Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    23. Studeni 2015. 22:33

Larimara mislila sam na tebe, potpusujem schinin, jos nista nije gotovo...tvoja mrvica je i dalje tu cvrsto se drzi za tebe...imat cu vas u molitvama veceras pa da sutra bude sve u redu, svim ti srcem to zelim!

Slonchica dobrodosla :)

Zabice...vibriram za +!

Anchy, nisam taj recept radila vec onaj s gastro.hr 
    600 ml slatkog vrhnja
    150g cokolade za kuhanje
    200g bijele cokolade
    200g mlijecne cokolade
    Slag
    Maslac 
    Keks (bilo koji...a ja stavila grancereale)
    Keks smrvis i pomjesas sa otopljenim maslacem i ugnjecis u kalup kao podlogu (ovisi koliki ti je kalup...ja sam stavila 250g keksa)
    Otopis svaku vrstu cokolade posebno i umjesas u po 200ml vrhnja i stavis 1h u frizider, e onda ih mikserom izmiksas i mazes na tortu cok.za kuh.- bjela cok- mlijecna cok - slag i eto ga....

url=https://lilypie.com]

Mallla
    23. Studeni 2015. 23:13

Larimara sve su misli forumasica uz tebe.  Idemo korak po korak....nema zakljucaka pogotovo ne losih dok doktor ne kaze sta je i kako vidio na UZ!

Ja sve cekam kad ce moja BBT skocit...mislim skocila je ona ali nebi rekla da je koliko mora...ma mene to sve zbunjuje...slijedeci ciklus nista necu pratit! To ce bit odmor od zbunjenosti!

Obama2009
    24. Studeni 2015. 10:49

MajaSocka

Larimara sve su misli forumasica uz tebe.  Idemo korak po korak….nema zakljucaka pogotovo ne losih dok doktor ne kaze sta je i kako vidio na UZ!

Ja sve cekam kad ce moja BBT skocit…mislim skocila je ona ali nebi rekla da je koliko mora…ma mene to sve zbunjuje…slijedeci ciklus nista necu pratit! To ce bit odmor od zbunjenosti!

MajaSocka
    Draga,
    Hvala ti za tvoju pažnju čitavo vrijeme, za tvoje lijepe rijeci i trud. Puno su mi pomogle tvoje info.Zelim ti sve najbolje na ovom svijetu, a najviše da te zdravlje uvijek dobro sluzi,da ti se ispuni i ona najsitnija željica koju zamisliš. Ostalo će vjerujem doći samo pomalo. 
    Kako najbolje i drugacije pozeljeti sve najljepse, nego uz pomoc stihova 🎼🎶
    Zamisli sebi nesto najljepse,najslade...Dodaj tome beskonacnost, prosiri sa vjecnoscu, ukrasi zvijezdama ⭐️⭐️⭐️⭐️
    Tek tada ces znati koliko ti toga zelim za rodendan 😘💋💋

#SvakeGodineNaOvajDanSretanTiRodendsam💥💥💥🎉🎉🎊🎊🎊🎂🎁
    Btw, da + bude tu već sljedeći mjesec. Nedaj se. Puse iz Linza šaljem 
    Dobro se provedi

url=https://lilypie.com]

JanaH.
    24. Studeni 2015. 08:18

larimara -  nadam se da bude ipak sve u redu... :)

2006.
    2008.
    2010.
    10/2015 7+5

zabica25
    24. Studeni 2015. 10:13

larimara, držim fige da bude sve u redu i da će se mrvica ipak izvući i da neće biti potrebna kiretaža...
    anchy, ja trebam ne dobit 5.12.. Vidjet ćemo što je Bog isplanirao za mene,...
    Hvala svima na figama, potrebne su 
    Kod mene sve po starom, danas počeli jaki grčevi kao da ću svaki tren procuriti....
    temp: 37,0, žućkasti icjedak, čitala sam da je to sunčev..joj, toliko se nadam :)

Anchy30
    24. Studeni 2015. 16:43

zabica25

larimara, držim fige da bude sve u redu i da će se mrvica ipak izvući i da neće biti potrebna kiretaža…
    anchy, ja trebam ne dobit 5.12.. Vidjet ćemo što je Bog isplanirao za mene,…
    Hvala svima na figama, potrebne su 
    Kod mene sve po starom, danas počeli jaki grčevi kao da ću svaki tren procuriti….
    temp: 37,0, žućkasti icjedak, čitala sam da je to sunčev..joj, toliko se nadam :)

Draga,držim fige da je to TO!!

Anchy30

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI