Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • tanijatravan
    25. Studeni 2015. 15:18

Meni u ponedjeljak navečer bila 35,2  da da i nije prvi put... hladna kao zmija. Baš ću si sad voditi mjerenja temperature ujutro a i kroz dan baš me zanima

zabica25
    25. Studeni 2015. 15:20

Uj, baš velike oscilacije iako je kod nas žena sve moguće...
    A da ti nisi imala neku virozu? KAd je mene uhvatilo, imala sam 37,9 pa 38,2 i tako...

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

Mallla
    25. Studeni 2015. 15:27

Obama potpuno te razumim. Drzi se dobro....sretno...i nadam se da ces nam se vec sljedeci mj javit s plusicem! 

Eeee i ja sam hladnokrvna...moja bazalna ne prelazi 36.6 ni ne priblizava se tome....kaad vidim 36.2 slavim hahaha! Tako da uopce po bazalnoj ne mogu odredit kad je bila ovulacija. Lh trakice piskim zadnja 3 mjeseca i po njima zakljucim kad je ovulacija....pratila sam i sluz. Ali sve to jos do kraja ovog mjeseca i u 12 om se odlucujem za opustanje! Bez pracenja!

Vrkutu pijem skoro 3 tjedna i pase mi...mislim da mi je utjecala na povecanje duda :)

Hvala na cestitkama.... :) uveselile su me vase zelje!

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.