Jutro curee
Pitanjce, sinoć sam išla provjerit temp. kad 36,4, ujutro je bila 36,7. Danas mi je 7 dpo i jutros sam mjerila temp 36,8 je. E, sad zašto mi je sinoć bila tako niska temp. jel se kome tako nešto događalo?
Želim vam ugodan i sunčan dan !!!
Jutro curee
Pitanjce, sinoć sam išla provjerit temp. kad 36,4, ujutro je bila 36,7. Danas mi je 7 dpo i jutros sam mjerila temp 36,8 je. E, sad zašto mi je sinoć bila tako niska temp. jel se kome tako nešto događalo?
Želim vam ugodan i sunčan dan !!!
Sve sto mjeris u toku dana ili veceri uopce nije vazno niti iz takve temperature mozes ista saznat... vazna je samo bazalna, tj prva jutarnja. I ona moze varirat od dana do dana, ovisi kako si spavala, koliko si spavala itd... posto ti je 7 dpo iz temperature jos neces nista saznat jer ona tek padne dan prije ili na dan M tako da se nemoj opterecivat s tim. I ne mjeri popodne/navecer

Inače ne mjerim navečer, al ne znam šta mi se desilo sinoć, hahahhaha... uglavnom meni isti dan kad padne temp stigne M, tako da je totalno pouzdana

![]()
![]()
Lista za NE dobit:
Paula5 12.11
Anchy30 15.11.
Vecka 15.11.
Chichita 18.11.
ImanX 19.11.
Miska 24.11.
Leonaaa 24.11.
Obama2009 24.11.
Pticica2 27.11.
Orhideja 30.11.
Ivyp 01.12.
Miska-r 02.12.
Lista za NE dobit:
Paula5 12.11
Anchy30 15.11.
Vecka 15.11.
Chichita 18.11.
ImanX 19.11.
Miska 24.11.
Leonaaa 24.11.
Obama2009 24.11.
Pticica2 27.11.
Orhideja 30.11.
Ivyp 01.12.
Miska-r 02.12.
O pa draga,mi isti (NE)trebamo dobiti!! Navijam da NE dobijemo a da dobijemo svoje plusiće!!
Anchy30

Anchy, daaaa držim nam i ja fige
kakvo je kod tebe stanje? Mene zaboli malo donji dio stomaka, ali ništa posebno i jedem sve što mi dođe pod ruku, hahahha
Anchy, daaaadržim nam i ja fige
kakvo je kod tebe stanje? Mene zaboli malo donji dio stomaka, ali ništa posebno i jedem sve što mi dođe pod ruku, hahahha
Već par dana me grudi svrbe.bradavice potamnile...a onda kad pomislim da sam T ,kad ih opet pogledam više mi ne izgledaju tamne...hehehehe...uglavnom sve čudno,čudnije!!
I mene već par dana zaboli donji dio stomaka kao kad trebam dobiti...A klopati mogu i uvijek pred M više mi traži......I naravno da ne zaboravim da sam ovih dana smotana,sve mi ispada iz ruku...danas sam pravila cheesecake....naravno umjesto da otopim želatinu,ja ju tako u komadu stavila u kremu i naravno što drugo nego baciti sve to...otići opet do trg.kupiti sir i radi ponovno...uglavnom došlo mi da plačem!Ali ja napravila ponovno kremu i ovaj put rastopila žel.
,i super je!A vidjet ćemo sutra kakvog je okusa!
Osim što sam smotanija,ništa posebno nemam nekih promjena!
Anchy30

Pozdrav curke...
vidim da ima jako puno novih cura, od kada sam ja pocela sa trudjenjem, vecina ih je vec na drugom pdf...
Ali eto, konacno je dosao i taj dan.... ugledala ja svoj + u 7. ciklusu trudjenja :)
Jos i sama ne vjerujem sta se dogadja, bila sam vec kod gin. i narucila me tek za mjesec dana... treba izdrzati do tada... ma vec vidim da cu otici privatno i ranije...
Pozdrav curke…
vidim da ima jako puno novih cura, od kada sam ja pocela sa trudjenjem, vecina ih je vec na drugom pdf…
Ali eto, konacno je dosao i taj dan…. ugledala ja svoj + u 7. ciklusu trudjenja :)
Jos i sama ne vjerujem sta se dogadja, bila sam vec kod gin. i narucila me tek za mjesec dana… treba izdrzati do tada… ma vec vidim da cu otici privatno i ranije…
Cestitam, pretpostavljam da nisi ni stigla do Trsta!? Jos bolje, glavno da je plusic tu

Pozdrav curke…
vidim da ima jako puno novih cura, od kada sam ja pocela sa trudjenjem, vecina ih je vec na drugom pdf…
Ali eto, konacno je dosao i taj dan…. ugledala ja svoj + u 7. ciklusu trudjenja :)
Jos i sama ne vjerujem sta se dogadja, bila sam vec kod gin. i narucila me tek za mjesec dana… treba izdrzati do tada… ma vec vidim da cu otici privatno i ranije…
Uletih malo i vidim lijepe vijesti. Cestitam od srca, nek je sa srecom.

Peppe
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji