Hvala vam curke!! Stvarno ste super i drage...
Ma moj muz je sta se tice mene stcaeno veliko rame samo sta on trci zamnom ko psic a ja sam bljak...i meni isto kad su plidni dani tad zelim da je 500km od mene...ni meni to nije jasno...moram ic u kod foktora..imam uzasne bolive i u lijevoj dojci kao da mi betko iglu od pola metra bode...znam da nije srce nego bas dojka ...toliko zna bol bit izrazajba da moeam lec jer mislim da cu se srusit...a moj muz je pabicar straaaaasno veliki...otrudim se do prvog mjeseca i o da startam ponovo sa doktorima intenzivnije...
Curke i ja vama zelum puno srece u stvaranju andjela, ma stvaranju punooooo andjelica !! :)
Klaus
jutro svima,
dobrodošlica novim trudilicama, samo hrabro djevojke, ovdje smo sve prijateljice i nemojte se ustručavati pitati bilo što što vas muči....
meni je po mojem računanju jučer trebala biti O. i naravno MM ode na put,danas se vraća pa molim Boga da sam fulala dan i da još stignemo pokriti sve plodne dane +O.
Chichita, izmjeri temp., po njoj bi trebala znati. Meni na dan O bila 36,2, dan poslije 36,5, i evo danas je
3 dpo i temp je 36,7
Za danas mi je gotovo što se tiče mjerenja, već sam na poslu...može li doći od začeća ako su odnosi bili npr.tri dana zaredom prije O. pa smo sinoć preskočili..danas nas nište neće spriječiti hahahah
ne vjerujem da ovo pišem, čovjek bi pomislio kako imam ludi sexualni život.hahahahah
Jutrooo cure :)
Evo ja velika spavalica se taman probudila....inace navila sam alarm u 8 da izmjerim temp. Zanimljivo mi je da kod mene i 20 min mjenja temperaturu...npr. u 8 bila 36.5 i ja nasteavim spavat i probudim se u 11 i 30 i bude 37, i nakon par minuta opet bezveze mjerim ono 36.6 hahaha! Znam da uzimam u obzir samo ovu u 8h al znatzelja me natjera da mjerim opet
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji