Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • tanijatravan
    25. Studeni 2015. 10:37

miska čestitam ti od  i želim ti što ljepšu trudnoću sad nek to bude lančana reakcija i da svi polako počnemo objavljivati voe plusiće do kraja 12.mj. ipak je to mjesec darivanja hehe :D

larimara kako možeš reći i nisu neke vijesti, baš su ti dobro napisale da te treba lupati po guz... ;) naravno da jesu itekako dobre :) sad samo smireno dalje :)

evo jednog članka o beti i duplanju (neznam da li se smiju stavljati linkovi sa drugih stranica?) http://www.roda.hr/article/read/hormon-trudnoce-i-njegovo-dupliranje a i vjerojatno ste i čitale to ali evo da se nađe ako će koga zanimati.
    Prema ovome se test može već 10 dana nakon ovulacije raditi, i negdje sam čitala (možda i ovdje na forumu) da je jedna imala odnose 2.8. i 12.8. je radila test i bio pozitivan :)

Segy dobrodošla i što prije otišla na drugu temu

leonarda, ohideja, Minions i Rozica2810 hvala hvala hvala hvala

Veja
    25. Studeni 2015. 11:02

Miskaaaa, ajmeee da znaš koliko mi je drago, da mi nije šefica tu vjerojatno bi skalala po uredu, oči zarosile, al bi najradije zaplakala od dragosti, al ima ljudi oko mene, pa se suzdržavam
    Za svih sam se radovala, al za tebe posebno baš sam sretna, ko da sam i sama ugledala dvije crtice

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.