![]()
![]()
Lista za NE dobit:
Paula5 12.11.
Pticica2 27.11.
Orhideja 30.11.
Ivyp 01.12.
Miska-r 02.12.
Zabica25 05.12.
MajaSocka 07.12.
Sjuskica 12.12.
JanaH. 18.12.
Vecka 18.12.
Anchy30 19.12.
Darliv 21.12.
Segy 24.12.
Chichita 25.12.
Obama2009 25.12.

Segy, primi dobrodošlicu i od mene :)
Vidim da su Ptičica i Orhideja blizu da s nama podijele lijepu vijest :)
Ja sam zaželjela ciklu i pojela pola jedne zdjelice....temp mi je kroz dan 37,3-37,4....bazalnu uopće ne mjerim, samo mi donosi stres
Anchy, kako je tebi bila temperatura kroz dan ako si mjerila...meni varira kroz dan: 36,9-37,4
Kad mi je zadnji put narasla na 37,4 sljedeći sam dan dobila M...
Segy, primi dobrodošlicu i od mene :)
Vidim da su Ptičica i Orhideja blizu da s nama podijele lijepu vijest :)
Ja sam zaželjela ciklu i pojela pola jedne zdjelice….temp mi je kroz dan 37,3-37,4….bazalnu uopće ne mjerim, samo mi donosi stresAnchy, kako je tebi bila temperatura kroz dan ako si mjerila…meni varira kroz dan: 36,9-37,4
Kad mi je zadnji put narasla na 37,4 sljedeći sam dan dobila M…
36.4..pa 37.6...pa 37.5....i na dan kad sam dobila je bila 36.8 a navečer mi je toliko bilo vruče pa sam mislila da imam temp.a ono 37.9...
Anchy30

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Meni u ponedjeljak navečer bila 35,2 da da i nije prvi put... hladna kao zmija. Baš ću si sad voditi mjerenja temperature ujutro a i kroz dan baš me zanima
Uj, baš velike oscilacije iako je kod nas žena sve moguće...
A da ti nisi imala neku virozu? KAd je mene uhvatilo, imala sam 37,9 pa 38,2 i tako...
Zabica25 i anchy30 hvala vam!
Nadam se da cu brzo otici i vi za menom :)))
Uj, baš velike oscilacije iako je kod nas žena sve moguće…
A da ti nisi imala neku virozu? KAd je mene uhvatilo, imala sam 37,9 pa 38,2 i tako…
Prije par dana mi je nos curio(imaš pravo)malo grlo zezalo i baš sam bila sva nikakva!Umorna,jedva čekala da legnem i ležim i ležim...i ležim...heheh....sad je sve ok...
Da li u plodnim danima iskoristiš svaki plodni dan(imaš odnose)ili ne baš!?Meni su od 3.12 početak plodnog razdoblja,6 početak idealnog razdoblja a 8 kraj idealnog razdoblja a 9 kraj plodnog razdoblja…Koji je(su) najbolji dan(dani) po tvome?Šta ti misliš?!A i ostale trudilice,što vi mislite?
Anchy30

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji