Dobar dan drage moje
Kako ste mi danas ?? Ima li i kod Vas kise, kako i kod mene ??
Vidim koliko se Vas trudi oko te temperature, trakica, racunanja ... i sve je to vrlo stresno i opterecavajuce ... ja sam odlucila da cemo mi krenuti bez toga svega (i sama sam mislila nabaviti LH trakice) ... ponajprije opusteno, necu sada forsirati da bas moramo imati bebicu, nego kad se dogodi i kada tijelo bude spremno jer sam stvarno u vecini slucajeva vidila kako je opustenost kljuc uspjeha , a nista ne kosta probati
tako drage moje, pa probajte samo jedan mjesec bez icega .. uzivajte sa svojim boljim polovicama, opusteno, smireno i vjerujem da cete odmah iduci mjesec imati toliko zeljene plusicee !
Bok cure! Tokom proljeća i ljeta stalno sam visila ovdje,tješila,mnoge ispratila na "Trudnice". Još nisam trudna (za ovaj ciklus još ne znam je li urodio plodom) i ponekad čitam što ima ovdje. Potpuno sam se opustila,ne mjerim temp.,ne koristim trakice,ne trčim za mužem po kući kad je sluz pokazatelj plodnosti,jednostavno sam odlučila opušteno. Pijem vrkutu jer mi je vjerni pratitelj :), prehranu sam regulirala,kile idu polako dole i rekla sam si kako Bog da tako će i biti. Do idućeg ljeta ćemo opušteno,a onda se posvetiti pretragama i što već bude potrebno.
Ne znam ni koji nam je ciklus pokušavanja 9 ili 10,zaista više ne razmišljam.
Svima vam držim fige za II i od srca želim sretne cikluse
Bokic cure!
Toliko nam je dinamicno ode da ja dok krenem pisat pomjesam sto sam procitala!
Bubamara dobrodosla i sto prije otisla na drugi pdf! Evo da ti podignem raspolozenje Miska koja se trudila 18 ciklusa jucer nam je prijavila plusic zato ne gubi nadu!
Mimica helllooo, pa da dugo te nema....ja sam jos tu :)
Sjuskica probaj jedan mj riskirat i nista ne spominjat, bit ce ti krivo sto ces imat osjecaj da gubis dragocjene dane ali za siru sliku ucini to, muzic ce se opustit i onda ce sam u akciju potpunu :)
LH trakice narucimo s ebaya ili njuskala ili tako negdje di su jeftine jer su u trgovinama skupe (ja imam ebay, pa ako kome bude trebalo dogovorimo se za narucit....mislim ako nemate ebay ili slicno)! Znaci to su trakice koje pokazu kad je u tijelu visok LH hormon koji je zasluzan za sazrijevanje jajne stanice, nakon LH pika cca. 24h nastupa ovulacija...lh pik je kada su testna i kontrolna crta iste dwbljine i boje....te trakice izgledaju kao testovi na trudnocu! Pitajte ako vas jos sta zanima!
Ja sam danas suuuper happy! Moja bazalna temp. Pokazala 36.7 na 21dc.....to je najvisa vrijednost od kad mjerim....inace mi je temp. Jako niska!
Sto se tice opustenosti, bila sam opustema u 6, 7 i 8 mj....a onda sam pocela koristit trakice i napokon saznala kad su mi plodni dani...mpa sam u 10 mj pocela s bazalnom temp, a u 11 s vrkutom....nije mi to neki problem pratit samo sto se nekad previse opterecujem jesmo li uspili kad cemo....itd....podsvjest je cudo!
url=https://lilypie.com]
E da...roman sam vam napisla.....
I jos imam hehe.....znaci od 17 dc me sise rasturaju, narasle su za 4cm i izgledaju mi kao da su malo pomodrile....doduse bolile su i prosli ciklus, al eto ja se opet nadam da je to neki znakic....po LH trakicama mi je danas 4dpo
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji