Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    27. Studeni 2015. 10:48

Slonchice cula sam za to kod jednog decka ito bas na trtici. Bolje ici na operaciju i izbjeci probleme! Valjda je tom decku bila dlaka koja se tu gnojila 6 godina i to je na kraju bilo ogromno i korak do sepse. Nisam znala da jedna mala dlaka moze izazvat toliko problema! I da sorry ako nisam odgovorila na tvoje postove, al jednostavno se pogubis tu u hrpi postova. Savjet je da budes prisutna, tipkaj ako treba 3 puta isti post! Sala mala....

Zabica obecavajuca si. 27dc temp. Visoka...mirise na +! Ja i simptomi...hm samo sto su mi sise vece i cvrsce nego inace i posteno bole!

Chicita hahah kraljice, sve si osigurala samo muz uteka heheh :)

Sjuskice wueeeeeee.....jos da je urodilo plodom...hihihi 

Segy ja cesto pred M znam imat bijelo pranje ali znam ga imati i u sred nicega tako da je u mom slucaju to klimav pokazatelj!

Jana, slonchica.... ako vaz zanima sta o trakicama, temperaturama, i sl....samo napisite pitanje.....sigurna sam da ce se razvit iz toga prava rasprava!
    Npr. Sjecam se kad je zabica tek dosla pa svaka stranica je imala barem 2 posta njena i onda je upamtite heheh (bez uvrede zabice samo hocu prikazati kako to funkcionira)

url=https://lilypie.com]

JanaH.
    27. Studeni 2015. 10:49

zabica - ja sam okolica Čk-a. Ti?

slonchica
    - sretno na operaciji!

chichita  - ma nemam ja konkretno neki problem ili pitanja, više sam imal aosjećaj da pišem sama sebi, a inače sam otvorena pa velim što mislim u tom trenutku.. Eto, ;)

mjesto?  mi se držimo kreveta, s troje klinaca nije nam do eksperimentiranja po kući, u svojoj sobi smo najsigurniji :)

2006.
    2008.
    2010.
    10/2015 7+5

Rozica2810
    27. Studeni 2015. 11:33

Bok moje prijateljice .... 
    Ja sam se danas malo rastuzila bila sam na par mjesta pitati za posao, ali su me odbili  a situacija nije bas bajna ...zivim sa roditeljima, bratom i sekom .. tata radi i ne prima placu, a mama radi na pola radnog vremena, decko takoder ne prima placu ... pa bih htjela bar malo da im pomognem i da imam za sebe i ako Bog da buducu bebicu ... Nadam se da je kod Vas bolja situacija i da ce naas uskoro razveseliti neki plusic 

slonchica
    27. Studeni 2015. 12:14

Hvala vam curke na dobrim željama!

Vecka- tamo prije ljeta sam vadila one neke FSHove, LHove, estrogen...i ne znam što još. I to u onom razdoblju od 2-5 dana ciklusa ili kako je već bilo. I svi su bili u okvirima normalnog, ginićka mi je još komentirala kao da imam hormonsku sliku osobe koja se ne stresira- što god to značilo. 
    Al mi je ipak zbog jako neredovitih ciklusa dala vrkutu za piti i kao, ako nakon godine dana ne uspijem začeti, da ćemo vaditi još jedan hormon, koji tada nisam vadila-  a zaboravila sam kako se zove. 
    Tad sam si rekla kako ću počet to sve piti odmah nakon ljeta, ali kako sam našla tu cistu i odmah su mi zakazali operaciju, odgodila sam i ispijanje čajeva i rad na bebi dok to ne prođe.
    I sad postajem već jaaaaako nestrpljiva...

zabica25
    27. Studeni 2015. 12:38

MajaSokca, nemaš potrebe za ispričavanjem jer je istina što si napisala..ja sam toliko zavoljela vas sve, ovaj forum da sam postala ovisna :)
    Ako sam obećavajuća i ako odem sad s ovog pdfa, onda moraš i ti sa mnom :)

JanaH, i ja sam okolica ČKa :) Po imenu bih te možda prepoznala i prvo slovo prezimena...a možda to stvarno jesi ti :)

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

miska
    27. Studeni 2015. 12:46

JanaH tu si potpuno u pravu da se jako izmjenjujemo i cim se ugleda plusic, put pod noge, neke cure se tu i tamo jave, ali ne bas jako cesto! Malo mi je zao sto je tako, pa cu ja svakako nastavit tipkat tu, jer mislim da stvarno mogu pomoc i odg na puno pitanja, ipak sam dobila nesto iskustva u ovih 18. ciklusa trudenja. 

Ja sam jucer navecer zabrijala sama sebi u glavi da su meni prodali u kutiji test za ovulaciju a ne trudnocu i da ja mozda uopce nisam trudna! Kupila sam ona dva u pakiranju iz dm za 29 kn i naravno popisala oba, ali me kopalo zasto je meni dr. naglasio da napravim clear blue a ja glupaca kupila tamo neki jeftini! Nije mi vrag dao mira i poposkim ja i LH trakicu kad i ona smrtno ozbiljno pozitivna, da pozitivnija ne moze biti! Nikad mi ni nije bila tako tamna crta, skoro pa tamno crvena. Panika totalna, a posto je bilo 10 navecer nisam mogla po taj clear blue! Nekako otisla spavat i kao ujutro trcim tih 20 m do ljekarne! Ali ja se probudila  u 6 a ljekarna od 8 radi, ali laboratorij od 7, i nista spakirala se i picim vadit betu, opet bi bila nesigurna i da taj treci test pokaze poz, a test kosta 10 e, beta 13e! 3 e vise za sigurnost! Naravno dosli nalazi, beta 1543.9, taman kolika i treba biti sada, tako da sam sad mirna. Sto ce mi past na pamet do navecer neznam 

Eto cisto da znate da je moguce i da ovulacijski test potvrdi trudnocu ali crta mora biti izrazito tamna. I naravno,  da vas s porastom bete ocekuje i porast hormona za ludost!

Veja
    27. Studeni 2015. 13:00

Slonchice, zato ćeš ti kad krenete u akciju odmah ugledati plusić, radi tolikog čekanja će te se nagraditi

Miska, baš se radujem kad nam se javiš Dobro si se usudila opet piškit testić, ja bi se vjerojatno bojala da ne bi pokazao minus, hahahhahaha... al nek si ti potvrdila, sad je srce na mjestu sigurno 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.