Peppe, cestitamdraga od srca, napokon je dosao I na tebe red za pdf trudnoca, zelim ti urednu, ugodnu I skolsku trudnocu.
Vecka, saljem ti puno pozitivnih vibri da je klomifen ucinio svoje I da je ovaj ciklus tvoj dobitni
Takoder I za misku idu pozitivne vibre, pa da ne moras cekati 12. ili 1. mjesec, nego da se veselis vec ovaj ciklus
Babygirl, kako si mi ti draga, tvoja princezica? Jesi bila na pregledu?
Paula, mislim na tebe, nadam se da je sve ok
Svim trudilicama zelim uspjesan ciklus, pusa nasim trudnicama, posebno Pepiti, ciji se termin opasno blizi hihi jos malo
14.06.2014. L ♥
Tina, samo hrabro. Nema mjesta za negativne misli i stres....držimo ti palčeve.
Meni je 7 DPO i uspjela sam se prehladit, temperatura, kašalj, začepljen nos...ajme kao balon sam....
Hvala svima na čestitkama ne mogu vjerovati da i ja konačno to pišem...
Miska, nismo stigli do TS, na srecu nije trebalo ipak ;) ali definitivno se pokazalo da je stres neprijatelj zaceca, jer eto tek kada je prosla sezona i tijelo mi se odmorilo... + :)
Drage trudilice, zelim vam sto prije da se pridruzite na Trudnicama :)
Peppe
Bok cure,
trebam vašu pomoć…znači ovako imam 31 god, i MM i ja smo u postupku oplodnje…nažalost u 4 mj nam nije uspjelo, i sad krećemo ponovo…međutim on je bio na spermiogramu i nalaz mu je sa astheno došao na normo što znači da je dobar…mene zanima sijedeće…da li je moguće da sam ostala trudna prirodni putem…inače imam cikluse jedan mjesec 28-29 dana, a drugi 31-34 dana. danas mi je 50 dan ciklusa, i od vještice ni traga…naravno napravila sam već 4 testa. prvi 2 dana prije kašnjenja jer sam bila uvjerena da je to to i nažalost bio je minus…onda sam jedan napravila dan nakon što je izostala i opet minus…nisam imala mira jer nemam simptoma da ću dobiti samo me grudi jako bole i bradavice su mi jako natečene, pa sam opet ponovila 44 dan i opet je minus..jučer sam zvala svoju doktoricu i ona mi je rekla ponovi opet test ali obavezno sa prvom jutarnjom i nažalost dns opet minus…. da li je moguće da sam ipak trudna? uopće se ne osjećam kao da ću dobiti...svako toliko mi je mučno (možda već umišljam simptome), i čak me probada u jajniku, ali drugačije nego inaće... oprostite na dužem post…i hvala vam…također želim svima koji čekate puno sreće :-)))
Sortiraj odgovore
Najstariji