Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Veja
    09. Studeni 2015. 09:26

Jutro curee 

Pitanjce, sinoć sam išla provjerit temp. kad 36,4, ujutro je bila 36,7. Danas mi je 7 dpo i jutros sam mjerila temp 36,8 je. E, sad zašto mi je sinoć bila tako niska temp. jel se kome tako nešto događalo?

Želim vam ugodan i sunčan dan !!!

miska
    09. Studeni 2015. 10:01

Vecka

Jutro curee 

Pitanjce, sinoć sam išla provjerit temp. kad 36,4, ujutro je bila 36,7. Danas mi je 7 dpo i jutros sam mjerila temp 36,8 je. E, sad zašto mi je sinoć bila tako niska temp. jel se kome tako nešto događalo?

Želim vam ugodan i sunčan dan !!!

Sve sto mjeris u toku dana ili veceri uopce nije vazno niti iz takve temperature mozes ista saznat... vazna je samo bazalna, tj prva jutarnja. I ona moze varirat od dana do dana, ovisi kako si spavala, koliko si spavala itd... posto ti je 7 dpo iz temperature jos neces nista saznat jer ona tek padne dan prije ili na dan M tako da se nemoj opterecivat s tim. I ne mjeri popodne/navecer 

Ivyp
    09. Studeni 2015. 11:07

Slazem se sa miskom

https://lt1f.lilypie.com/iH35p2.png

Veja
    09. Studeni 2015. 12:24

Inače ne mjerim navečer, al ne znam šta mi se desilo sinoć, hahahhaha... uglavnom meni isti dan kad padne temp stigne M, tako da je totalno pouzdana

Veja
    [UREĐENO] 10. Svibanj 2017. 15:11

Lista za NE dobit:

Paula5 12.11
    Anchy30 15.11.
    Vecka 15.11.
    Chichita 18.11.
    ImanX 19.11.
    Miska 24.11.
    Leonaaa 24.11.
    Obama2009 24.11.
    Pticica2 27.11.
    Orhideja 30.11.
    Ivyp 01.12.
    Miska-r 02.12.

Anchy30
    [UREĐENO] 10. Svibanj 2017. 15:11

Vecka

Lista za NE dobit:

Paula5 12.11
    Anchy30 15.11.
    Vecka 15.11.
    Chichita 18.11.
    ImanX 19.11.
    Miska 24.11.
    Leonaaa 24.11.
    Obama2009 24.11.
    Pticica2 27.11.
    Orhideja 30.11.
    Ivyp 01.12.
    Miska-r 02.12.

O pa draga,mi isti (NE)trebamo dobiti!! Navijam da NE dobijemo a da dobijemo svoje plusiće!!

Anchy30

Veja
    09. Studeni 2015. 15:42

Anchy, daaaa držim nam i ja fige kakvo je kod tebe stanje? Mene zaboli malo donji dio stomaka, ali ništa posebno i jedem sve što mi dođe pod ruku, hahahha

Anchy30
    09. Studeni 2015. 20:19

Vecka

Anchy, daaaa držim nam i ja fige kakvo je kod tebe stanje? Mene zaboli malo donji dio stomaka, ali ništa posebno i jedem sve što mi dođe pod ruku, hahahha

Već par dana me grudi svrbe.bradavice potamnile...a onda kad pomislim da sam T ,kad ih opet pogledam više mi ne izgledaju tamne...hehehehe...uglavnom sve čudno,čudnije!!I mene već par dana zaboli donji dio stomaka kao kad trebam dobiti...A klopati mogu i uvijek pred M više mi traži......I naravno da ne zaboravim da sam ovih dana smotana,sve mi ispada iz ruku...danas sam pravila cheesecake....naravno umjesto da otopim želatinu,ja ju tako u komadu stavila u kremu i naravno što drugo nego baciti sve to...otići opet do trg.kupiti sir i radi ponovno...uglavnom došlo mi da plačem!Ali ja napravila ponovno kremu i ovaj put rastopila žel.,i super je!A vidjet ćemo sutra kakvog je okusa!Osim što sam smotanija,ništa posebno nemam nekih promjena!

Anchy30

PeppePula
    09. Studeni 2015. 18:06

Pozdrav curke...

vidim da ima jako puno novih cura, od kada sam ja pocela sa trudjenjem, vecina ih je vec na drugom pdf...

Ali eto, konacno je dosao i taj dan.... ugledala ja svoj + u 7. ciklusu trudjenja :)

Jos i sama ne vjerujem sta se dogadja, bila sam vec kod gin. i narucila me tek za mjesec dana... treba izdrzati do tada... ma vec vidim da cu otici privatno i ranije...

miska
    09. Studeni 2015. 19:33

PeppePula

Pozdrav curke…

vidim da ima jako puno novih cura, od kada sam ja pocela sa trudjenjem, vecina ih je vec na drugom pdf…

Ali eto, konacno je dosao i taj dan…. ugledala ja svoj + u 7. ciklusu trudjenja :)

Jos i sama ne vjerujem sta se dogadja, bila sam vec kod gin. i narucila me tek za mjesec dana… treba izdrzati do tada… ma vec vidim da cu otici privatno i ranije…

Cestitam, pretpostavljam da nisi ni stigla do Trsta!? Jos bolje, glavno da je plusic tu 

orhideja
    09. Studeni 2015. 23:05

PeppePula

Pozdrav curke…

vidim da ima jako puno novih cura, od kada sam ja pocela sa trudjenjem, vecina ih je vec na drugom pdf…

Ali eto, konacno je dosao i taj dan…. ugledala ja svoj + u 7. ciklusu trudjenja :)

Jos i sama ne vjerujem sta se dogadja, bila sam vec kod gin. i narucila me tek za mjesec dana… treba izdrzati do tada… ma vec vidim da cu otici privatno i ranije…

Uletih malo i vidim lijepe vijesti. Cestitam od srca, nek je sa srecom.

Peppe

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI