Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Veja
    05. Studeni 2015. 12:18

Majo, to sam i ja radila, pa sam prestala, samo me izbedira, hahaha evo meni je danas 3 dpo i temp mi je 36,7.

Mallla
    05. Studeni 2015. 17:27

Sad sam to radila al necu...od kad mi pocme ciklus onda cu normalno samo jednom!
    A ja bi sad tila sve znat...a moram bar jedan cijeli ciklus odradit da bi ista znala! Ispada da mi je prvi dan mjerenja bilo 35.7 pa 36.6 pa danas 36.5..  tako da zbunjena temp. Zbunjena ja hahaha. Al mislim da stize M uhvatilo me da cistim po kuci!

url=https://lilypie.com]

• viky96
    05. Studeni 2015. 19:21

Pozz drage moje

Oprostite sto se nisam ranije javila,ali bila sam stvarno u guzvi .dosla sam da provjerim jesu li sve "stare" trudilice sada ponosne trudnice..nadam se da vam je bog svima podario tu srecu,,a svima vama koji zeljno iscekujete plus--od srca zelim i da ga ugledte..ja sam trudna 17+3,, hvala bogu sve je uredu i najvjerovatnije ce biti mala mišica 

Veliki pozzz 

Veja
    05. Studeni 2015. 19:24

Prvi mjesec je uvijek istrazivanje znaci ti tako znas kad ce M stici, kad ti se cisti kuca 
    Meni evo danas trbuh tvrd i ziguca me pomalo, al nekako mi je rano za ikakve simptome, osim cica, bas me bolee..
    Viky cestitam i uzivaj u trudnoci 

Mallla
    05. Studeni 2015. 23:21

Viky cestitam, neka sve nastavi bit u redu!  Ja sam sad vec stara na ovom pdf-u!

Vecka...da vecinom pred M me uhvati ludilo ciscenja. Jedino sto imam osjecaj da sam pretjerala zica me dosta jako po stomaku i bole me leđa, cak sam imala iscjedak koji je u sebi sadrzavao malo krvi...to mi je cudno jer menstrualne bolove nemam dok ne procurim! Aaaa grudi te boleee...neka nastave pa nek budu simptom :)

• kokolo5
    06. Studeni 2015. 07:36

Dobro jutro cure! Ne spadam u ovu temu ali volim ju povremeno čitat i nagađat tko bi mogao  bit 'sretni dobitnik' ovaj mjesec :-) (btw, MajaSocka,kratkotrajni nagli pad temperature=implatacijski pad, a ovaj iscjedak bi moglo bit impl. krvarenje-tajming odgovara, držim fige! :-)  Htjela sam s vama podilit nešto s čim sam se nedavno susrela- provjerite feritin (zalihe željeza u organizmu, a ne 'obično'  željezo u krvi i hemoglobin), dovodi se u usku vezu s problemima u začeću. To pogotovo često zna bit kod žena koje imaju obilne M, ili pri pokušaju začeća drugog djeteta, kad su zalihe iscrpljene u prethodnoj trudnoći/porodu. Moja prija je pokušavala jako dugo, sve pretrage ok, kad je od jedne doktorice čula za ovo-ispalo je da je u tome bio sav problem! Uzimala je propisani nadomjestak željeza i nakon 2 mjeseca testić pozitivan :)
    Izvinite ako se već pisalo na ovoj temi o tome, ne čitam redovito pa  moguće da mi je promaklo. Sretnoooo svima!

Mallla
    06. Studeni 2015. 10:35

Kokolo hvala na lijepim zeljama, al mislim da cu procurit nekako su svi simptomi PMS-a tu. E i nikad nisam cula za taj test, al dobro je znati..hvala na inf!

Veja
    06. Studeni 2015. 10:48

Kokolo, evo to mi je prvi glas, hvala na osvrtu, svaka informacija dobro dođe.
    Majo, pa tebi je još 2 dana do M, tj. da ne dođe. Držim fige da NE dođe

Btw. jučer ja išla spavat u 21:30h, ne pamtim kad sam tako rano išla leć, još uz to sam se dizala u wc, što je isto neuobičajno, jer se ne dižem navečer skoro pa nikad.
    Svjesna sam da je prerano je za ikakve simptome budući da je danas tek 4 dpo, al eto netko se igra sa mojom psihom

Mallla
    06. Studeni 2015. 11:31

Daaa jos 2 dana...zapravo ja racunam uvijek misec dana za novu M to bi bio 9.11, s tim da od kad koristim lh trakice i znam kad mi je ovulacija i uz to sam ode saznala kako je lutealna faza fiksna, zapravo uvik dobijem 15 dpo...a to je sutra! I vec trece jutro temperatura u padu...tako da sam uvjerena da stize M!

Vecka, moguce da su dani urodili plodom...ja cu navijat na najjace da jesu!

E i jos mi sinoc prijateljica javi da je T...tako sam sretna zbog nje, a tako tuzna zbog sebe, iako trudim se ostat pozitivna, doc ce i moje vrime. Osim toga dok ne procurim ne predajem se!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.