Ja sam iz Međimurja...
Ali...meni je prije temp bila 37,8 (to sam napisala) i sad je naglo pala na 36,6
Jel to znak da dolazi M ili je implantacijski pad? Danas mi je 10 ili 11 dan nakon O, ne znam točno jer O bila 15. ili 16. dan. Ako sutra naraste, onda je TO TO?????
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Jooj Jana, bas mi je zao da je tako iapalo... znam da sam bila odg. Na jedan tvoj post o lh trakicama, danas je jedan bio upucen na mene, krenila sam pogledat listu za " ne dobiti" da se mogu tocno vidjeti koji si ti datum, jer nisam popamtila sve, zaguzvalo mi se u uredu i zaboravilaaa poslije i sad mi je bas zao btw. Moram pogledat listu
Lista za NE dobit:
Paula5 12.11.
Pticica2 27.11.
Orhideja 30.11.
Ivyp 01.12.
Miska-r 02.12.
Zabica25 05.12.
MajaSocka 07.12.
Sjuskica 12.12.
JanaH. 18.12.
Vecka 18.12.
Anchy30 19.12.
Darliv 21.12.
Segy 24.12.
Chichita 25.12.
Obama2009 25.12.
Jana, pa ja i ti isti dan ne ocekujemo, pratimo se
Zabice ako ti je danas 10 ili 11 dpo, pa vec za nekih 3-4 dana mozes raditi test
Evo nabrzinu da se i ja oglasim. Od jučer si mislim pitati do kud ste, ali eto preduhitrile me :) ja sam inače iz Zagreba, a zbog ljubavi došla u Istru, u Višnjan, iz velegrada na selo <3
Mali mi kasljuca vec tjedan dana a zadnja dva dana bas jace i ruzno. Inace nije bolezljiv uopce! I odvela ga danas dr.(njegova na kraju na godisnjem od jucer :(, a ovu drugu bas i ne volim, nikad mi nije sjela) i kaze ona bronhitis! Odma rinolan sirup nek pije 2 tjedna, i da inhaliram sa kapima ventolin preko dana! A pred spavanje inhalacija sa efidrinama! Sve mi je to prejako i previse toga (inace nisam pobornik lijekova jakih ako stvarno nije potrebno). Sutra idem po drugo misljenje! Za sad pijemo čaj od korjena bijelog slijeza. Sutra ću mu napraviti od majčine dušice. Ima ko kakvih iskustva sa bronhitisima? Nama je ovo prvi. A i čitam da sam od sebe prođe...
Uh... trebalo mi je sat i pol da sve procitam
Cestitam na plusicu
Dok drugi put uhvatim vremena neka ih bude jos vise
Ja trebam dobitu 25.12, imam cikluse po 35 dana nekad i vise...
Sortiraj odgovore
Najstariji