Slažem se s Rozicom, ljubav svašta čini, a nagon još više...oko Svetog Nikole ću raditi test...
5.12. ne treba doći pa ćemo vidjeti kako mi je suđeno ovaj ciklus
Muči me toliko povišena temp
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Zabice onda ti Sv. Nikola nosi bebu ;)
Rozice iz tvojih usta u Bozje usi!
Mimice nadala sam se proljecu il ljetu nisam htjela jesen al sad ako i bude jesen bit ce mi to najsretnija jesen, pa nek bude sta mi Bog da! Al sam sigurna da cemo se tipkat! :)
Ovulacijsku bol osjetim, bude jaka bol toliko da imam osjecaj da mi se tu nesto zakoci...ovaj put je to bio lijevi jajnik!
A keks....hmmm kako kad, kako zabica kaze kad nam se keksa keksamo se ili kad ja forsiram...ispadne 10ak puta mjesecno....dok smo bili decko i cura bili smo redovitiji!
A mjesta...uf pa svugdi di je bilo izvedivo...al ja najvise volim u autu :)
url=https://lilypie.com]
Stici ces Anchy :) meni je cak jako lijepo kada se u neku zdjelu stave kuglice i u to svijece bude bas fino a ideja za u zadnji tren!
Ja sam pekla meso i krompira, salata cikla i super! ;)
E vidit cemo hoce li mi doci Sv.NiKola ili Krampus hahaha :)
url=https://lilypie.com]
Trudilice moje drage, jos jednom se zahvaljujem svima na cestitkama.
Na onom pdfu ljetne bebe se ne osjecam domace kao tu, vec sam se navikla citati vas svaki dan i eto vec je proslo 5 mjeseci od mog prvog posta.
Ja sam dobro, narucila sam se za pregled, sestra mi je sve objasnila preko telefona, sva sreca pa sam u pon vadila stitnjacu tako da sam.se danas cula i s specijalistom s nuklearne i kaze da su mi nalazi dobri i da nema nikakve potrebe za terapijom tako da sam sad malo mirnija. Jos uvijek mi je sve to malo nestvarno ali jedva cekam da produ dva tjedna pa da idem na prvi ultrazvuk.
Sad kad ste spomenule kuhanje, od jucer ujutro uopce nemam teka, ne osjecam slabinu ni mucninu samo mi se gadi hrana. Jucer sam isla u trgovinu (u kojoj doslovno nema sto nema za jest) i nakon 45 min motanja sam izasla s tri narance, jogurtom, tikvicom i prsutom (pa ti sad skuhaj rucak od toga) i sve mi je bezveze. A inace sam stvarno gurman i sve mi je fino
Navijam za vase plusice
Sortiraj odgovore
Najstariji