Majo, ajoooj baš mi je žaoo
Miska, jooj znam kako ti je tako je i meni bilo, ko da sam ugledala plus ko kuću, hahahahaha .. Držim fige i sretnoo !!
Pticice, najbolje ti je sačekat nalaze, jer je bezveze išta govorit, kad nitko u ništa nije siguran pa da se samo izbediraš, al ne brini bit će to sve ok

![]()
![]()
Lista za NE dobit:
Paula5 12.11
Anchy30 15.11.
Vecka 15.11.
Chichita 18.11.
ImanX 19.11.
Miska 24.11.
Leonaaa 24.11.
Obama2009 24.11.
Pticica2 27.11.
Orhideja 30.11.
Ivyp 01.12.
Miska-r 02.12.
Paula, ima li te?? Čekamo sad tvoj plusić

Majo baš mi je žao da je došla, znam kako sam ja bila tužna..no kako kažeš bolje sada nego da te drži u neizvjesnosti , a ništa...doći će i naši dani
Trenutno sam u preseljenju pa ne stignem svima pisati, ali mislim na sve, držim fige za što više ljubavi, simptoma i plusića...
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Pozdrav svima, već vas dugo pratim i veseli me svaki +.
ukratko da kažem svoju priču... Mi smo također počeli raditi na bebi prije 2 mjeseca, ja imam problema sa pcos. prije 15 mjeseci sam prestala piti kontracepciju al smo očito predugo čekali da krenemo.. pa sad imam ciklus dužine 40-50 dana. u lipnju sam vadila progesteron i bio je 6,3-ref. interval je 3,8-50,6 i po tome je doktor zaključio da je bila ovulacija.
u 9 mj sam imala anovulacijsko krvarenje i nije bilo ovulacije- to kaže doktor ali sam tada kad sam dobila krvarenje koristila vaginalete i iako zvuči čudno mislim da su vaginalete izazvale krvarenje. zadnja menstr. je bila 13.10 i mislim da ni nakon toga nije bilo O jer sam kupila onaj uređaj geratherm za određivanje O pomoću sline no nema ništa.... u ponedjeljak idem kod doktora pa ćemo vidjeti dali je bila O.. ja se nadam da uređaj ne određuje dobro ... ima li netko iskustva sa tim uređajem?

Pozdrav cure! Evo da se i ja pridružim ovoj grupici pozitvnih vibri
Muž i ja radimo na bebici od ovog mjeseca...iza nas je spontani iz svibnja nakon što smo na prvoj trudnoći radili ravno godinu dana.... Ovaj mjesec sam popila i prvu turu Clomifena,ulovili smo plodne,ovulaciju....ma sve smo pokrili ....pa ćemo vidjeti ... (ne)očekujem vješticu 14./15.11.
Dobra večer žene,majke,kraljice.....nisam bila duuuuuuugo na ovom forumu,na moju žalost....nekako sam stavila ovu stranicu sa strane....i ja sam već dugi niz godina među trudilicama,ali još uvik ništa....35 mi je godina,mužu 44....pretrage izvršila neke,i one pokazale ok,jedino nizak progesteron....trebala raditi prije pola godine HSG,ali ostala bez posla,krediti itd,.da vas sad ne opterećujem,stavili do kraja godine preglede sa strane dok malo se ne oporavimo financijski jer MM jedini radi,još mi isto endokrinolog rekao da se moram ostaviti kruha i slatkoga,jer mi i to sprečava začeće....već pola godine pijem evine kapi,i mogu reći,s obzirom da sam imala problema u redovnom ciklusu,tu su mi pomogle u uru su mi točne....prije sam se puno više opterećivala zbog mojih godina i oću li zatrudniti,sad puno drugačije razmišljam i više toliko ne pravim paniku oko toga,više mi drugi stvaraju opterećenje zbog toga koliko imam godina i kad ću više zarudniti....SRETNO SVIMA KOJE POKUŠAVAJU....
Draga jaco16!
Ja te jako dobro razumijem! Mene su isto opterecivale godine,ali moj problem je bio malo drugaciji…
Nikako se nije pojavljivao netko tko hoce obitelj…da skratimo,gubljenje vremena s pogresnima i tako doslo 39 godina! Prije 6 mjeseci upoznam "onog pravog", mojih godina…zatrudnim prvi puta dosta brzo,ali spontani u 6.tjednu! Za 2 mjeseca opet trudna! bez hormona,bez icega sa skoro 40 godina!!!
Ne opterecuj se,jos stignes! Ja sam starija od tebe i ide!
Dobra večer žene,majke,kraljice…..nisam bila duuuuuuugo na ovom forumu,na moju žalost….nekako sam stavila ovu stranicu sa strane….i ja sam već dugi niz godina među trudilicama,ali još uvik ništa….35 mi je godina,mužu 44….pretrage izvršila neke,i one pokazale ok,jedino nizak progesteron….trebala raditi prije pola godine HSG,ali ostala bez posla,krediti itd,.da vas sad ne opterećujem,stavili do kraja godine preglede sa strane dok malo se ne oporavimo financijski jer MM jedini radi,još mi isto endokrinolog rekao da se moram ostaviti kruha i slatkoga,jer mi i to sprečava začeće….već pola godine pijem evine kapi,i mogu reći,s obzirom da sam imala problema u redovnom ciklusu,tu su mi pomogle u uru su mi točne….prije sam se puno više opterećivala zbog mojih godina i oću li zatrudniti,sad puno drugačije razmišljam i više toliko ne pravim paniku oko toga,više mi drugi stvaraju opterećenje zbog toga koliko imam godina i kad ću više zarudniti….SRETNO SVIMA KOJE POKUŠAVAJU….
Drzim fige da uspijes. Samo hrabro. Htjela sam Te Pitati dali i dalje Pijes Te Kapi? Ja sam pila 3 mjeseca i sad od Kad radimo na nebi sam prestala na svoju odgovornost. Ja pijem isto neke na Biljnoj bazi za regulaciju
Majo, imas pravo, makar te postedila M kasnjenja, zelim ti od srca sto prije taj plus
sjuskica, pozdrav I dobrodosla I na ovoj temi, nadam se da M nece ni doci I da cete se moci veseliti vec ovaj mjesec trudnoci. Sretno :))
Pticica, ah gljivice, meni su dosle od antibiotika, srecom brzo su posle ca, jedna tura vaginaleta I nema ih. Drzim fige da ti nalazi budu dobri pa da neoptereceno mozete nastaviti raditi na bebi
Jaca, bas sam se pitala gdje si, stvarno jedugo proslo od kad si nam se javila, bas mi je zao cuti sto vas je sve snaslo. Nadam se da ce se uskoro popraviti financijska situacija. Svaka cast na pozitivi, uz sve to sto se izdogadalo ostala si pozitivna. Drzi se, doci ce I tebi u narucje malo cudo.

14.06.2014. L ♥
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji