Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    24. Studeni 2015. 23:28

Larimara hvala ti na lijepim zeljama! Imala sam te sinoc u molitvama...jutros prvu u mislima...ma vjerovala sam da je sve ok i evo je. Neka nastavi bit ok i za 8 mj ces imat svoje savrsenstvo u rukama!

Obama da slazem se da uz sva mjerenja budem 100 puta luđa :)

Heeej Minions stvarno te odavno nije bilo....drzim fige za +

Jana bas zracis pozitivom....vazno je nauciti se nosit sa svakom sotuacijom pa onda i mini koracic naprijed je veliki napredak i veliki korak...neka malac nastavi napredovat!

Ivanaat drzim fige :)

url=https://lilypie.com]

miska
    25. Studeni 2015. 08:46

Dobro jutro drage moje. Evo ja se probudila prije sat vremena i reda radi isla popiskit testic kad ono dvije, DVIJE crtice!!! 18. Ciklus i ja konacno imam pozitivan test! 
    Od simptoma u biti nista posebno Posto sam bila na klomifenu i progesteronu ovaj mjesec nisam znala ni po bazalnoj. Od cetvrtka me svaki dan probada kao da cu dobit pa sam bila 100% uvjerena da vjestica stize!
    Zovem ginica da me naruci sto prije i nadam se da je sve ok! 
    MajaSocka ipak mi je tvoj rodendan donio plusic, eto sad cu ga se cijeli zivot sjecat, neka ti je sretan i najsretniji i da do drugog drzis bebaca u rukama.
    Vecka znas sto te ceka drugi mjesec 

Chichita
    25. Studeni 2015. 08:57

MISKA OD SRCA ČESTITAM…..tako mi je drago zbog tebe….e,  ovo mi je stvarno uljepšalo dan….draga, sad se odmori i opusti i uživaj u uzbudljivim tjednima ispred tebe....i ja bi tvoj djeda Božičnjaka koji nosi ovako divne poklončiće....

Pepita2109
    25. Studeni 2015. 09:17

miska iskrene čestitke, i želim ti lijepu i urednu trudnoću.. 

ostalim curkama želim da ugledaju brzo svoje plusiće ili dvije crtice

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Segy
    25. Studeni 2015. 09:20

Bok, mame i mame koje se trude opet ostati trudne. Da vam se predstavim, zovem se Kristina Meyer, imam 29 godina i curicu od sest godina.. 
    Sad radimo skoro pola godine na drugom bebacu, i eto ne ide bas tako da cim me pogleda ja trudna :)
    Eto pa sam odlucila da se tu prikljucim, i da se druzimo, i da te menstruacije koje dolaze lakse podnesemo:)
    Pozdrav!

zabica25
    25. Studeni 2015. 09:23

MISKA, juhuuuuuu.....baš si me razveselila  Drži fige da ti se uskoro i ja pridružim...želim ti urednu trudnoću bez mučnina i da sve prođe kak Bog zapovijeda 
    Ovaj mjesec je stvarno nekako pun poklona  To je zato što smo bile dobre 

...meni je 25 dc,još nekih 10 dana i radim i ja test ako ne dođe M.  

Ja sjedim, pišem vam i samo mi se vrti u glavi, kao da mi kisik nedostaje...možda ga moja mrvica uzima...nama je ovo 5 ciklus pokušavanja, nadam se uspješan..jer bih i ja mužu rado priopćila ovu divnu vijest :)

Larimara, vidiš da je sve u Božjim rukama i da postoji razlog za sve...ali ne za brigu i dodatni stres! Lijepo se opusti i daj točkici mjesta i mira da uživa...Kako ti je muž reagirao ako si mu već rekla?

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

Chichita
    25. Studeni 2015. 09:24

Segy, dobrodošla i želim ti brzo preseljenje na drugi PDF, (ljetnje ili jesenske bebe)

leonaaa
    25. Studeni 2015. 09:34

Miška, presretna sam radi tebe!!   Čestitam ti!
    Vecka, mene opet možeš maknuti s liste, već mi je 3. dan ciklusa danas.. 
    Drage nove trudilice, ostale što manje ovdje! 
    Drage sve, nadam se da nam budućnost nešto lijepo sprema...jedva čekam!!  
    Sve  vas pozdravljam, čitam vas stalno i mislima sam uz vas...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.