Stici ces Anchy :) meni je cak jako lijepo kada se u neku zdjelu stave kuglice i u to svijece bude bas fino a ideja za u zadnji tren!
Ja sam pekla meso i krompira, salata cikla i super! ;)
E vidit cemo hoce li mi doci Sv.NiKola ili Krampus hahaha :)
Stici ces Anchy :) meni je cak jako lijepo kada se u neku zdjelu stave kuglice i u to svijece bude bas fino a ideja za u zadnji tren!
Ja sam pekla meso i krompira, salata cikla i super! ;)
E vidit cemo hoce li mi doci Sv.NiKola ili Krampus hahaha :)
Sv.Nikola definitivno!!
Nagovaram se da idem sad hehehe!!
Nemam više izgovora!
O daaaa,i meni se to sviđa...super mi je to!
Ja ću sutra ribu i krumpir i luk salata,tartar umak i juha!
Anchy30

url=https://lilypie.com]
Trudilice moje drage, jos jednom se zahvaljujem svima na cestitkama.
Na onom pdfu ljetne bebe se ne osjecam domace kao tu, vec sam se navikla citati vas svaki dan i eto vec je proslo 5 mjeseci od mog prvog posta.
Ja sam dobro, narucila sam se za pregled, sestra mi je sve objasnila preko telefona, sva sreca pa sam u pon vadila stitnjacu tako da sam.se danas cula i s specijalistom s nuklearne i kaze da su mi nalazi dobri i da nema nikakve potrebe za terapijom tako da sam sad malo mirnija. Jos uvijek mi je sve to malo nestvarno ali jedva cekam da produ dva tjedna pa da idem na prvi ultrazvuk.
Sad kad ste spomenule kuhanje, od jucer ujutro uopce nemam teka, ne osjecam slabinu ni mucninu samo mi se gadi hrana. Jucer sam isla u trgovinu (u kojoj doslovno nema sto nema za jest) i nakon 45 min motanja sam izasla s tri narance, jogurtom, tikvicom i prsutom (pa ti sad skuhaj rucak od toga) i sve mi je bezveze. A inace sam stvarno gurman i sve mi je fino
Navijam za vase plusice

Curke molim vas savjet, mišljenje... sva sam izvan sebe.... znači iz samo sebi znanih razloga sam OPET kupila test i napravim ga, onaj clearblue i negativan, odložim ga na stol i NE mogu sa sigurnošću reći koliko je prošlo i pogledam kad ono bljedunjava druga crtica... najviše bi voljela kad bi mogle vidjet sličicu...ali ne znam kako da je okačim ovdje na forum....
K tome, blago krvarim, jako jako malo... više sam se pogubila od plodnih dana, ovulacije i svega... al jedno je sigurno nije mi trebala doć... Po opisu mi se čini kao implantacijsko krvarenje... i sada sam sva na mukama....tresem se ko šiba....
Naime, znam da test nije važeć ako se očitava poslije 2-10min(kako piše na ovom testu) al ja si nemogu pomoć zašto je došla ta 2.crta...
Od simptoma bol u križima već 3-4 dana, nije neizdrživa al je konstantna .....
pliz koje mišljenje i savjet...
Curke molim vas savjet, mišljenje… sva sam izvan sebe…. znači iz samo sebi znanih razloga sam OPET kupila test i napravim ga, onaj clearblue i negativan, odložim ga na stol i NE mogu sa sigurnošću reći koliko je prošlo i pogledam kad ono bljedunjava druga crtica… najviše bi voljela kad bi mogle vidjet sličicu…ali ne znam kako da je okačim ovdje na forum….
K tome, blago krvarim, jako jako malo… više sam se pogubila od plodnih dana, ovulacije i svega… al jedno je sigurno nije mi trebala doć… Po opisu mi se čini kao implantacijsko krvarenje… i sada sam sva na mukama….tresem se ko šiba….
Naime, znam da test nije važeć ako se očitava poslije 2-10min(kako piše na ovom testu) al ja si nemogu pomoć zašto je došla ta 2.crta…
Od simptoma bol u križima već 3-4 dana, nije neizdrživa al je konstantna …..
pliz koje mišljenje i savjet…
E sad tu mogu biti dva raloga! Mozda je prerano pa je test kasnije reagirao na malu dozu hormona. A drugo, neki testovi jednostavno tako reagiraju,test i je u biti negativan a se kasnije pokaze crtica, jer u svakom testu ta crtica postoji, samo je pitanje dal ce je hormon aktivirat ili ne, upravo se iz tog razloga navodi da se test ne ocitava izvan vremena jer samo zbuni!
Kad trebas dobit uopce?

Tina0110
Imam osjećaj kao da se sama sa sobom dopisujem, tako da je ovo vjerojatno zadnji moj post na ovoj temi... Lp
Imam osjećaj kao da se sama sa sobom dopisujem, tako da je ovo vjerojatno zadnji moj post na ovoj temi… Lp
JanaH. nemoj tako i ja imam dosta neodgovorenih postova, zadnji je bio jucer ... mnogo nas je ovdje i dok sve poodgovaramo jedna drugoj, neki post i zapostavimo ...
Imam osjećaj kao da se sama sa sobom dopisujem, tako da je ovo vjerojatno zadnji moj post na ovoj temi… Lp
JanaH, nemoj na napuštati,...kao što Rozica veli, ne možemo sve odgovarati...
mislim da si ti pisala za PCOS o kojima ja nemam pojma

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

2006.
2008.
2010.
10/2015 7+5
Prije svega hvala na odgovoru koji me je spustio na zemlju... naime, po kalendaru tek 10.12, ali mi se čini da mi je i O bila ranije, a sve to zbog blago poremećenog ciklusa zadnje vrijeme... ne znam više ni sama...
sve mi se više čini da je to ta crtica koja inače postoji samo je kasnije reagirala... jer kad je test počeo "plaviti" bilo je -
Prije svega hvala na odgovoru koji me je spustio na zemlju… naime, po kalendaru tek 10.12, ali mi se čini da mi je i O bila ranije, a sve to zbog blago poremećenog ciklusa zadnje vrijeme… ne znam više ni sama…
sve mi se više čini da je to ta crtica koja inače postoji samo je kasnije reagirala… jer kad je test počeo "plaviti" bilo je -
Uh, danas je tek 26, sto znaci jos 14 dana do ocekivane m... ako i je o bila ranije mislim da nije mogla biti toliko ranije da bi bilo koji test uspio detektirati (naravno ovisi i duljini ciklusa)
Mislim da ce ipak morat jos malo pricekati

Tina0110
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji