Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    JanaH.
    24. Studeni 2015. 17:52

Pticice - ja isto nemam iskustva s tom vrstom oštećenja.. Ali na tom je polju medicina uznapredovala tako da će se vjerujem sve riješiti, korak po korak i dijete će biti ok... Znam da je sad teško, ali dan za danom, priviknuti ćete se na novonastalu situaciji, jednostavno nema izbora, boriš se iz dana u dan za dobro svog djeteta.. 

Mi naime vodimo bitku na drugom polju, naše treće, najmlađe dijete, dečkić, sad je navršio pet godina, ima autizam.... Donedavno nije uopće govorio, pa je krenuo s engleskim govorom na proljeće a sad unazad par tjedana svaki dan nova riječ na hrvatskome.. Isto idemo polako dan po dan, napredka ima al to sve sporije od puževog koraka..

2006.
    2008.
    2010.
    10/2015 7+5

JanaH.
    24. Studeni 2015. 17:55

MajaSocka - sretan rođendan! Želim ti jedan plusić na poklon!

2006.
    2008.
    2010.
    10/2015 7+5

• tanijatravan
    24. Studeni 2015. 17:57

Pticica ima jedan dr.Robert Trotić, otorinolaringolog, inace je prvi u Hrvatskoj presađivao pužnice djeci. Radi u Zagrebu u Vinogradskoj i privatno u Klaićevoj ulici, poliklinika Orlando. Znam ga od rođenja, odrastao je sa mojom mamom, pa ako šta treba piši. Grozno je kad cujemo bilo kakve lose stvari za nase malene :( ali moramo biti jake bas zbog njih!

Minions
    24. Studeni 2015. 20:03

Večer curke! Znam da me jako dugo nije bilo,al evo da se javim da ne mislite da sam zaboravila na vas! Novim trudilicama želim dobrodošlicu i da što prije ugledaju plusić! 
    Kod mene sve po starom, u iščekivanju sam M, koja je već trebala doći al još nije. Danas mi je 44dc. Test sam napravila prije tjedan dan i bio je negativan, nisam ga ponovila,al ću ga napraviti u slučaju ako ne dođe M do subote! Mjerim tem al imam takva skakanja temp. Da po njoj nemogu ništa znati,niti ovulaciju.. možda zato jer me prehlada lovi već skoro mjesec dana i lječim se čajevima,i nikako da to izlječim do kraja,a i posao u vrtiću tome odmaže jer taman kad mislim da sam ozdravila, prehlada se vrati!  Nadam se da M neće doći,iako nije bilo baš akcije zbog prehlada i drugi okolnosti!  Ženice moje kad tad ćemo ugledati taj jako željeni plusić! 😘😘😘 samo pozitivno! 😍

Obama2009
    24. Studeni 2015. 20:19

Vecer drage  moje.
    Ja sam radila popodne i Bas sam bijesna i nervozna citav dan. Sve Mi ispada iz ruku, svi Mi idu na zivce, jedva sam cekala Doma doc. Idem na Wc Kad vidim kap roze krvi. Mislim da vjestica dosla

iivanaat27
    24. Studeni 2015. 21:13

Pozdrav cure! 
    Evo i ja se nedavno pridruzila ovom forumu! 
    Evo i ja i moj muz vec 2 godine radimo na malisanu i nista jos.  Pila sam konopljiku 4mj.i mislim da mi nije dobro dosla je imala sam M 7.7. Onda mi se pomaknula na 14.8. I onda mi u 9mjesecu nije ni dosla tako da sam je prestala i piti... Prebacila sam se na Vrkutu 4.10.sam je pocela pit i opet mi je dosla M. I mogu rec da sam imala puno slabile menst.bolove sto vjerujem da je zbog vrkute. I evo sada sam M ocekivala 14.11. Ali evo nemaa M vec 10 dana.  Cureeeee drzite mi figeee da budee pozitivno.  I da, imam nazalost PCOS.  Nisam radila test jer inace uvjek kad mi kasnila cim sam napravila test uvjek mi taj dan dosla pa reko e sad necu radit test hehehe idem kod ginekologa pa nek mi on kaze sta je. Narucena sam 2.12.,drziteee figeee...  
    I svima vama cure isto tako zelimm veliki plusic sto prijeee !! Puno srece svima zelim !!! 

iivanaat27
    24. Studeni 2015. 21:16

Sorry te na greskam u pisanju i velikomm postu heheh 

larimara
    24. Studeni 2015. 22:52

Drage moje cure!
    Kao prvo da cestistam Maji Socka rodendan! Neka ti se ostvari draga Majo sto prije to sto zeljno iscekujes...eto mi sve ovdje imamo trenutno istu najvecu zeljukoja nas i cini tuzinma. Majo,zelim ti sto ljepse provedeni rodendan u ugodnom drustvu uz puno smjeha i navijam da ti zelja sto prije krene u ostvarenje!

Drage moje kojima jos nije rodendan
    Schinin
    Rozica2810
    tanlJatravan
    Jana H
    Zabica25
    Obama2009 i ostale trudilice....
    Zelim vam reci da ste super forumasice i dobre prijateljice, hvala vam sto me bodrite u ovim mojim rano-trudnickim depresijama i moru loseg raspolozenja...hrabre ste iako vam i samima nije lako,nadete uvijek tople rijeci za ostale
    Eto da vam i sapocim novosti...
    Otisla sam jutros pol u placu pol strahu kod doktora i saopcavam mu svoj beta nalaz koji nije idealan...
    Covijek mrtav-hladan kaze kao i jedan prije njega da se ne zamaram tom betom i njenim udvostrucavanjima...da ona dosta varira od zene do zene te da je najbitniji UZV. Osinm toga i nije preniska.
    Od moje mrvice vidjela se samo "plodna supljina" od 11mm koja se uvecala,srceko se jos ne vidi,kaze ipak prerano. Zasad moram jos pricekati,nije nista srecom otpisano...Narucio me za 7 dana. Iza sebe imam "gotovih" 6 tjedana...ulazim u 7. Kaze mrvica se tako fino "sakrila" negdje "pozadi" da ju je i tesko u ovko ranom stadiju i bolje vidjeti.
    Mozda mi se ipak posrecii vec iduci tjedan vidimo jedno snazno
    Eto, drage moje...i nisu neke novosti,ali barem nisu negativne i cekajmo dalje sve mi strpljivo...plusice i ja s vama " srceko"
    Sigurno vas vecina vec i spava...i ja sam prumorna,ali htjela sam se jos malo cuti s vama prije nego i sama zaspem

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.