Hvala svima na lijepim cestitkama i zeljama.
Iskreno u ovaj mjesec nisam bas vjerovala, nadala se jesam naravno, ali sto se tice stresa, bio je na najjace. Uspjeli smo ulovit ta dva dana izmedu dva putovanja. Prvo ga nije bilo 2 tjedna pa je dosao doma na vikend i otisao u pon rano ujutro u skandinaviju na mjesec dana. Ovulacija mi je trebala biti u utorak ali je uranila i dosla u subotu i eto, bingo. Sva sam bila u strahu dal ce uspjet ili ne, jer se sad tesko mozemo ulovit do proljeca zbog posla. A definitivno nisam bila opustena jer sam bila na klomifenima i pratila s trakicama i uzimala utrogestane itd.. jednostavno kad je sudeno, sudeno je i tad ce se sve pokopit i doc na svoje. Od srca vam zelim da sto prije ugledate svoje plusice.
Sve ste jako drage i mile i budite i dalje jedna drugoj potpora, a ja cu vas citat i bodrit i dalje.
Velike puse od mene i mojeg zrna sezama (procitala sam da je sad takve velicine hahah)

Lista za NE dobit:
Paula5 12.11
Darliv 26.11.
Pticica2 27.11.
Orhideja 30.11.
Ivyp 01.12.
Miska-r 02.12.
Zabica25 05.12.
MajaSocka 07.12.
Sjuskica 12.12.
JanaH. 18.12.
Vecka 18.12.
Anchy30 19.12.
Chichita 25.12.
Obama2009 25.12.
Darliv, kakvo je kod tebe stanje??
Lista za NE dobit:
Paula5 12.11
Darliv 26.11.
Pticica2 27.11.
Orhideja 30.11.
Ivyp 01.12.
Miska-r 02.12.
Zabica25 05.12.
MajaSocka 07.12.
Sjuskica 12.12.
JanaH. 18.12.
Vecka 18.12.
Anchy30 19.12.
Chichita 25.12.
Obama2009 25.12.
Darliv, kakvo je kod tebe stanje??
Draga Vecka moja M je došla prije tri dana, uranila malo..možeš me staviti na listu 21.12? Hvala ti...
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

Može mi netko pojasniti listu? Datum očekivane M? ili? Inače plavuša sam u duši pa nemojte zamjeriti heheh :D
kupila danas čaj od vrkute pa ćemo vidjeti šta će biti
Može mi netko pojasniti listu? Datum očekivane M? ili? Inače plavuša sam u duši pa nemojte zamjeriti heheh :D
kupila danas čaj od vrkute pa ćemo vidjeti šta će biti
Hehehe to su datumi (ne)ocekivane menstruacije.
Rozica hvalaa ti, i ja tebiii zelim isto velikiii plusic :D
Maja vidim tek, da sam ti sinoc zaboravila cestitat rodendan! pa eto sretan ti rodendan sa zakasnjenjem, i zelimm ti sve najbolje od srce i da ti se sve zelje ispune, i da ugledas veliki plusic :D
Miska cestitammmmmmmmm na plusicuuu, nemogu ni zamislit koliko si negdje presretna :D
I cure jel ima koja kakva iskustva mozda sa Vrkutom i PCOS-om? :)
Pepita, lijepo bebici u buši, pa joj se neda još sretno ti bilo i da što ljepše prođe porod
Tanijatravan, je, je... to je datum očekivane M, ali mi to zovemo kao nešto što ne bi trebalo doći, ono što ne bi željale vidjeti narednih 9 mj.
I cure jel ima koja kakva iskustva mozda sa Vrkutom i PCOS-om? :)
evo ja sam jedna od njih, pila sam vrkutu u kombinaciji sa stolisnikom 3mj kad sam saznala da sam trudna..i sada očekujem svoju srećicu za koji dan
Pepita, lijepo bebici u buši, pa joj se neda još sretno ti bilo i da što ljepše prođe porod
a ja tebi želim da ugledaš svoj plusić zaslužila si..
vrijeme je da se stare trudilice maknu sa ovog pdf-a nastala je gužva teško vas je pohvatati pa većinom samo čitam i čekam plusiće sa vama
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji