Chichita, izmjeri temp., po njoj bi trebala znati. Meni na dan O bila 36,2, dan poslije 36,5, i evo danas je
3 dpo i temp je 36,7

Za danas mi je gotovo što se tiče mjerenja, već sam na poslu...može li doći od začeća ako su odnosi bili npr.tri dana zaredom prije O. pa smo sinoć preskočili..danas nas nište neće spriječiti hahahah
ne vjerujem da ovo pišem, čovjek bi pomislio kako imam ludi sexualni život.hahahahah
Za danas mi je gotovo što se tiče mjerenja, već sam na poslu…može li doći od začeća ako su odnosi bili npr.tri dana zaredom prije O. pa smo sinoć preskočili..danas nas nište neće spriječiti hahahah
ne vjerujem da ovo pišem, čovjek bi pomislio kako imam ludi sexualni život.hahahahah
naravno da može, spermiji preživljavaju i do 3 dana u ženinom organizmu..
3/15 - prirodni, bez js
4/15 - stimulirani, beta=0
11/15 - stimulirani, beta 11dt=186.07, 14 dt=1053.13, missed ab 10tt
5/16 - FET, beta=0
6/16 - stimulirani, beta 11dt=450.86, 13dt=1093.57, missed ab 10tt
Jutrooo cure :)
Evo ja velika spavalica se taman probudila....inace navila sam alarm u 8 da izmjerim temp. Zanimljivo mi je da kod mene i 20 min mjenja temperaturu...npr. u 8 bila 36.5 i ja nasteavim spavat i probudim se u 11 i 30 i bude 37, i nakon par minuta opet bezveze mjerim ono 36.6 hahaha! Znam da uzimam u obzir samo ovu u 8h al znatzelja me natjera da mjerim opet

url=https://lilypie.com]
Majo, to sam i ja radila, pa sam prestala, samo me izbedira, hahaha evo meni je danas 3 dpo i temp mi je 36,7.
Drage moje zanima me da li je ovako bilo i vama nekad...Kad sam se probudila osjetila sam bol u stomaku,ne gčeve nego kao da moraš piškiti pa dugo trpiš(nije me tjeralo)neka kao težina u stomaku,kod pupka.. prestala je ali kad udahnem do kraja osjetim je još malo...sada više je nema...šta bi to moglo biti??Da li je i vama nekad tako bilo??Hvala
Anchy30

Sad sam to radila al necu...od kad mi pocme ciklus onda cu normalno samo jednom!
A ja bi sad tila sve znat...a moram bar jedan cijeli ciklus odradit da bi ista znala! Ispada da mi je prvi dan mjerenja bilo 35.7 pa 36.6 pa danas 36.5.. tako da zbunjena temp. Zbunjena ja hahaha. Al mislim da stize M uhvatilo me da cistim po kuci!

url=https://lilypie.com]
Pozz drage moje
Oprostite sto se nisam ranije javila,ali bila sam stvarno u guzvi .dosla sam da provjerim jesu li sve "stare" trudilice sada ponosne trudnice..nadam se da vam je bog svima podario tu srecu,,a svima vama koji zeljno iscekujete plus--od srca zelim i da ga ugledte..ja sam trudna 17+3,, hvala bogu sve je uredu i najvjerovatnije ce biti mala mišica
Veliki pozzz
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji