Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Veja
    26. Studeni 2015. 08:51

Jutro curee

Orhideja, moja sućut

Sjuskice, ja nemam baš takvih, ali imam sličnih problema. Kod nas je problem da treba doći do akcije, isto su prepreke u glavi da to "moramo" napraviti.
    Evo mislim da mi već počinju il su čak počeli plodni dani, jer je LH trakica počela dosta tamniti, što je čudno, tek je 12 dc, tako da očekujem da bi O mogla biti za 2-3 dana, a inače zadnji ciklus je bila 21 dc, pa eto ko je tu lud. E. sad nastaje problem, kako ćemo i oćemo li pokriti sve dane, pomalo me strah, ne smijem mu uopće spomenuti da su plodni dani, jer će bit natezanja. uff, uff... nije nama ženama lako

Veja
    26. Studeni 2015. 08:54

Larimara, zaboravih napisati tebi da mi je "drago" da ti se pokvario aparat na kojem se mjeri beta, samo da malo odahneš i da se ne brineš, jer naravno da će sve biti uredu i da ćeš na slijedećem ultrazvuku čuti srčeko kako kuca

Segy
    26. Studeni 2015. 09:05

Jutro cure 😘

Orhideja-primi moje saucesce..
    Vecka-nadam se da cete uspiti pokriti plodne dane, bez stresa i razmisljanja

I slazem se s tobom da nama zenama nikako nije lako...

zabica25
    26. Studeni 2015. 09:18

Dobro jutro!
    Orhideja - moja sućut...ja sam također iznenada izgubila djeda kojeg i danas ne mogu prežaliti...Bog odlučuje kad će koga uzeti, a kad će novi život nastati. Istina je da vrijeme liječi rane, ali ja bih rekla da ih samo ublaži.
    Vecka- mozak na pašu, nemoj mužu govoriti da su plodni dani...možda halteri i da vidiš 
    Larimara- i ti mi se malo opusti...previše razmišljaš...meni je sad kao lako govoriti, a isto jedva čekam da napravim test 
    Sjuskica, sretno na godišnjem...kamo putujete? Nadam se da će odmor uroditi plodom...i da će se napraviti mrvica 

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

Veja
    26. Studeni 2015. 09:42

Hvala curke
    Segy, nadam se i ja Zabice, morat ću nešto u toj shemi smislit, nema mi druge, samo bit ću mu sumnjiva, hahahhaa

JanaH.
    26. Studeni 2015. 10:04

vecka - mi smo tu negde s neočekivanjem M ? Ili?
    Meni se na gerothermu počela prikazvati paprat (doduđe rijetka ali vidi se) a to znači da će plodni dani uskoro... Onda nastupa clearblu digitalac pa se nadam da ćemo ovaj mjesec uspjeti... Primjetila sam zadnjih nekoliko ciklusa da u vrijeme ovulacje osjećam svrbež (sličan onome kad su u pitanju gljivice ili neka upala)...
    Idem na redovnu kontrolu 1.12. možda baš u dane ovulacije, radit će mi i uzv.... 

Ja sam se začudila kolko gin može sve vidjeti, recimo kad sam bila na prvom uzv u zadnjoj T rekla je da je ovulacija bila u desnom jajniku, wow.. Nisam znala da se to može tako vidjeti :)

Orhideja - iskrena sućut!
    Meni je djed umro 2tj prije nego sam rodila srednjeg sina, na porodu sm ostala u šoku jer je maleni bil isti isti deda :) 
    I još danas mu jako sliči, i izgledom i karakterom ;)

2006.
    2008.
    2010.
    10/2015 7+5

zabica25
    26. Studeni 2015. 10:23

Vecka, probaj, nemaš što izgubiti...samo dobiti! 
    Meni vam se počelo samo spavati i postala sam lijena...spavam svaki dan 10 sati, malo učim jer se pripremam za stručni ispit u ZGu, i onda bih samo spavala i spavala..inače nisam osoba koja kad nešto poželi jesti, odmah skoči po to..jučer mi se jelo nešto s makom..bila sam luda...i odem ja u pekarnu po pirušku s makom oko 20 sati, ali su sve prodali.. Ah....
    počele su me lagano svrbjeti cicke i trbuh...još uvijek su tu vjetrovi, podrigivanje, bol oko pupka itd...promjene raspoloženja, plakanje...svašta...

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

bubamara123
    26. Studeni 2015. 10:34

Bogja sam novaovdje, ali ne nova u pokušajima  ostati  trudna.  Muž i  ja  pokušavamo  od ožujka,  ali  za sada  ništa  još. Imam policistić.jajnike, , dijagnostic.prije  15  god., zadnjih  nekoliko  godina  imam uredne menstruacije, i horm.status je gotovo pa  dobar, jako mala odstupanja. Pila sam 3 mjeseca klomifen ali nisam  ni sa njim  ostala trudna,  sada mi je ginić dao siofor, pijem ga  posljednja 3 mjes.pa  sad čekam. Ako ne  ostanem trudna kroz  2 mjeseca idem na  provjeru prohodnosti jajovoda, a ako i  to  ne pokaže ništa onda na punkciju cistica…uhhh. Nekako me sve ovo  jako tišti i  guši, u danima kad znam da mi je  ovulacija, kad imamo  ciljane odnose i kad čekam ..jesam li  zatrudnjela.  Kad čujem da je  neka prijateljica ostala  trudna i kad vidim  nepoznate žene sa djecom,  tako sam ljubomorna,  sve me to opterećuje. Ima li netko slićnih iskustava sa pcos?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.