Rozica hvalaa ti, i ja tebiii zelim isto velikiii plusic :D
Maja vidim tek, da sam ti sinoc zaboravila cestitat rodendan! pa eto sretan ti rodendan sa zakasnjenjem, i zelimm ti sve najbolje od srce i da ti se sve zelje ispune, i da ugledas veliki plusic :D
Miska cestitammmmmmmmm na plusicuuu, nemogu ni zamislit koliko si negdje presretna :D
I cure jel ima koja kakva iskustva mozda sa Vrkutom i PCOS-om? :)
Pepita, lijepo bebici u buši, pa joj se neda još sretno ti bilo i da što ljepše prođe porod
Tanijatravan, je, je... to je datum očekivane M, ali mi to zovemo kao nešto što ne bi trebalo doći, ono što ne bi željale vidjeti narednih 9 mj.
Tanijatravan, nemam ti ni ja baš redovne cikluse i nekad su mi bili i po 90 dana. Mjerim bazalnu, pa se po njoj orijentiram, aplikacija mi po bazalnoj pokaže kad je točno bila O i dosad je svaki put tako i bilo i M bi stigla točno kad jeaplikacija po bazalnoj odredila.
Ja sam jučer kupila ovaj, ne znam bas da smijem sliku staviti, ispričavam se ako ne:
Livadna vrkuta, Zelen rusomače, Kadulja list, List paprene metvice, Cvjetovi kamilice, pije se tri puta dnevno po jedna čajna žličica i piše da se prekine nakon dva tjedna, pa po potrebi ponovno..pokušat ću piti ta dva tjedna do O, pa tako svaki mjesec..htjela sam neku mješavinu sa stolisnikom, no nisam pronašla, u ljekarnoj uopće nemaju vrkutu na kraju pronašla u trgovačkom centru za 24kn..
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Lista za NE dobit:
Paula5 12.11.
Pticica2 27.11.
Orhideja 30.11.
Ivyp 01.12.
Miska-r 02.12.
Zabica25 05.12.
MajaSocka 07.12.
Sjuskica 12.12.
JanaH. 18.12.
Vecka 18.12.
Anchy30 19.12.
Darliv 21.12.
Chichita 25.12.
Obama2009 25.12.
Darliv, sad kad si napisala da je uranila tri dana, sjetila sam se da je to netko napisaoo,aaa sorry, btw baš mi je žao, al opet bolje da je ranije došla, nego da je kasnila,a da do T nije došlo, tako da sad u nove pobjede
Sortiraj odgovore
Najstariji