Nadam se Anchy...dao Bog da skupa slavile :)
url=https://lilypie.com]
Pozdrav cure! Evo da se i ja pridružim ovoj grupici pozitvnih vibri
Muž i ja radimo na bebici od ovog mjeseca...iza nas je spontani iz svibnja nakon što smo na prvoj trudnoći radili ravno godinu dana.... Ovaj mjesec sam popila i prvu turu Clomifena,ulovili smo plodne,ovulaciju....ma sve smo pokrili ....pa ćemo vidjeti ... (ne)očekujem vješticu 14./15.11.
Dobra večer žene,majke,kraljice.....nisam bila duuuuuuugo na ovom forumu,na moju žalost....nekako sam stavila ovu stranicu sa strane....i ja sam već dugi niz godina među trudilicama,ali još uvik ništa....35 mi je godina,mužu 44....pretrage izvršila neke,i one pokazale ok,jedino nizak progesteron....trebala raditi prije pola godine HSG,ali ostala bez posla,krediti itd,.da vas sad ne opterećujem,stavili do kraja godine preglede sa strane dok malo se ne oporavimo financijski jer MM jedini radi,još mi isto endokrinolog rekao da se moram ostaviti kruha i slatkoga,jer mi i to sprečava začeće....već pola godine pijem evine kapi,i mogu reći,s obzirom da sam imala problema u redovnom ciklusu,tu su mi pomogle u uru su mi točne....prije sam se puno više opterećivala zbog mojih godina i oću li zatrudniti,sad puno drugačije razmišljam i više toliko ne pravim paniku oko toga,više mi drugi stvaraju opterećenje zbog toga koliko imam godina i kad ću više zarudniti....SRETNO SVIMA KOJE POKUŠAVAJU....
Majo, imas pravo, makar te postedila M kasnjenja, zelim ti od srca sto prije taj plus
sjuskica, pozdrav I dobrodosla I na ovoj temi, nadam se da M nece ni doci I da cete se moci veseliti vec ovaj mjesec trudnoci. Sretno :))
Pticica, ah gljivice, meni su dosle od antibiotika, srecom brzo su posle ca, jedna tura vaginaleta I nema ih. Drzim fige da ti nalazi budu dobri pa da neoptereceno mozete nastaviti raditi na bebi
Jaca, bas sam se pitala gdje si, stvarno jedugo proslo od kad si nam se javila, bas mi je zao cuti sto vas je sve snaslo. Nadam se da ce se uskoro popraviti financijska situacija. Svaka cast na pozitivi, uz sve to sto se izdogadalo ostala si pozitivna. Drzi se, doci ce I tebi u narucje malo cudo.
14.06.2014. L ♥
Draga jaca16, ma kakve godine....ja i suprug smo najmlađi u našem društvu on 31, ja 27god. Ekipa smo od 7 parova...svi imaju djecu osim nas...a od ostalih 6 parova samo je jedna rodila prije 30-ete! Sestrična od mog muža postala je majka u srpnju ove godine na pragu 38-e godine života....isto stres,jako odgovoran posao,hormoni....a godinama su pokušavali...dat će Bog. I ja imam nizak progesteron...baš sam danas otvorila temu u vezi toga...
Ja na ta pitanja drugih više ne odgovaram,samo se nasmijem....Dakle samo pozitivno naprijed!!!
Dobrodosle cure! Zelim vam vase plusice sto prije :)
Dobrodoslica novim trudilicama i ubrzo plusice docekale.
Majo zao mi zbog menstr.
Ja napokon svoje se rijesila. Punih 7 dana je trajala. Al sto je najgore, jos uvijek imam mucnine, nervozna sam ko pasce i sad gledam, imam debelu, izrazenu venu preko dojke...ne smijem nakon onolike krvi ni da pomislim da bi sta moglo bit.
Orhideja probaj se opustit, ne mislit vise na to, samo se opterecujes...znam da je lako reci, al kazem u najboljoj namjeri.
Iako imam poznanicu koja je u pocetku T imala jaki izljev krvi i krvarenje se nastavilo nekih 4-5 dana a nije nastetilo plodu. Ni gin. Joj nije znao objasnit sto se dogodilo ni zasto!
Cudo smo mi zene!
Orhideja, ja sam prije spontanog u svibnju (3.mj. trudnoće) imala "normalne" mjesečnice...zato nisam ni posumnjala da sam trudna...u jednom trenutku sam počela jesti senf koji mrzim i počelo mi je smrdjeti pohano koje obožavam!!!! I tek sam tad napravila test...dvije mjesečnice potpuno iste kao svaki drugi ciklusi!
Pozdrav cure!
MajaSocka, žao mi je što ovaj mesec nije bio tvoj, ali istina je to što kažeš, bolje nego da kasni, a nije T... nisam se javljala zadnjih par dana, bila u gužvi nekoj, pa evo kratki izveštaj :)
O mi je prema kalendaru bila prije 2-3 dana, imali smo odnos prije 5 i prije 2 dana, tako da se nadam da smo nešto pokrili, nismo se hteli jako opterećivati da pogodimo O, ipak nam je ovo tek drugi ciklus pokušavanja...Prošli sam ciklus imala sto nekih "simptoma", iako nije bilo ništa, a sad nemam ni jedan simptom osim bolnih grudi i bolova u jajnicima, ali nekako baš nemam osećaj da se primilo, ali iskreno, ni ne razmišljam previše o tome, bar se trudim :) Kako bude, biće, ponekad baš dođe T kad ne razmišljamo o tome :D svim trudilicama žalim sreću ovaj ciklus
Sortiraj odgovore
Najstariji