Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Veja
    27. Studeni 2015. 09:44

Lista za NE dobit:

Paula5 12.11.
    Pticica2 27.11.
    Orhideja 30.11.
    Ivyp 01.12.
    Miska-r 02.12.
    Zabica25 05.12.
    MajaSocka 07.12.
    Mimica24 10.12.
    Sjuskica 12.12.
    JanaH. 18.12.
    Vecka 18.12.
    Anchy30 19.12.
    Darliv 21.12.
    Segy 24.12.
    Chichita 25.12.
    Obama2009 25.12.
    Tina220210 25.12.

Veja
    27. Studeni 2015. 09:53

Slonchica, šta ideš operirati? Nadam se da je neka rutinska operacija i da će oporavak brzo ići, te da ćete moći što prije u akciju se baciti

Zabice, ako znaš kad ti je bila ovulacija, lutealna faza je 14 dana najčešće(meni je npr. 11-12 dana), nakon 14 dpo može test već odreagirati na hormon trudnoće.

Chichita, baš sam se nasmijala, pa koliko ćeš bit bez ključnog faktora? Nije zar da će te zaobići ovaj ciklus?

Segy, guštaj dok možeš i ja bi najradije, al evo jedva čekam 16h da dođem svojoj kućici Što se tiče bijelog pranja, odnosno iscjedka, meni je baš prije 2 dana počeo, zanči počelo mi je lagano i plodno razfoblje, baš se veselim

zabica25
    27. Studeni 2015. 09:54

Slonchica, bit će sve u redu i nakon toga će stići i bebica...bez brige :)
    Segy, ja sam imala jedan dan bilo pranje ovaj ciklus (bijeli sirasti iscjedak), nakon toga mi je stalno sluzavi kao u vrijeme O ili ga uopće nema...Znala sam imati bijelo pranje prethodnih ciklusa i to mi nagovjestilo dolazak vještice..iako smo sve različite i ne mora ništa značiti. Sad čekamo :) Možda se još pojavi jer kod nekih to znači simptom T

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

• Pticica2
    27. Studeni 2015. 10:07

Zabice uopće se ne nadam jer zbog onih bakterija koje imam nismo ni radili na bebici tako da ću dobiti ali moram vam pomenuti da u zadnju godinu imam jako bolne menstruacije. Bolovi traju 15 dana prije nego trebam dobiti pa bolovi dok traje menga tako da od mjesec dana ja sam u bolovima punih 20. Međutim ovaj mjesec sam pila vrkutu i evo dan je kad trebam i dobiti a bolova uopste nema kao da ne trebam ni dobiti.

slonchica
    27. Studeni 2015. 10:07

Vecka - Imam cistu na trtici- dali je samo gnojna cista ili urasla dlaka, ne znam. Ali je dosta duboko i velika, a ne izbija na površinu kože pa doktor kaže da nije tipična. Obično ju muški imaju :( a i dlakava sam ko muško, pa valjda ide jedno s drugim- od tuda i moja briga vezana za hormone i plodnost.

slonchica
    27. Studeni 2015. 10:08

Vecka - Imam cistu na trtici- dali je samo gnojna cista ili urasla dlaka, ne znam. Ali je dosta duboko i velika, a ne izbija na površinu kože pa doktor kaže da nije tipična. Obično ju muški imaju :( a i dlakava sam ko muško, pa valjda ide jedno s drugim- od tuda i moja briga vezana za hormone i plodnost.

slonchica
    27. Studeni 2015. 10:08

Oh, baš krasan post za poduplati! 

Veja
    27. Studeni 2015. 10:47

Slonchica, ajooj.. nadam se da će to brzo biti odrađeno i da će brzo rana zacijeliti Za dlakavost mi ne govori ništa, imam i ja s tom problema, grozno! Btw. jesi išla vaditi hormone, da vidiš ima li prepreka za trudnoću?

Segy, ma shvatila sam te, meni je kako kad, nekad imam bijelo pranje nekad ne, pa se i sama tako zbunim, ali moji ciklusi su priča za sebe, pa ništa mi više nije neobično

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.