Da vas pitam neznam, mozda je malo glupo ... ali koliko Vi cure cesto imate odnose ?? Samo za vrijeme plodnih ili svakih par dana ?? Kako bi bilo ispravno ?? 😊
mimica24 da, da ... to je u redu kod nekog tko ima redovite cikluse, pa je O negdje 14 dc ... Ja imam jako neredovite, jedino da bi se ravnala po sluzi ...
Segy hvala na info. ja imam svakakve bolove/probadanja zbog PCOa, pa bas i ne pripoznajem O ali bas me zanimalo kako se to konkretno osjeti ...a to sto se tice suhih dana to sam primjetila odma iza M i primjerila sam onu bijelu rastezljivu jeli to O ??
Rozica, kod nas je sljedeća situacija: kad nam se keksa, onda se kekasamo...
oko plodnih dana i sve ostale dane...moj muž ni ne zna kad ovuliram..samo se prepustim...tako je bilo i ovaj ciklus..nekako posebno... prije smo znali svaki put kad nisam imala M i kad smo se vidjeli (kad još nismo bili vjenčani)
Recite mi na kojim ste sve mjestima isprobale? Da nije stalno krevet :)
ja ti znam kad je O jer me bole jajnici i imam lagane grčeve, a i sluz je prisutna koja se razvlači...ne opterećujem se više
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Ja sad mjerila temp u ustima 5 min: 37,8....pa toliko visoku nisam imala uopće do sad u stanju čekanja da napravim test...nije li to malo previše ili se stvarno nešto događa?
Najviša mi je bila 37,4
Darliv, samo reci...pa zato smo tu
Zabica25 sretne ste Vi cure koje ju osjecate ! A za mjesta hm hm hm masta radi svasta hahah pa jedno od njih je zadnje sjedalo u autu, ali krevet je ipak najzgodniji kada radis testt ???
darliv u nagonu strasti sve je to normalno !
Sortiraj odgovore
Najstariji