Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Veja
    09. Studeni 2015. 20:08

PeppePula, cestitaaaaam  neka je sa srecom, brzo ce proletiti vrijeme do ultrazvuka 

Miska, supeer da si uspila ipak ovaj mjesec klomifen terapiju, drzim fige da bude uspjesna

Majo, ne znam sta bi ti rekla, mozda da napravit testic, cisto da si rjesis nedumice 

Nove cure, dobro dosle i sto prije ugledale plusic 

Pepita2109
    09. Studeni 2015. 20:38

PeppePula čestitam i sve najbolje u trudnoći i poslije, bolje nemoj prije ići jer ti ionako neće vidjeti puno..

ostale curke držim fige 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Mallla
    09. Studeni 2015. 20:44

Anchy drzim fige!
    Miska neka bude uspjesno!
    Svima vam zelim uspjeh!
    Vecka i tebi se blizi! Veselo nam je ode ima nas puuunooo!
    Sto se moje M tice nikad nije trajala 3 dana uvijek 5 do 7...ali mozda je to jesen ucinila svoje. Bolila me maternica bas sredina stomaka i leđa jako jako ali eto nek je M u prolazu pa stizu plodni dani a njima se veselim! Povuce me da napravim test al me temperatura spusti na zemlju. Moj graf izgleda ko alpe :)

url=https://lilypie.com]

Mallla
    09. Studeni 2015. 20:50

Pepita kako si nam ti? Jesi veelika? Tvoj datumcic se blizi

url=https://lilypie.com]

Crnokosa
    09. Studeni 2015. 21:27

PeppePula čestitam ti od srca,vidimo se na ljetnim bebama..tj.čujemo!
    Nove trudilice dobrodošle i nadam se da ćete brzo otići s ove teme....a one koje su tu već neko vrijeme...i dalje vas pratim i mislim na vas! Žao mi je za one kojima je došla vještica,ali samo hrabro naprijed...uvijek ima nade!One koje su uspjele potrefiti dane i O nadam se da će uroditi plodom...doslovno! A one koje ju NE očekuju ovih dana,nadam se od da neće ni doći!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.