Jutro curke 😘
Ne znam kako je kod vas vrime, ali u Splitu sve nosi, koliko puse, imam osjecaj da ce svako tren dignuti zgradu u zrak..
Ja sam jos u krevetu, menga me zeza, boli malo, malena u vrticu, muzic na poslu i k tome je petak, bas sam lina za digniti se :)
Kako ste vi?
Meni je temp već na 37,5...sve mi je to čudno
Vecka, ne mogu još napraviti test jer su mi ciklusi i do 35 dana tako da ću ja ipak pričekati sv. Nikolu
Imam grčeve pa sam stavila uložak u slučaju da M navrati, ali se ipak nadam da neće.
Danas Pticica ne treba dobiti...kakvo je stanje kod tebe?
MajaSokca, imaš li kakve simptome? Mene baš tiska u predjelu ispod prsiju...već neko vrijeme...
Meni je temp već na 37,5…sve mi je to čudno
Vecka, ne mogu još napraviti test jer su mi ciklusi i do 35 dana tako da ću ja ipak pričekati sv. Nikolu
Imam grčeve pa sam stavila uložak u slučaju da M navrati, ali se ipak nadam da neće.
Danas Pticica ne treba dobiti…kakvo je stanje kod tebe?
MajaSokca, imaš li kakve simptome? Mene baš tiska u predjelu ispod prsiju…već neko vrijeme…
Zabica, da te pitan nesto, i vas cure isto, koje sad ne ocekujete mengu jer imate vi sad bijelo pranje?

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Utješno je vidjeti da nisam jedina koja se osjeća nedoživljeno :) Ali ja sam si odmah postavila da je to normalno- puno curka ovdje se (nažalost) već dosta dugo dopisuju i imaju te svoje zajedničke teme- štapići, ovulacije, itd. Kao što sam i prije napisala, mi još nismo počeli ni raditi na tome jer za dva tjedna idem na operaciju...koja mi je prva u životu, pa me baš strah- uglavnom opće anestezije. No, veselim se kako ćemo nakon oporavka početi raditi na maloj bebici :)
S obzirom da imam skroz neuredne cikluse, nemam pojma kako će to ići. Ja ni ne kužim kad imam ovulaciju i dal je uopće imam- osim par puta kad me baš bolilo u zdjelici toliko da nisam mogla sjedit, pa sam sva uplašena otišla kod ginekologice koja me pogledala na ultrazvuku i rekla mi da imam jaku ovulaciju :-/
No- bit će kako će bit. Nakon operacije ću početi piti vrkutu i folnu kiselinu...moram proučiti to o mjerenju temperature...
Utješno je vidjeti da nisam jedina koja se osjeća nedoživljeno :) Ali ja sam si odmah postavila da je to normalno- puno curka ovdje se (nažalost) već dosta dugo dopisuju i imaju te svoje zajedničke teme- štapići, ovulacije, itd. Kao što sam i prije napisala, mi još nismo počeli ni raditi na tome jer za dva tjedna idem na operaciju…koja mi je prva u životu, pa me baš strah- uglavnom opće anestezije. No, veselim se kako ćemo nakon oporavka početi raditi na maloj bebici :)
S obzirom da imam skroz neuredne cikluse, nemam pojma kako će to ići. Ja ni ne kužim kad imam ovulaciju i dal je uopće imam- osim par puta kad me baš bolilo u zdjelici toliko da nisam mogla sjedit, pa sam sva uplašena otišla kod ginekologice koja me pogledala na ultrazvuku i rekla mi da imam jaku ovulaciju :-/
No- bit će kako će bit. Nakon operacije ću početi piti vrkutu i folnu kiselinu…moram proučiti to o mjerenju temperature…
Hej, dobrodosla od mene, i nadam se da ce operacija dobro proci, ma bit ce to sve super..
I da brzo ugledas + 😉👍👍
![]()
![]()
Lista za NE dobit:
Paula5 12.11.
Pticica2 27.11.
Orhideja 30.11.
Ivyp 01.12.
Miska-r 02.12.
Zabica25 05.12.
MajaSocka 07.12.
Mimica24 10.12.
Sjuskica 12.12.
JanaH. 18.12.
Vecka 18.12.
Anchy30 19.12.
Darliv 21.12.
Segy 24.12.
Chichita 25.12.
Obama2009 25.12.
Tina220210 25.12.
Lista za NE dobit:
Paula5 12.11.
Pticica2 27.11.
Orhideja 30.11.
Ivyp 01.12.
Miska-r 02.12.
Zabica25 05.12.
MajaSocka 07.12.
Mimica24 10.12.
Sjuskica 12.12.
JanaH. 18.12.
Vecka 18.12.
Anchy30 19.12.
Darliv 21.12.
Segy 24.12.
Chichita 25.12.
Obama2009 25.12.
Tina220210 25.12.
Draga moja,ja se nadam da NEćemo dobiti slj.mjesec!!Ti&ja smo uvijek tu negdje!
Anchy30

Slonchica, šta ideš operirati? Nadam se da je neka rutinska operacija i da će oporavak brzo ići, te da ćete moći što prije u akciju se baciti
Zabice, ako znaš kad ti je bila ovulacija, lutealna faza je 14 dana najčešće(meni je npr. 11-12 dana), nakon 14 dpo može test već odreagirati na hormon trudnoće.
Chichita, baš sam se nasmijala, pa koliko ćeš bit bez ključnog faktora? Nije zar da će te zaobići ovaj ciklus?
Segy, guštaj dok možeš i ja bi najradije, al evo jedva čekam 16h da dođem svojoj kućici Što se tiče bijelog pranja, odnosno iscjedka, meni je baš prije 2 dana počeo, zanči počelo mi je lagano i plodno razfoblje, baš se veselim

Slonchica, bit će sve u redu i nakon toga će stići i bebica...bez brige :)
Segy, ja sam imala jedan dan bilo pranje ovaj ciklus (bijeli sirasti iscjedak), nakon toga mi je stalno sluzavi kao u vrijeme O ili ga uopće nema...Znala sam imati bijelo pranje prethodnih ciklusa i to mi nagovjestilo dolazak vještice..iako smo sve različite i ne mora ništa značiti. Sad čekamo :) Možda se još pojavi jer kod nekih to znači simptom T
Pozdrav vecka😘
Malo sam se krivo izrazila, mislila sam bilo pranje pred mengu, jer ssm tu totalno zbunjena, citam da se njega moze imati i ako si trudna, opet netko kaze da on nagovjescuje mengu, i sad se ja ne mogu sititi dal sam ga imala kad sam prvi put ostala trudna, ali kako zabica kaze sve smo razlicite..
Al to oko bilog pranja mi je jos veliki ?, bas cu ginicku pitati sljedeci put.

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji