Jesam, jesam mimice....volila bi i ja otputovat na drugo pdf al jos nije upalilo! Super ti je ideja za poklon pod bor :)
Jesam, jesam mimice….volila bi i ja otputovat na drugo pdf al jos nije upalilo! Super ti je ideja za poklon pod bor :)
Ah čuj..bit će! Mora netko biti i na "Jesenske bebe 2016." Vjerujem da ćemo se družiti...iako još stignemo upasti i u ljetne,ali ajde nećemo previše očekivati

Jesam, jesam mimice….volila bi i ja otputovat na drugo pdf al jos nije upalilo! Super ti je ideja za poklon pod bor :)

url=https://lilypie.com]
Ja se ispricavam, ali bas mi je tesko pisat preko mob.-a sam objavi a nemam pojma kako ... uglavnom MajaSocka bas imam neki osjecaj da bis ti mogla uskoro otputovati na iduci PDF ❤️ Sretnoooo
Da vas pitam neznam, mozda je malo glupo ... ali koliko Vi cure cesto imate odnose ?? Samo za vrijeme plodnih ili svakih par dana ?? Kako bi bilo ispravno ?? 😊
Da vas pitam neznam, mozda je malo glupo … ali koliko Vi cure cesto imate odnose ?? Samo za vrijeme plodnih ili svakih par dana ?? Kako bi bilo ispravno ?? 😊
Ne znam kako bi trebalo,ali mi od kad m zavrsi pa do 16. dc svaki drugi dan..u pocetku smo svaki dan u vrijeme predviđene ovulacije,a sad smo na svakom drugom danu :)

Da vas pitam neznam, mozda je malo glupo … ali koliko Vi cure cesto imate odnose ?? Samo za vrijeme plodnih ili svakih par dana ?? Kako bi bilo ispravno ?? 😊
Mi otprilike kad menga prodje i onda ono kad su suhi dani ne bas, i trudimo se da uspijeno uloviti plodne dane.. Sad ima mjeseci kad imamo jako malo odnose, jer smo ili bili prehladjeni, ili nam je cer bolesna, pa ona ima treninge 3x tjedno, vrtic, vjezbamje za skolu, i na kraju dana smo mi gotovi.. :)
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji