Ispricavam se onda radi zabune hihihiih
MajaSocka zelim ti sve najljepse za tvoj rodendan, a najvise jednu malu bebicu uskoro u tvom narucju !!!
larimara držim fige i vibram da sve bude ok ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i moja teta je rodila 1.dijete sa 42.godine (a prije je imala dosta pobačaja, ne spontanih, ali neću ulaziti u tuđe odluke...)
MajaSocka sve najbolje ti želim za tvoj rođendan :*
A ja danas napokon 51.dan i došla vještica! Išla sam vaditi hormone i cijelu krvnu sliku jutros, nalazi će biti za tjedan dana, a po krvnu sliku idem danas.
Veselim se što će novi ciklus pa da se opet nadamo drugi mjesec + :)
Koliko vas ima da ste koristile trakice za ovulaciju i da li su vam pomogle?
Anchy, kasnije sam shvatila kad je već poruka bila poslana :)
Za dobre želje nikad nije kasno..
Nego, MAJASOKCA, sve najbolje ti želim, provedi se slavljenički, fino se najedite i onda na posao :) Mora uroditi plodom.
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Ja kad čitam sve te vaše porukice i iščekivanja + uzbuđena sam ko da se radi o meni i baš sam sretna kad netko javi da ima + :) pa makar to bile od prije godinu dvije objave
Kakva su vaša iskustva i saznanja u vezi prehrane za vrijeme pokušavanja začeća? Može li se uz vrkutu i marulju piti i folna kiselina? Ili je to previše dodataka? Ne mogu se nikako odlučiti bi li trebala na sve pazit ili jednostavno pustiti sve prirodno pa "kako bude, bude"?
Sortiraj odgovore
Najstariji