Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rozica2810
    26. Studeni 2015. 14:30

Da vas pitam neznam, mozda je malo glupo ... ali koliko Vi cure cesto imate odnose ?? Samo za vrijeme plodnih ili svakih par dana ?? Kako bi bilo ispravno ?? 😊

Rozica2810
    26. Studeni 2015. 15:08

mimica24 da, da ... to je u redu kod nekog tko ima redovite cikluse, pa je O negdje 14 dc ... Ja imam jako neredovite, jedino da bi se ravnala po sluzi ...
    Segy hvala na info. ja imam svakakve bolove/probadanja zbog PCOa, pa bas i ne pripoznajem O ali bas me zanimalo kako se to konkretno osjeti ...a to sto se tice suhih dana to sam primjetila odma iza M i primjerila sam onu bijelu rastezljivu jeli to O ??

zabica25
    26. Studeni 2015. 15:15

Rozica, kod nas je sljedeća situacija: kad nam se keksa, onda se kekasamo... 
    oko plodnih dana i sve ostale dane...moj muž ni ne zna kad ovuliram..samo se prepustim...tako je bilo i ovaj ciklus..nekako posebno...  prije smo znali svaki put kad nisam imala M i kad smo se vidjeli (kad još nismo bili vjenčani)
    Recite mi na kojim ste sve mjestima isprobale? Da nije stalno krevet :)

ja ti znam kad je O jer me bole jajnici i imam lagane grčeve, a i sluz je prisutna koja se razvlači...ne opterećujem se više

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

zabica25
    26. Studeni 2015. 15:25

Ja sad mjerila temp u ustima 5 min: 37,8....pa toliko visoku nisam imala uopće do sad u stanju čekanja da napravim test...nije li to malo previše ili se stvarno nešto događa?
    Najviša mi je bila 37,4

zabica25
    26. Studeni 2015. 15:38

Darliv, samo reci...pa zato smo tu 

Rozica2810
    26. Studeni 2015. 15:44

Zabica25 sretne ste Vi cure koje ju osjecate ! A za mjesta hm hm hm masta radi svasta hahah pa jedno od njih je zadnje sjedalo u autu, ali krevet je ipak najzgodniji  kada radis testt ???
    darliv u nagonu strasti sve je to normalno ! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.