Curke molim vas savjet, mišljenje... sva sam izvan sebe.... znači iz samo sebi znanih razloga sam OPET kupila test i napravim ga, onaj clearblue i negativan, odložim ga na stol i NE mogu sa sigurnošću reći koliko je prošlo i pogledam kad ono bljedunjava druga crtica... najviše bi voljela kad bi mogle vidjet sličicu...ali ne znam kako da je okačim ovdje na forum....
K tome, blago krvarim, jako jako malo... više sam se pogubila od plodnih dana, ovulacije i svega... al jedno je sigurno nije mi trebala doć... Po opisu mi se čini kao implantacijsko krvarenje... i sada sam sva na mukama....tresem se ko šiba....
Naime, znam da test nije važeć ako se očitava poslije 2-10min(kako piše na ovom testu) al ja si nemogu pomoć zašto je došla ta 2.crta...
Od simptoma bol u križima već 3-4 dana, nije neizdrživa al je konstantna .....
pliz koje mišljenje i savjet...
Tina0110
Imam osjećaj kao da se sama sa sobom dopisujem, tako da je ovo vjerojatno zadnji moj post na ovoj temi... Lp
2006.
2008.
2010.
10/2015 7+5
Prije svega hvala na odgovoru koji me je spustio na zemlju... naime, po kalendaru tek 10.12, ali mi se čini da mi je i O bila ranije, a sve to zbog blago poremećenog ciklusa zadnje vrijeme... ne znam više ni sama...
sve mi se više čini da je to ta crtica koja inače postoji samo je kasnije reagirala... jer kad je test počeo "plaviti" bilo je -
Tina0110
Miska bas je lipo citat tvoj trudnicki post :) prava uzivancija....uzivaj u sebi i mrvici velicine sezama :) I da nemoj nas skroz napustiti ipak nam tvoje iskustvo dobro dođe!
Anchy, nadam se nadam...al necu prerano donositi zakljucke!
I da rucak za sutra, heheh odmah sam ogladnila! Obozavam krompir salatu!
Jana iskreno ne mogu se sjetiti sto si napisala, svaki put kad udjem toliko je puno postova da ih sigurno dosta izostavim, nenamjerno! Ako je u pitanju PCOS stvarno nemam iskustva s tim al znam da su tu na ovoj temi cure prije dosta pisale!
Tina za sliku tu stavit odes na tynipics i tamo upload i onda kopiras bbt forum link i zaljepis ovdje u post. Nisam ni ja znala kako pa proguglala i uspila iz prve!
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji