Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    06. Studeni 2015. 12:34

Astro čestitam....veselim se vasim plusicima kao da su moji!
    Vecka drzim ti fige na najjace!
    Miska akcija pocinje samo aktivno 
    Osjecam se bas down....ugl. temp jutros 36.4!

url=https://lilypie.com]

Mallla
    06. Studeni 2015. 12:41

Hvala Luki....ma bit ce bolje! Bolje da je stigla nego da je kasnila a da nije T.

url=https://lilypie.com]

Veja
    06. Studeni 2015. 12:58

Majo, ajoooj baš mi je žaoo

Miska, jooj znam kako ti je tako je i meni bilo, ko da sam ugledala plus ko kuću, hahahahaha .. Držim fige i sretnoo !! 

Pticice, najbolje ti je sačekat nalaze, jer je bezveze išta govorit, kad nitko u ništa nije siguran pa da se samo izbediraš, al ne brini bit će to sve ok

Veja
    06. Studeni 2015. 13:00

Lista za NE dobit:

Paula5 12.11
    Anchy30 15.11.
    Vecka 15.11.
    Chichita 18.11.
    ImanX 19.11.
    Miska 24.11.
    Leonaaa 24.11.
    Obama2009 24.11.
    Pticica2 27.11.
    Orhideja 30.11.
    Ivyp 01.12.
    Miska-r 02.12.

Paula, ima li te?? Čekamo sad tvoj plusić

darliv
    06. Studeni 2015. 14:44

Majo baš mi je žao da je došla, znam kako sam ja bila tužna..no kako kažeš bolje sada nego da te drži u neizvjesnosti , a ništa...doći će i naši dani 
    Trenutno sam u preseljenju pa ne stignem svima pisati, ali mislim na sve, držim fige za što više ljubavi, simptoma i plusića... 

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

Tina220210
    06. Studeni 2015. 15:57

Pozdrav svima, već vas dugo pratim i veseli me svaki +. 

ukratko da kažem svoju priču... Mi smo također počeli raditi na bebi prije 2 mjeseca, ja imam problema sa pcos. prije 15 mjeseci sam prestala piti kontracepciju al smo očito predugo čekali da krenemo.. pa sad imam ciklus dužine 40-50 dana. u lipnju sam vadila progesteron i bio je 6,3-ref. interval je 3,8-50,6 i po tome je doktor zaključio da je bila ovulacija. 
    u 9 mj sam imala anovulacijsko krvarenje i nije bilo ovulacije- to kaže doktor ali sam tada kad sam dobila krvarenje koristila vaginalete i iako zvuči čudno mislim da su vaginalete izazvale krvarenje. zadnja menstr. je bila 13.10 i mislim da ni nakon toga nije bilo O jer sam kupila onaj uređaj geratherm za određivanje O pomoću sline no nema ništa.... u ponedjeljak idem kod doktora pa ćemo vidjeti dali je bila O.. ja se nadam da uređaj ne određuje dobro ... ima li netko iskustva sa tim uređajem?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.