Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Veja
    24. Studeni 2015. 15:26

Majo, sretan ročkas, sve najljepše ti želim i da ti se ostvari ono što najviše očekuješ

Ptičice, žao mi je, vjerujem da je teško, stvarno nemam iskustva s tim, nadam se da će netko od cura imat nešto više za reči.

Mallla
    24. Studeni 2015. 15:39

Cure moje drage, bas ste me lipo razveselile i raznjezile! Ucinile ste mi ovaj dan jos lipsim s vasim predivnim zeljama! Hvala Vam puuuno! Joooj puna sam ljubavi 

Zabice toliko ti zelim taj +, zoves ga jako jako da uopce nije problem povjerovat da je tu! Neka je razlog tvojih simptomcica mala mrvica!

Pticice, stvarno ti nemam iskustva. Sto kazes bas je cudno da se to nije primjetilo prije, a jos je izgovor cist! Nadam se da ce sve bit u redu!

url=https://lilypie.com]

Mallla
    24. Studeni 2015. 15:45

Hmmm laktoza....ne podnosim je bas najbolje, mlijeko ne mogu nikako...ali jogurt, sir, mlijecne namaze mogu! 

A ja i moje stanje ciklusa hmmm....dude su mi se povecale...inace su 94cm sad su 97cm...bradavice velike, opcenito osjetljive. Ali mislim da je to rezultat ovulacije. Iako neznam kad je tocno bila....temp. mi je i dalje niska, je bio mali porast al sve je to jos ispod 36.5. A LH trakica pik pokazala na 16 dc...a danas 19dc. Nemam pojma....vidit cemo sta ce slijedeci tjedni donjeti. Vrkutu pijem, bas mi pase, samo sto masu piskim kad je pijem!

url=https://lilypie.com]

zabica25
    24. Studeni 2015. 16:51

MajaSokca, Anchy i sve ostale - hvala još jednom na figama  Već bih sad napravila test da mogu..ha ha...
    Mene žgaravica mući već dva dana...nikako da prođe, konstantna je...popila sam Gastal, ali badava..i dalje je tu...
    Ptičice, ne brini...sve će biti u redu s tvojom curicom...Bog zna što radi i zašto nešto radi, samo mi nismo svjesni toga u potpunosti..sve se događa s razlogom, a mi razlog otkrijemo kad se najmanje nadamo...nema potrebe za ispričavanje na dugom postu i na toj temi...koja uopće nije fulana..tu smo da si pomognemo u svakom pogledu, ne samo oko pitanja vezana za T...
    Sve će se to popraviti, a ako će morati nositi aparatić, ništa zato...njoj će pomoći i dobro će čuti, a ona će i dalje ostati vedro i nasmijano dijete 
    Svatko od nas ima neku manu: ja slabije vidim, ali opet znam da Bog ima razlog zašto nosim naočale, jedni slabije čuju, jedni su nepokretni...različiti smo, ali nas baš to čini BOGATIMA i POSEBNIMA!

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

• Pticica2
    24. Studeni 2015. 17:07

Zabice hvala ti puno na utjesnim rijecima i sama sebi govorim da ce biti dobro, sve je u bozijim rukama.

JanaH.
    24. Studeni 2015. 17:52

Pticice - ja isto nemam iskustva s tom vrstom oštećenja.. Ali na tom je polju medicina uznapredovala tako da će se vjerujem sve riješiti, korak po korak i dijete će biti ok... Znam da je sad teško, ali dan za danom, priviknuti ćete se na novonastalu situaciji, jednostavno nema izbora, boriš se iz dana u dan za dobro svog djeteta.. 

Mi naime vodimo bitku na drugom polju, naše treće, najmlađe dijete, dečkić, sad je navršio pet godina, ima autizam.... Donedavno nije uopće govorio, pa je krenuo s engleskim govorom na proljeće a sad unazad par tjedana svaki dan nova riječ na hrvatskome.. Isto idemo polako dan po dan, napredka ima al to sve sporije od puževog koraka..

2006.
    2008.
    2010.
    10/2015 7+5

JanaH.
    24. Studeni 2015. 17:55

MajaSocka - sretan rođendan! Želim ti jedan plusić na poklon!

2006.
    2008.
    2010.
    10/2015 7+5

• tanijatravan
    24. Studeni 2015. 17:57

Pticica ima jedan dr.Robert Trotić, otorinolaringolog, inace je prvi u Hrvatskoj presađivao pužnice djeci. Radi u Zagrebu u Vinogradskoj i privatno u Klaićevoj ulici, poliklinika Orlando. Znam ga od rođenja, odrastao je sa mojom mamom, pa ako šta treba piši. Grozno je kad cujemo bilo kakve lose stvari za nase malene :( ali moramo biti jake bas zbog njih!

Minions
    24. Studeni 2015. 20:03

Večer curke! Znam da me jako dugo nije bilo,al evo da se javim da ne mislite da sam zaboravila na vas! Novim trudilicama želim dobrodošlicu i da što prije ugledaju plusić! 
    Kod mene sve po starom, u iščekivanju sam M, koja je već trebala doći al još nije. Danas mi je 44dc. Test sam napravila prije tjedan dan i bio je negativan, nisam ga ponovila,al ću ga napraviti u slučaju ako ne dođe M do subote! Mjerim tem al imam takva skakanja temp. Da po njoj nemogu ništa znati,niti ovulaciju.. možda zato jer me prehlada lovi već skoro mjesec dana i lječim se čajevima,i nikako da to izlječim do kraja,a i posao u vrtiću tome odmaže jer taman kad mislim da sam ozdravila, prehlada se vrati!  Nadam se da M neće doći,iako nije bilo baš akcije zbog prehlada i drugi okolnosti!  Ženice moje kad tad ćemo ugledati taj jako željeni plusić! 😘😘😘 samo pozitivno! 😍

Rozica2810
    25. Studeni 2015. 09:57

Minions

Večer curke! Znam da me jako dugo nije bilo,al evo da se javim da ne mislite da sam zaboravila na vas! Novim trudilicama želim dobrodošlicu i da što prije ugledaju plusić! 
    Kod mene sve po starom, u iščekivanju sam M, koja je već trebala doći al još nije. Danas mi je 44dc. Test sam napravila prije tjedan dan i bio je negativan, nisam ga ponovila,al ću ga napraviti u slučaju ako ne dođe M do subote! Mjerim tem al imam takva skakanja temp. Da po njoj nemogu ništa znati,niti ovulaciju.. možda zato jer me prehlada lovi već skoro mjesec dana i lječim se čajevima,i nikako da to izlječim do kraja,a i posao u vrtiću tome odmaže jer taman kad mislim da sam ozdravila, prehlada se vrati!  Nadam se da M neće doći,iako nije bilo baš akcije zbog prehlada i drugi okolnosti!  Ženice moje kad tad ćemo ugledati taj jako željeni plusić! 😘😘😘 samo pozitivno! 😍

Hvala na dobrodoslici i zelim ti da sto prije sa nama preselis na drugi PDF 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI