Majice, i ja ti držim palčeve da NE dobiješ.
Meni je 2 dpo i sve me boli, grudi tvrde i bolne, jajnici lagano bole nište previše ali dovoljno da ih osjetim.
sad treba čekati 18. i moliti Boga da NE dođe....
Majo, kolika ti je temp. jutros bila? Tebi je lutealna faza dulja nego u mene, meni je 11-12 dana tako da mi nije fiksno, prosli ciklus je bila 12 dana, a ciklus prije 11 dana. Danas je tek 4dpo i temp je jutros 36,8.
Daj Bože da jesu urodili plodom, ne bi nitko bio sretniji od mene
Ja sam neki dan saznala da mi je od brata žena trudna i baš sam bila happy, uz to bi još bila sretnija da i meni ovaj mjesec pokaže se plusić
drage moje, evo imamo plusić i bili smo na pregledu. za sad je sve u redu, samo da tako i ostane
Lista za NE dobit:
MajaSocka 09.11
Paula5 12.11
Anchy30 15.11.
Vecka 15.11.
Chichita 18.11.
ImanX 19.11.
Miska 24.11.
Leonaaa 24.11.
Obama2009 24.11.
Pticica2 27.11.
Orhideja 30.11.
Ivyp 01.12.
Miska-r 02.12.
Dobar dan drage moje. Ja upravo popiskila LH Trakicu, pocela je tamniti, jucer nije bilo ni sjene, sutra ili veceras bi mogao biti pik, sto znaci da cemo bas uloviti O u ova dva dana
Veselim se koda je vec plusic na testu a ne samo O hahaha.
Drage moje danas sam bila kod ginekologa,radili su mi sve moguce briseve(4 brisa +torch). Prilikom vađenja briseva doktorica je bila zaista nježna ali je rekla da vidi neko krvarenje na grlicu i cak je na vaticama od stapica bilo krvi. Zanima me sta mislite i razumije li se neko od vas u ovo.
Do sada sam radila uvjek samo papa test ali sada 8mjeseci nakon spontanog su se sjetili da radim briseve posto je mozda neka infekcija ili nešto ostetilo plod. Također raazmisljam da se ovaj mjesec suzdrzim od pokusavanja da zatrudnim upravo jer nisam sigurna kakvi ce biti nalazi.
Mozete me skinut s liste za ne dobit! Procurila sam
Al ajmo daljee do slijedecih plodnih dana!
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji