Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Obama2009
    25. Studeni 2015. 11:33

Segy, dobrodošla draga. Kako se kaže, sto prije otišla. 
    Miska, čestitam. Uljepšala si mi jutro čim sam se prijavila. Bas mi je drago zbog tebe.😘😘čuvaj se dobro.
    Mene je M ipak stigla. Možete me maknuti sa liste, a prebaciti za 25.12.
    S obzirom da stiže mjesec darivanja, veselih boja, druženja i svega lijepog ja nam svima želim najljepši poklon kojeg toliko želimo.Jedan veliki plus. Da mi budete lijepe, pametne i zdrave. 
    Ja se za neko vrijeme malo pokušavam opustiti, sto manje misliti na to. Nemojte zamjeriti. Ovo me ipak sve izluđuje, stalno nešto tražim, očekujem.. Možda je i to jedan od razloga mome ne plusu. Mislit ću na vas, javljam se uskoro. Ako Bog da sa lijepim vijestima. A do tada, nadam se puno plusica novih. Sretno
    Puse saljem

darliv
    25. Studeni 2015. 11:39

Miska iskrene cestitke...napokon je dosao i tvoj plusic... A kako je ovo dobar osjecaj, koliko su svi sretni kad vide da netko od nas objavljuje trudnocu..  
    Segy dobrodosla.. 
    Larimara ne zelimo vise cuti nikakve sumnje do daljnjega, veseli se svojoj mrvici i uzivaj 

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

Segy
    25. Studeni 2015. 11:49

Hvala cure na dobrodoslici :)
    Obama 2009, skroz te razumim, sta se tice toga da jednostavno imas osjecaj da si previse sebe zaokupirala oko trudnoce, takva sam i ja.
    Isto dok nisam ostala trudna sa svojom curicom, non stop sam bila ba forumima, stlano nesto citala, i uvik tuga cemer i jad kad bi dobila mengu. I bas mi je moja ginicka rekla da psiha ima jako veliku ulogu.
    Evo sad isto, stalno slusam tijelo, pogotovo kad se blizi mengs, imam osjecaj da sebe skroz okupiram s tim.. Plodne dane ne pratim sa nikavim trakicama, jer imam obilne plodne dane, do te mjere da me boli.
    Al opet previse se mislim joj jesam li ovaj mj trudna, joj je me boli.. 
    Al eto odlucila sam tu doci, ipak je nekad lakse kad vidis da nisam ja jedina takva.. 
    Ne znam kako ostale cure, al te skroz kuzim.

miska
    25. Studeni 2015. 12:20

Hvala svima na lijepim cestitkama i zeljama. 
    Iskreno u ovaj mjesec nisam bas vjerovala, nadala se jesam naravno, ali sto se tice stresa, bio je na najjace. Uspjeli smo ulovit ta dva dana izmedu dva putovanja. Prvo ga nije bilo 2 tjedna pa je dosao doma na vikend i otisao u pon rano ujutro u skandinaviju na mjesec dana. Ovulacija mi je trebala biti u utorak ali je uranila i dosla u subotu i eto, bingo. Sva sam bila u strahu dal ce uspjet ili ne, jer se sad tesko mozemo ulovit do proljeca zbog posla. A definitivno nisam bila opustena jer sam bila na klomifenima i pratila s trakicama i uzimala utrogestane itd.. jednostavno kad je sudeno, sudeno je  i tad ce se sve pokopit i doc na svoje. Od srca vam zelim da sto prije ugledate svoje plusice. 
    Sve ste jako drage i mile i budite i dalje jedna drugoj potpora, a ja cu vas citat i bodrit i dalje. 
    Velike puse od mene i mojeg zrna sezama (procitala sam da je sad takve velicine hahah) 

Veja
    25. Studeni 2015. 13:05

Lista za NE dobit:

Paula5 12.11
    Darliv 26.11.
    Pticica2 27.11.
    Orhideja 30.11.
    Ivyp 01.12.
    Miska-r 02.12.
    Zabica25 05.12.
    MajaSocka 07.12.
    Sjuskica 12.12.
    JanaH. 18.12.
    Vecka 18.12.
    Anchy30 19.12.
    Chichita 25.12.
    Obama2009 25.12.

Darliv, kakvo je kod tebe stanje??

• tanijatravan
    25. Studeni 2015. 13:17

Može mi netko pojasniti listu? Datum očekivane M? ili? Inače plavuša sam u duši pa nemojte zamjeriti heheh :D

kupila danas čaj od vrkute pa ćemo vidjeti šta će biti

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.