larimara držim fige i vibram da sve bude ok ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i moja teta je rodila 1.dijete sa 42.godine (a prije je imala dosta pobačaja, ne spontanih, ali neću ulaziti u tuđe odluke...)
MajaSocka sve najbolje ti želim za tvoj rođendan :*
A ja danas napokon 51.dan i došla vještica! Išla sam vaditi hormone i cijelu krvnu sliku jutros, nalazi će biti za tjedan dana, a po krvnu sliku idem danas.
Veselim se što će novi ciklus pa da se opet nadamo drugi mjesec + :)
Koliko vas ima da ste koristile trakice za ovulaciju i da li su vam pomogle?
Anchy, kasnije sam shvatila kad je već poruka bila poslana :)
Za dobre želje nikad nije kasno..
Nego, MAJASOKCA, sve najbolje ti želim, provedi se slavljenički, fino se najedite i onda na posao :) Mora uroditi plodom.

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Ja kad čitam sve te vaše porukice i iščekivanja + uzbuđena sam ko da se radi o meni i baš sam sretna kad netko javi da ima + :) pa makar to bile od prije godinu dvije objave
Ja kad čitam sve te vaše porukice i iščekivanja + uzbuđena sam ko da se radi o meni i baš sam sretna kad netko javi da ima + :) pa makar to bile od prije godinu dvije objave
Jooj ja takoder, sinoc citam temu od pocetka, a u meni neki nemir ko da ja ocekujem svoj plusic hihihi btw. sretno draga i ocekujemo tvoj + uskorooo
Kakva su vaša iskustva i saznanja u vezi prehrane za vrijeme pokušavanja začeća? Može li se uz vrkutu i marulju piti i folna kiselina? Ili je to previše dodataka? Ne mogu se nikako odlučiti bi li trebala na sve pazit ili jednostavno pustiti sve prirodno pa "kako bude, bude"?
Ima li mama koje NE PODNOSE LAKTOZU?
Ako da evo Vam par savjeta: folacin sadrže laktozu, i meni su jako smetale, pa sam prešla na Prenatal od Natural Wealtha, nema laktoze a imaju dovoljnu količinu folne kiseline.
Nadalje s obzirom da mlijeko i jogurte ne konzumiram, za dodatak sam uzimala od Twinlaba tablete zovu se Calcium citrate (i još uz kalcij imaju i magnezij). Inače kalcij i magnezij se bore za položaj u tijelu pa bi ga trebalo uzimati u omjeru 2:1 u korist kalcija.
S obzirom da sam u 1.trudnoći počela dobivati hb kontrakcije u 14.tj. još sam morala pojačati i magnezij, pa sam uzela isto od Natural Wealtha.
Što se tiče 2.trudnoće zbog krvarenja dobila Duphaston, on isto SADRŽI LAKTOZU, i užasno mi je bilo od njega, tako da slobodno tražite zamjenu.
Kad mi ga je prepisivao dr.uvjeravao me da nema to laktozu, nema šipak.
Ima više vrsta laktoza u tabletama. Recimo laktoza hidrat mi ne smeta! Ona je u ergometrinu (dobije se za stiskanje maternice), ja dobila nakon spontanog i od njih mi nije bilo slabo a pila sam ih svaka 4sata.
Evo nadam se da sam nekome barem malo pomogla vezano za tablete i laktozu za koju puno ljudi ni nezna da im smeta :)
MajaSocka: zelim ti najsrecniji rodjendan, da ih dozivis jos puno, puno, a da je ovaj bio zadnji bez male struce uzivaj u svom danu i pusti da te slave

Drage mone danas sam se pošteno nasekirala.Nema veze sa temom trudilica ali da se izjadam i ako neko nešto zna neka mi odgovori:djevojčica mi je u januarru imala dvije upale uha, inace nije bila bolesljiva i nikada prije je uši nisu boljele,. Poslije toga smo primjetili da čuje malo lošije.
Vodili smo je na audiogram i tipogram i nalaz je pokazoobostrano oštećenje sluha od 20-40db.
Danas je ABR - a to potvrdio a doktorica nam je rekla da je oštećenje nasljeđeno i da je ta upala samo pomogla da to otkrijemo malo ranije.
Rekla je da se ništa ne može popraviti ali da ćemo pratiti ako se bude pogorsavalo morat ce nositi aparatić.
Također ona ima potpuno razvijen govor i to baš lijepo čisto izgovara i jako se lijepo izražava.
Izvinite na dugom postu i fulanju teme ali pomogao bi mi svaki savjet ili iskustvo.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji