mimica24 da, da ... to je u redu kod nekog tko ima redovite cikluse, pa je O negdje 14 dc ... Ja imam jako neredovite, jedino da bi se ravnala po sluzi ...
Segy hvala na info. ja imam svakakve bolove/probadanja zbog PCOa, pa bas i ne pripoznajem O ali bas me zanimalo kako se to konkretno osjeti ...a to sto se tice suhih dana to sam primjetila odma iza M i primjerila sam onu bijelu rastezljivu jeli to O ??
Rozica, kod nas je sljedeća situacija: kad nam se keksa, onda se kekasamo...
oko plodnih dana i sve ostale dane...moj muž ni ne zna kad ovuliram..samo se prepustim...tako je bilo i ovaj ciklus..nekako posebno... prije smo znali svaki put kad nisam imala M i kad smo se vidjeli (kad još nismo bili vjenčani)
Recite mi na kojim ste sve mjestima isprobale? Da nije stalno krevet :)
ja ti znam kad je O jer me bole jajnici i imam lagane grčeve, a i sluz je prisutna koja se razvlači...ne opterećujem se više
Rozica, kod nas je sljedeća situacija: kad nam se keksa, onda se kekasamo…![]()
oko plodnih dana i sve ostale dane…moj muž ni ne zna kad ovuliram..samo se prepustim…tako je bilo i ovaj ciklus..nekako posebno…prije smo znali svaki put kad nisam imala M i kad smo se vidjeli (kad još nismo bili vjenčani)
Recite mi na kojim ste sve mjestima isprobale? Da nije stalno krevet :)
ja ti znam kad je O jer me bole jajnici i imam lagane grčeve, a i sluz je prisutna koja se razvlači…ne opterećujem se više
Mene je sram pisati gdje smo sve to radili, mislit cete da nisam normalna
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Ja sad mjerila temp u ustima 5 min: 37,8....pa toliko visoku nisam imala uopće do sad u stanju čekanja da napravim test...nije li to malo previše ili se stvarno nešto događa?
Najviša mi je bila 37,4

Darliv, samo reci...pa zato smo tu
Darliv, samo reci…pa zato smo tu
Uffff pa da krenem :)
što se tiče prirode sve od šuma do livada, voćnjaka (doslovce na lišću, travi, zemlji-nakon šume sam mu vadila krpelje s testisa)
auto (prednja sjedala, stražnja, hauba, i s obzirom da imamo veći auto i prtljažnik je poveći pa smo i tamo stali :P)
imamo ugostiteljski lokal (necu vam pisati gdje smo sve u njemu :)))))
A u kući zasad kupaonica i krevet, čekamo da preselimo u novu pa da krenemo u osvajanje...
Prije smo češće mjenjali mjesta jer smo imali više vremena za to, ali tezimo k tome da obnovimo stare navike..pa će možda doći i taj plusić kad se opustimo do kraja.. love is in the air
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

Zabica25 sretne ste Vi cure koje ju osjecate ! A za mjesta hm hm hm masta radi svasta hahah pa jedno od njih je zadnje sjedalo u autu, ali krevet je ipak najzgodniji kada radis testt ???
darliv u nagonu strasti sve je to normalno !
Slažem se s Rozicom, ljubav svašta čini, a nagon još više...oko Svetog Nikole ću raditi test...
5.12. ne treba doći pa ćemo vidjeti kako mi je suđeno ovaj ciklus
Muči me toliko povišena temp
Slažem se s Rozicom, ljubav svašta čini, a nagon još više…oko Svetog Nikole ću raditi test…
5.12. ne treba doći pa ćemo vidjeti kako mi je suđeno ovaj ciklus
Muči me toliko povišena temp
Draga,držim fige da bude jedan +!!Jedan,ali vrijedan!!
Anchy30

Zabice onda ti Sv. Nikola nosi bebu ;)
Rozice iz tvojih usta u Bozje usi!
Mimice nadala sam se proljecu il ljetu nisam htjela jesen al sad ako i bude jesen bit ce mi to najsretnija jesen, pa nek bude sta mi Bog da! Al sam sigurna da cemo se tipkat! :)
Ovulacijsku bol osjetim, bude jaka bol toliko da imam osjecaj da mi se tu nesto zakoci...ovaj put je to bio lijevi jajnik!
A keks....hmmm kako kad, kako zabica kaze kad nam se keksa keksamo se ili kad ja forsiram...ispadne 10ak puta mjesecno....dok smo bili decko i cura bili smo redovitiji!
A mjesta...uf pa svugdi di je bilo izvedivo...al ja najvise volim u autu :)
Orhideja, moje saučešće....znam kako ti je,ja sam izgubila dvije bake,djeda i brata...drži se draga!!
Ah,što se tiče mjesta...jako dugoooo smo se u autu...pa u prirodi,pa na haubi,...Onda smo se toga zasitili,pa smo u krevetu(ipak je ugodnije-možemo se fino ''rašiti'' i opustiti''!
A nekako mi to fali sad...bilo bi cool jednom mjesečno malo promijeniti!
A što se tiče koliko sexa…pa ako radi ujutro-taj tjedan nemajer se diže rano i ranije ide spavati
A kad je slobodan ili radi drugu,onda svaki drugi dan…znamo i svaki dan,ali sve zavisi kakvog je raspoloženja naravno
Mislim da ću morati uvesti i jutarnji,hehee!!
Anchy30
Zabice onda ti Sv. Nikola nosi bebu ;)
Rozice iz tvojih usta u Bozje usi!
Mimice nadala sam se proljecu il ljetu nisam htjela jesen al sad ako i bude jesen bit ce mi to najsretnija jesen, pa nek bude sta mi Bog da! Al sam sigurna da cemo se tipkat! :)
Ovulacijsku bol osjetim, bude jaka bol toliko da imam osjecaj da mi se tu nesto zakoci…ovaj put je to bio lijevi jajnik!
A keks….hmmm kako kad, kako zabica kaze kad nam se keksa keksamo se ili kad ja forsiram…ispadne 10ak puta mjesecno….dok smo bili decko i cura bili smo redovitiji!
A mjesta…uf pa svugdi di je bilo izvedivo…al ja najvise volim u autu :)
Draga,ohoo mislim da i Sv.Nikola i tebi nosi jedan +!!!
Ja još nisam napravila ad. vijenac...nekako mi se baš neda!
Ali do subote mora biti gotov,jer se u nedjelju pali prva svijeća!
Anchy30

url=https://lilypie.com]
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji