Onda Tina neka bude Bozicni poklon :)
Tanija meni je mali rođak imao btonhitis al neznam tocno kako je sve islo...znam samo da kad bi ljeti plivali u moru tumbali smo ga jer sol (more) pomaze! Mislim da ga je teta inhalirala zimi....s vremenom je sve proslo!
url=https://lilypie.com]
MajaSokca, danas mi je 27. dc.
Tanija, ja ti imam astmu i u prijelaznim razdobljima koristim pumpice ventolin i alvesco. Kad počinju magle.
Jana, iz kojeg mjesta?
Temperatura je sad 36,8…narasla ona opet
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Jutrić drage moje,
samo da vas pozdravim i da napišem da mislim na vas. upala sam u neku gužvu pa ne stignem pisati ali sve redovito pročitam....Meni je vještica napokon prošla i sad sam u iščekivanju plodnih dana...naoružana folacilom, vrkutom i LH štapićima. jedino sam zaboravila na Muža koji je opet otišao na put....hahahahahah opet mi je zakazao ključni faktor.
Jutro curke 😘
Ne znam kako je kod vas vrime, ali u Splitu sve nosi, koliko puse, imam osjecaj da ce svako tren dignuti zgradu u zrak..
Ja sam jos u krevetu, menga me zeza, boli malo, malena u vrticu, muzic na poslu i k tome je petak, bas sam lina za digniti se :)
Kako ste vi?
Meni je temp već na 37,5...sve mi je to čudno
Vecka, ne mogu još napraviti test jer su mi ciklusi i do 35 dana tako da ću ja ipak pričekati sv. Nikolu
Imam grčeve pa sam stavila uložak u slučaju da M navrati, ali se ipak nadam da neće.
Danas Pticica ne treba dobiti...kakvo je stanje kod tebe?
MajaSokca, imaš li kakve simptome? Mene baš tiska u predjelu ispod prsiju...već neko vrijeme...
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Utješno je vidjeti da nisam jedina koja se osjeća nedoživljeno :) Ali ja sam si odmah postavila da je to normalno- puno curka ovdje se (nažalost) već dosta dugo dopisuju i imaju te svoje zajedničke teme- štapići, ovulacije, itd. Kao što sam i prije napisala, mi još nismo počeli ni raditi na tome jer za dva tjedna idem na operaciju...koja mi je prva u životu, pa me baš strah- uglavnom opće anestezije. No, veselim se kako ćemo nakon oporavka početi raditi na maloj bebici :)
S obzirom da imam skroz neuredne cikluse, nemam pojma kako će to ići. Ja ni ne kužim kad imam ovulaciju i dal je uopće imam- osim par puta kad me baš bolilo u zdjelici toliko da nisam mogla sjedit, pa sam sva uplašena otišla kod ginekologice koja me pogledala na ultrazvuku i rekla mi da imam jaku ovulaciju :-/
No- bit će kako će bit. Nakon operacije ću početi piti vrkutu i folnu kiselinu...moram proučiti to o mjerenju temperature...
Sortiraj odgovore
Najstariji