Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    25. Studeni 2015. 18:06

Bas su fino krenili ovi plusici neka samo tako nastave :)

url=https://lilypie.com]

• orhideja
    25. Studeni 2015. 18:24

Drage moje, vidim pricate o temp. Sjecate se, da sam ja prosli mjesec mjerila preko dana temp. I tacno bila oko 37 i noc prije vjestice navece pala a ja ujutro dobila. Znaci, moze se i ovako pratiti. Ja bazalnu ne mogu mjeriti jer imam obicaj pi 3 il 4 puta buditi se i pokrivati mog misa. 
    Ja sam maloprije dobila tuznu vijest. Baka mi je umrla i maloprije me stomak zabolio, ispod pupka pa lijevo i desno. Sreca smiri se.

Rozica2810
    25. Studeni 2015. 18:40

orhideja

Drage moje, vidim pricate o temp. Sjecate se, da sam ja prosli mjesec mjerila preko dana temp. I tacno bila oko 37 i noc prije vjestice navece pala a ja ujutro dobila. Znaci, moze se i ovako pratiti. Ja bazalnu ne mogu mjeriti jer imam obicaj pi 3 il 4 puta buditi se i pokrivati mog misa. 
    Ja sam maloprije dobila tuznu vijest. Baka mi je umrla i maloprije me stomak zabolio, ispod pupka pa lijevo i desno. Sreca smiri se.

Joooj draga ... Primi moju sucut  ja sam izgubila svoga didu nema misec dana ... Ali tako je to jedan zivot ode, drugi se rodi .. Drzi se ! 

• orhideja
    25. Studeni 2015. 18:26

Evo moja trenutna temp 37.5 Jesam malo prehladjena al nije temp od toga. Prosli mjesec nije ni jedan dan ovolika bila. Isla je do 37.2

Mallla
    25. Studeni 2015. 19:14

Orhideja, moje saucesce!
    Znam kako je to kad ocekivad da ce umrit svaki dan ali ipak kada se dogodi pogodi jako!

E nadam se da je ce ti se ta temp. Zadrzati..... a evo npr. Moja bazalna je niska, nakon ovulacije niza nego prije ovulacije, a popodnevna mi je visa nakon ovulacije nego prije ovulacije. Imam dojam da sam pratila popodnrvnu da bi mi graf bio skolski a ovako je jadan nikakav!

• orhideja
    25. Studeni 2015. 20:28

Hvala vam drage moje.

sjuskica30
    25. Studeni 2015. 21:46

ORHIDEJA, moje saučešće....
    MISKA, šta da ti kažem,a da ti cure već nisu rekle...ma jednostavno od   čestitam...
    LARIMARA, vidiš....nekad jednostavno treba pokušati biti strpljiv....i moraš nastaviti dalje opušteno...tvoja mrvica ne smije osjetiti tvoj stres...

NOVE TRUDILICE,dobrodošle i što kraće ostale!!!!

Ja sam prije dva dana popila zadnje Clomifene…no imamo problem…zadnji odnos smo imali 31.10.
    1.11. je bila ovulacija i "mali" od pritiska nije radio baš najbolje … i otada mali od panike što mu se ti dogodilo ne funkcionira!!!!! Znači,sad su mi plodni,ovulacija kroz ova naredna dva dana, a sexa nema!!! 
    Znači,nije problem u erekciji ( što se tiče oralnog dijela i predigre savršeno funkcionira), ali čim dođemo do onog bitnog dijela ( di on treba ući i obaviti posao), MM počne razmišljati: " Joooj,samo da se opet to ne desi,samo da se ne spusti…." …. i desi se upravo to….
    Jednostavno,stvorio si je neku psihičku barijeru koju ne znamo nadići! Probali razgovorom,probali oralnom tehnikom ( tu funkcionira,ali ono drugo i dalje neće),probali ujutro,probali popodne,probali navečer….sad smo se dogovorili da nema odnosa barem dva tjedna da se opusti,da se zaželi….to je zadnja nada….da mi je netko rekao da će nam se to dešavati sa njegovih 31.g. rekla bih mu da je lud.
    i tako,žali Bože popijenih Clomifena,mjerenja temperatura,trakica za ovulaciju…baš sam u bedu…krivim malo sebe što sam mu rekla da je ovulacija,ali sam me je ispitivao…šta kaže temperatura,šta kaže test…polagao je iste nade i želio to istim žarom kao i ja …čak mu je i spermiogram savršen!!!
    Sorry na dugom postu,bila sam u bedu ovih dana,nisam ništa ni pisala…i sad sam se morala nekom pojadati…..

Mallla
    25. Studeni 2015. 22:19

Sjuskice da te utjesim barem malo...a i tvog dragog....moj muz ima 31 godinu i to nam se dogodilo....al na nacin da se spustio tijekom akcije....pritisak je ucinio svoje. A mi sve mislile da muskarci mogu uvijek!
    I tako mu sada izbjegavam govoriti kada je sta! Ne uspjevam bas najbolje i nemogu ga prisilit da pokrijemo sve dane....

sjuskica30
    25. Studeni 2015. 22:24

MajaSocka

Sjuskice da te utjesim barem malo…a i tvog dragog….moj muz ima 31 godinu i to nam se dogodilo….al na nacin da se spustio tijekom akcije….pritisak je ucinio svoje. A mi sve mislile da muskarci mogu uvijek!
    I tako mu sada izbjegavam govoriti kada je sta! Ne uspjevam bas najbolje i nemogu ga prisilit da pokrijemo sve dane….

Pa da,tako je i nama…do sad se spuštao tokom akcije,a sad uopće ni ne dođemo do tog dijela.Sad na primjer ni ne zna da su plodni dani,ali otkako mi je mjesečnica završila prije 6 dana nismo se ni jednom….Pa kako ste riješili problem???

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI