Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    25. Studeni 2015. 16:06

Zabice zainteresirala si me sa temperaturom mjerenom u danu. Inace kad bi je u danu i mjerila bila bi uvijek ispod 37.....onda kad bi bila 37 i vise je bila od prehlade, gripe i slicnog. A evo sad sam je mjerila i 37.3 je....sto me vrlo iznenaduje....dao Bog da potrajala 18 dana za pocetak pa nastavila o dalje heheh :) naravno kad bi razlog bio T.

url=https://lilypie.com]

Anchy30
    25. Studeni 2015. 16:06

Ja sam 22 dobila M(s kašnjenjem od tj.dana),jučer imala još malo a danas već završava…e pa kod mene se nešto pomiješalo…možda ovo vrijeme utječe i na nju…hm…

Anchy30

Mallla
    25. Studeni 2015. 18:06

Bas su fino krenili ovi plusici neka samo tako nastave :)

url=https://lilypie.com]

• orhideja
    25. Studeni 2015. 18:24

Drage moje, vidim pricate o temp. Sjecate se, da sam ja prosli mjesec mjerila preko dana temp. I tacno bila oko 37 i noc prije vjestice navece pala a ja ujutro dobila. Znaci, moze se i ovako pratiti. Ja bazalnu ne mogu mjeriti jer imam obicaj pi 3 il 4 puta buditi se i pokrivati mog misa. 
    Ja sam maloprije dobila tuznu vijest. Baka mi je umrla i maloprije me stomak zabolio, ispod pupka pa lijevo i desno. Sreca smiri se.

• orhideja
    25. Studeni 2015. 18:26

Evo moja trenutna temp 37.5 Jesam malo prehladjena al nije temp od toga. Prosli mjesec nije ni jedan dan ovolika bila. Isla je do 37.2

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.