Orhideja, moje saucesce!
Znam kako je to kad ocekivad da ce umrit svaki dan ali ipak kada se dogodi pogodi jako!
E nadam se da je ce ti se ta temp. Zadrzati..... a evo npr. Moja bazalna je niska, nakon ovulacije niza nego prije ovulacije, a popodnevna mi je visa nakon ovulacije nego prije ovulacije. Imam dojam da sam pratila popodnrvnu da bi mi graf bio skolski a ovako je jadan nikakav!
url=https://lilypie.com]
ORHIDEJA, moje saučešće....
MISKA, šta da ti kažem,a da ti cure već nisu rekle...ma jednostavno od čestitam...
LARIMARA, vidiš....nekad jednostavno treba pokušati biti strpljiv....i moraš nastaviti dalje opušteno...tvoja mrvica ne smije osjetiti tvoj stres...
NOVE TRUDILICE,dobrodošle i što kraće ostale!!!!
Ja sam prije dva dana popila zadnje Clomifene…no imamo problem…zadnji odnos smo imali 31.10.
1.11. je bila ovulacija i "mali" od pritiska nije radio baš najbolje … i otada mali od panike što mu se ti dogodilo ne funkcionira!!!!! Znači,sad su mi plodni,ovulacija kroz ova naredna dva dana, a sexa nema!!!
Znači,nije problem u erekciji ( što se tiče oralnog dijela i predigre savršeno funkcionira), ali čim dođemo do onog bitnog dijela ( di on treba ući i obaviti posao), MM počne razmišljati: " Joooj,samo da se opet to ne desi,samo da se ne spusti…." …. i desi se upravo to….
Jednostavno,stvorio si je neku psihičku barijeru koju ne znamo nadići! Probali razgovorom,probali oralnom tehnikom ( tu funkcionira,ali ono drugo i dalje neće),probali ujutro,probali popodne,probali navečer….sad smo se dogovorili da nema odnosa barem dva tjedna da se opusti,da se zaželi….to je zadnja nada….da mi je netko rekao da će nam se to dešavati sa njegovih 31.g. rekla bih mu da je lud.
i tako,žali Bože popijenih Clomifena,mjerenja temperatura,trakica za ovulaciju…baš sam u bedu…krivim malo sebe što sam mu rekla da je ovulacija,ali sam me je ispitivao…šta kaže temperatura,šta kaže test…polagao je iste nade i želio to istim žarom kao i ja …čak mu je i spermiogram savršen!!!
Sorry na dugom postu,bila sam u bedu ovih dana,nisam ništa ni pisala…i sad sam se morala nekom pojadati…..
Sjuskice da te utjesim barem malo...a i tvog dragog....moj muz ima 31 godinu i to nam se dogodilo....al na nacin da se spustio tijekom akcije....pritisak je ucinio svoje. A mi sve mislile da muskarci mogu uvijek!
I tako mu sada izbjegavam govoriti kada je sta! Ne uspjevam bas najbolje i nemogu ga prisilit da pokrijemo sve dane....
Nisam govorila nista o tome neko vrijeme 5-6 dana trajanja M, nije me trazio, dan iza M jesmo jer je on htio i onda opet 4 dana nista, pa jedan dan opet i o da tjedan nista i onda me se uhvatio dva dana za redom taman potrefili plodni dani...i treci dan ja "glupaca" kazem da smo mozda pogodili i od tada sam ja poticala...dva puta uspila a ostalo corak i tako zadnja tri dana nista od kojih su dva isto plodna! Dakle nismo rjesili nista! A od kad sam rekla da smo mozda pogodili u ocima mu se vidilo da nije to to.
Nisam pametna oko toga...stjecem dojam da im je to ogroman pritisak cak na trenutke veci nego nama!
Jos sto je zanimljivo, pricam s kumom o tome kako se trudimo 5 mj a ona meni kaze a neide jer je on svjestan da radi na tome! Cura se salila al ima u tome istine!
Vecer cure
Bas mi je danas neki haapy day prvo imamo jedan plusic, aaa drugo hmmm
Znaci u slobodno vrijeme se bavim fotografiranjem iii nedavno mi se ostvarila velikaa zelja da fotografiram vjencanje ... sada imam novu ponudu, opet vjencanje koje je u 4. mj ... muci me, ako bude sve u redu da uspijem zatrudnit, bojim se da cu ponudu morati odbiti, ali nebi htjela, a opet bih htjela da radimo na bebici ... Uff bas mi je sad to nezgodno
Dobro vecer drage moje!
Orhideja primi moju sucut! Jako boli kad se izgubi baka,to potvrdujem. Moja baka s kojo sam nesto manje bila bliska,umrla je isto prije 2 dana. Zivjela je dosta daleko i nismo bas imale mnogo kontakta,ali mi je jako zao...drugu baku koja me tako reci skoro othranila,izubila sam prije 2 godine...
Zelja mi je ako dobijem curicu da je po njoj nazovem "Marija"
Miska velke cestitke na plusicu! Drago mi je da se jos nekome posrecilo i da cemo nas dvije povuci sto vise trudilca u nase trudnicke vode!
sjuskica30 zao mi je zbog peha koji se dogodio! Nazalost to nije rijetkost i srecom da je kratkotrajna kriza koja ce brzo proci...
Moj dragi i ja nismo nesto dugo vjezbali,ali sam primjetila da moje forsiranje jer su eto plodni dani negativno utjecu na njega. Nije nista rekao,ali sam vidjela da "guta u sebe" i samo je bilo pitanje vremena kad ce reci da mu je dosta. Mi smo bili u nezgodnoj situaciji da smo radi posla bili udaljeni 200km za vrijeme plodnih dana. Mozda zvuci smjesno...ja sam ga "natjerala" da rezervira hotelsku sobu,sjela sam na vlak odvezla se tih 200 km da obavimo to...,tu vecer...ja mislila treba jos od viska glava ne boli. Jadan covijek ujutro morao na posao,ja ga probudim u 5 i kazem da treba jos!
Bojim se i pomisliti sto bi neki drugi na njegovom mjestu...vjerojatno mene i ovulacije poslao u tri coska...
Upravo ja koja sam najnestrpljivija i lako izgubim zivce,ne usudim se nekome reci da tu temu zasad skloni malo sa strane...
Bojim se da ces morati jer bi se problem mogao produbiti pa da jos vise vremena prode dok sve opet ne dode na svoje...
Ako mozete od posla ili barem za vikend otputujte nekud na 2-3 dana...toplice ili nesto slicno....
Draga larimara,vidiš kako ja tebi odvlačim misli od tvog stresa! u subotu putujemo na godišnji na tjedan dana…mi smo privatnici koji rade od travnja do listopada pa si hvala Bogu možemo planirati i trošiti vrijeme kako želimo…
Da, nije im lako….ali ovaj moj je htio biti upućen u sve…baš je pokazivao zanimanje…i eto ti ga sad….
Sortiraj odgovore
Najstariji