Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    27. Studeni 2015. 01:21

Onda Tina neka bude Bozicni poklon :)
    Tanija meni je mali rođak imao btonhitis al neznam tocno kako je sve islo...znam samo da kad bi ljeti plivali u moru tumbali smo ga jer sol (more) pomaze! Mislim da ga je teta inhalirala zimi....s vremenom je sve proslo!

url=https://lilypie.com]

zabica25
    27. Studeni 2015. 07:22

MajaSokca, danas mi je 27. dc.

Tanija, ja ti imam astmu i u prijelaznim razdobljima koristim pumpice ventolin i alvesco. Kad počinju magle.

Jana, iz kojeg mjesta?

Temperatura je sad 36,8…narasla ona opet 

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

Chichita
    27. Studeni 2015. 08:32

Jutrić drage moje,
    samo da vas pozdravim i da napišem da mislim na vas. upala sam u neku gužvu pa ne stignem pisati ali sve redovito pročitam....Meni je vještica napokon prošla i sad sam u iščekivanju plodnih dana...naoružana folacilom, vrkutom i LH štapićima. jedino sam zaboravila na Muža koji je opet otišao na put....hahahahahah opet mi je zakazao ključni faktor.

Segy
    27. Studeni 2015. 08:50

Jutro curke 😘
    Ne znam kako je kod vas vrime, ali u Splitu sve nosi, koliko puse, imam osjecaj da ce svako tren dignuti zgradu u zrak..
    Ja sam jos u krevetu, menga me zeza, boli malo, malena u vrticu, muzic na poslu i k tome je petak, bas sam lina za digniti se :)
    Kako ste vi?

zabica25
    27. Studeni 2015. 09:20

Meni je temp već na 37,5...sve mi je to čudno
    Vecka, ne mogu još napraviti test jer su mi ciklusi i do 35 dana tako da ću ja ipak pričekati sv. Nikolu 
    Imam grčeve pa sam stavila uložak u slučaju da M navrati, ali se ipak nadam da neće.
    Danas Pticica ne treba dobiti...kakvo je stanje kod tebe?
    MajaSokca, imaš li kakve simptome? Mene baš tiska u predjelu ispod prsiju...već neko vrijeme...

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

slonchica
    27. Studeni 2015. 09:23

Utješno je vidjeti da nisam jedina koja se osjeća nedoživljeno :) Ali ja sam si odmah postavila da je to normalno- puno curka ovdje se (nažalost) već dosta dugo dopisuju i imaju te svoje zajedničke teme- štapići, ovulacije, itd. Kao što sam i prije napisala, mi još nismo počeli ni raditi na tome jer za dva tjedna idem na operaciju...koja mi je prva u životu, pa me baš strah- uglavnom opće anestezije. No, veselim se kako ćemo nakon oporavka početi raditi na maloj bebici :)
    S obzirom da imam skroz neuredne cikluse, nemam pojma kako će to ići. Ja ni ne kužim kad imam ovulaciju i dal je uopće imam- osim par puta kad me baš bolilo u zdjelici toliko da nisam mogla sjedit, pa sam sva uplašena otišla kod ginekologice koja me pogledala na ultrazvuku i rekla mi da imam jaku ovulaciju :-/
    No- bit će kako će bit. Nakon operacije ću početi piti vrkutu i folnu kiselinu...moram proučiti to o mjerenju temperature...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.