vremena, decko takoder ne prima placu … pa bih htjela bar malo da im pomognem i da imam za sebe i ako Bog da buducu bebicu … Nadam se da je kod Vas bolja situacija i da ce naas uskoro razveseliti neki plusic
I ja sam u traženju posla,u 7. mj diplomirala,a još ništa.Bila sam na 6 razgovora,kad gledaju životopis,godine,brak,u pogledu im vidim da misle:"Ova će brzo na porodiljni".Užasno razmišljanje jer ni sama ne znam kad ću ostat T.Tu i tamo radim u obližnjoj trgovinici kad im je potrebno pa kao da sam student slažem robu i lijepim deklaracije i pitam se što sam radila 5 god na faksu. Muž i ja smo skromniji,imamo vrt,kuću pa sasvim ok živimo s njegovom plaćom i fušem. Mogu samo zamisliti kako je vama u ovim vremenima.

Bok moje prijateljice ….
Ja sam se danas malo rastuzila bila sam na par mjesta pitati za posao, ali su me odbilia situacija nije bas bajna …zivim sa roditeljima, bratom i sekom .. tata radi i ne prima placu, a mama radi na pola radnog vremena, decko takoder ne prima placu … pa bih htjela bar malo da im pomognem i da imam za sebe i ako Bog da buducu bebicu … Nadam se da je kod Vas bolja situacija i da ce naas uskoro razveseliti neki plusic
Draga,bit će bolje...ne brini se!!Ja trenutno ne radim,(čuvala djecu 5 god. i naravno radila sve i svašta...od peglanja,spremanja i najgore peckanja kolača i torti kad ona zaželi-a za to nisam ni bila plaćena)....Imala sam par ponuda za čuvanje djece ali to više ne bi radila.Dosta mi je toga,sad želim svoje dijete
Dragi radi,živimo s njegovima...Malo smo se odvojili.Podrum smo preuredili u stan i super nam je..imamo svoj stan,svoj mir i prije svega najbitnije svoju intimu!
Imamo poseban ulaz...voljela bih imati bar jednu sobu viška koju bi preuredila u dječju...ali kad dođe do toga i kad malo dijete poraste onda ću se brinuti oko toga!
A da probaš naći nešto za čuvanje djece,ako voliš to i želiš bar nešto zaraditi...dok si ne nađeš nešto bolje...
Anchy30
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji