Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Veja
    05. Studeni 2015. 19:24

Prvi mjesec je uvijek istrazivanje znaci ti tako znas kad ce M stici, kad ti se cisti kuca 
    Meni evo danas trbuh tvrd i ziguca me pomalo, al nekako mi je rano za ikakve simptome, osim cica, bas me bolee..
    Viky cestitam i uzivaj u trudnoci 

Mallla
    05. Studeni 2015. 23:21

Viky cestitam, neka sve nastavi bit u redu!  Ja sam sad vec stara na ovom pdf-u!

Vecka...da vecinom pred M me uhvati ludilo ciscenja. Jedino sto imam osjecaj da sam pretjerala zica me dosta jako po stomaku i bole me leđa, cak sam imala iscjedak koji je u sebi sadrzavao malo krvi...to mi je cudno jer menstrualne bolove nemam dok ne procurim! Aaaa grudi te boleee...neka nastave pa nek budu simptom :)

url=https://lilypie.com]

• kokolo5
    06. Studeni 2015. 07:36

Dobro jutro cure! Ne spadam u ovu temu ali volim ju povremeno čitat i nagađat tko bi mogao  bit 'sretni dobitnik' ovaj mjesec :-) (btw, MajaSocka,kratkotrajni nagli pad temperature=implatacijski pad, a ovaj iscjedak bi moglo bit impl. krvarenje-tajming odgovara, držim fige! :-)  Htjela sam s vama podilit nešto s čim sam se nedavno susrela- provjerite feritin (zalihe željeza u organizmu, a ne 'obično'  željezo u krvi i hemoglobin), dovodi se u usku vezu s problemima u začeću. To pogotovo često zna bit kod žena koje imaju obilne M, ili pri pokušaju začeća drugog djeteta, kad su zalihe iscrpljene u prethodnoj trudnoći/porodu. Moja prija je pokušavala jako dugo, sve pretrage ok, kad je od jedne doktorice čula za ovo-ispalo je da je u tome bio sav problem! Uzimala je propisani nadomjestak željeza i nakon 2 mjeseca testić pozitivan :)
    Izvinite ako se već pisalo na ovoj temi o tome, ne čitam redovito pa  moguće da mi je promaklo. Sretnoooo svima!

Mallla
    06. Studeni 2015. 10:35

Kokolo hvala na lijepim zeljama, al mislim da cu procurit nekako su svi simptomi PMS-a tu. E i nikad nisam cula za taj test, al dobro je znati..hvala na inf!

Veja
    [UREĐENO] 10. Svibanj 2017. 15:11

Kokolo, evo to mi je prvi glas, hvala na osvrtu, svaka informacija dobro dođe.
    Majo, pa tebi je još 2 dana do M, tj. da ne dođe. Držim fige da NE dođe

Btw. jučer ja išla spavat u 21:30h, ne pamtim kad sam tako rano išla leć, još uz to sam se dizala u wc, što je isto neuobičajno, jer se ne dižem navečer skoro pa nikad.
    Svjesna sam da je prerano je za ikakve simptome budući da je danas tek 4 dpo, al eto netko se igra sa mojom psihom

Mallla
    06. Studeni 2015. 11:31

Daaa jos 2 dana...zapravo ja racunam uvijek misec dana za novu M to bi bio 9.11, s tim da od kad koristim lh trakice i znam kad mi je ovulacija i uz to sam ode saznala kako je lutealna faza fiksna, zapravo uvik dobijem 15 dpo...a to je sutra! I vec trece jutro temperatura u padu...tako da sam uvjerena da stize M!

Vecka, moguce da su dani urodili plodom...ja cu navijat na najjace da jesu!

E i jos mi sinoc prijateljica javi da je T...tako sam sretna zbog nje, a tako tuzna zbog sebe, iako trudim se ostat pozitivna, doc ce i moje vrime. Osim toga dok ne procurim ne predajem se!

Chichita
    06. Studeni 2015. 11:44

Majice, i ja ti držim palčeve da NE dobiješ.
    Meni je 2 dpo i sve me boli, grudi tvrde i bolne, jajnici lagano bole nište previše ali dovoljno da ih osjetim.
    sad treba čekati 18. i moliti Boga da NE dođe....

Veja
    06. Studeni 2015. 12:01

Majo, kolika ti je temp. jutros bila? Tebi je lutealna faza dulja nego u mene, meni je 11-12 dana tako da mi nije  fiksno, prosli ciklus je bila 12 dana, a ciklus prije 11 dana. Danas je tek 4dpo i temp je jutros 36,8.
    Daj Bože da jesu urodili plodom, ne bi nitko bio sretniji od mene
    Ja sam neki dan saznala da mi je od brata žena trudna i baš sam bila happy, uz to bi još bila sretnija da i meni ovaj mjesec pokaže se plusić

Veja
    06. Studeni 2015. 12:02

Chichita, ja i ti smo tu negdi za ne dobiti, držim nam fige

• Astr@
    06. Studeni 2015. 12:03

drage moje, evo imamo plusić i bili smo na pregledu. za sad je sve u redu, samo da tako i ostane 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI