Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sjuskica30
    09. Studeni 2015. 18:19

Čestitam PeppePula !!!!
    Želim ti predivnu trudnoću...sad smireno i uživaj u njoj!!!  

ella31
    09. Studeni 2015. 18:54

Evo i mene...  ja i moj muž radimo na bebi novi smo u tome pa sad meni osobno bi svi savjeti dobro došli.Nisam ništa oko toga još pitala ginekologa... oko 20 dana pijem folnu..

ek

Mallla
    09. Studeni 2015. 19:33

Peppe cestitaaaammmmm  Maaaaa preljepoo! 

Cure za ne dobit zelim Vam da ne stigne M al da stigne +!
    Vi kojima 24.11 treba stic...vama posebno zelim nek taj dan bude poplava pluseva.....meni tada rođendan pa nek bude veselo 

Moja M ovaj put pre cudna....trudim se ne mislit o njoj...trajala je 3 dana ito se sve nesto mislila! Ne mislim da je T jer temperatura mi je malo gore malo dole al zbunjujuce u svakom slucaju. Neznam bas sta bi mislila o tome! Imate li vi kakvu ideju!

Anchy30
    09. Studeni 2015. 20:22

MajaSocka

Moja M ovaj put pre cudna….trudim se ne mislit o njoj…trajala je 3 dana ito se sve nesto mislila! Ne mislim da je T jer temperatura mi je malo gore malo dole al zbunjujuce u svakom slucaju. Neznam bas sta bi mislila o tome! Imate li vi kakvu ideju!

Probaj napraviti test,čisto da si mirna  Možda ugledaš + 

Anchy30

miska
    09. Studeni 2015. 20:33

MajaSocka

Peppe cestitaaaammmmm  Maaaaa preljepoo! 

Cure za ne dobit zelim Vam da ne stigne M al da stigne +!
    Vi kojima 24.11 treba stic…vama posebno zelim nek taj dan bude poplava pluseva…..meni tada rođendan pa nek bude veselo 

Moja M ovaj put pre cudna….trudim se ne mislit o njoj…trajala je 3 dana ito se sve nesto mislila! Ne mislim da je T jer temperatura mi je malo gore malo dole al zbunjujuce u svakom slucaju. Neznam bas sta bi mislila o tome! Imate li vi kakvu ideju!

To sam ja, to sam ja... eto zelim si plus za tvoj rodendan a tebi onda iduci ciklus ako ovaj nije dobitan. Ja sam recimo jednom imala treci dan M skroz povisenu bazalnu pa ipak nije bila T u pitanju i isto je taj ciklus bila neka glupa i cudna M... to ti je tako kad smo udubljene u to pracenje pa nam je sve svaki mjesec nesto cudno i drugacije i moguci simptom, znak... inace vjerojatno nebi ni opazile!

url=https://lilypie.com]

miska
    09. Studeni 2015. 19:36

Hellooo, ja sam danas obavila i postkoitalni test i nalaz je bio odlican. Klomifene sam popila, ovulacija je bila, endometrij je super, stitnjaca u normali, jos sam dobila i progesteron za svaki slucaj, pa ako sad ne upali ne znam kad ce 

Tina220210
    10. Studeni 2015. 00:18

miska

Hellooo, ja sam danas obavila i postkoitalni test i nalaz je bio odlican. Klomifene sam popila, ovulacija je bila, endometrij je super, stitnjaca u normali, jos sam dobila i progesteron za svaki slucaj, pa ako sad ne upali ne znam kad ce 

Nadam se da ce biti uspjesno
    Nama je ovo drugi mjesec pokusaja, bila sam danas kod doktora i kaze on da je ovulacija  bila prije par dana, muz je bio na putu tada tako da ni ovaj put nista 
    Posto mi ciklus traje  40- 45 dana da sljedece O cu izgubiti volju😣
    Takoder vec sam pisala da koristim geratherm test za ovulaciju i nije uopce pokazao O 😠

mimica24
    09. Studeni 2015. 19:38

Pozdrav svima!Vidim ima puno novih trudilica,želim vam svima sreću i da što prije ugledate plusiće.

Peppe ČESTITAM!!!!!!

MajaSocka moja prošla M je bila skroz čudna,toliko da sam i pored niske temp ipak išla radit test,ali naravno da je bio negativan.
    Ja svoju ne očekujem u nedjelju,ovo je 6. ciklus (ak se dobro sjećam,baš sam se opustila pa ni ne brojim)

Veja
    09. Studeni 2015. 20:08

PeppePula, cestitaaaaam  neka je sa srecom, brzo ce proletiti vrijeme do ultrazvuka 

Miska, supeer da si uspila ipak ovaj mjesec klomifen terapiju, drzim fige da bude uspjesna

Majo, ne znam sta bi ti rekla, mozda da napravit testic, cisto da si rjesis nedumice 

Nove cure, dobro dosle i sto prije ugledale plusic 

miska
    09. Studeni 2015. 20:40

Vecka

PeppePula, cestitaaaaam  neka je sa srecom, brzo ce proletiti vrijeme do ultrazvuka 

Miska, supeer da si uspila ipak ovaj mjesec klomifen terapiju, drzim fige da bude uspjesna

Majo, ne znam sta bi ti rekla, mozda da napravit testic, cisto da si rjesis nedumice 

Nove cure, dobro dosle i sto prije ugledale plusic 

Joj da, ful sam bila sretna... trebala je O biti u sri, a kad ono meni trakica potamnila u petak popodne, a on stigao u subotu tocno na dan i pol pa za skandinaviju, tako da smo uspjeli pokrit. A bilo me najvise strah da ne kasni opet dva tjedna ko zadnji put. Kad ono uranila 4 dana, sad vec postoji mogucnost da ulovimo i 12. i 1. mjesec ako bude sve po planu. A nadam se da ni necemo trebat lovit 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI