Anchy, daaaa držim nam i ja fige
kakvo je kod tebe stanje? Mene zaboli malo donji dio stomaka, ali ništa posebno i jedem sve što mi dođe pod ruku, hahahha
Pozdrav curke...
vidim da ima jako puno novih cura, od kada sam ja pocela sa trudjenjem, vecina ih je vec na drugom pdf...
Ali eto, konacno je dosao i taj dan.... ugledala ja svoj + u 7. ciklusu trudjenja :)
Jos i sama ne vjerujem sta se dogadja, bila sam vec kod gin. i narucila me tek za mjesec dana... treba izdrzati do tada... ma vec vidim da cu otici privatno i ranije...
Peppe
Čestitam PeppePula !!!!
Želim ti predivnu trudnoću...sad smireno i uživaj u njoj!!!
Evo i mene... ja i moj muž radimo na bebi novi smo u tome pa sad meni osobno bi svi savjeti dobro došli.Nisam ništa oko toga još pitala ginekologa... oko 20 dana pijem folnu..
ek
Peppe cestitaaaammmmm Maaaaa preljepoo!
Cure za ne dobit zelim Vam da ne stigne M al da stigne +!
Vi kojima 24.11 treba stic...vama posebno zelim nek taj dan bude poplava pluseva.....meni tada rođendan pa nek bude veselo
Moja M ovaj put pre cudna....trudim se ne mislit o njoj...trajala je 3 dana ito se sve nesto mislila! Ne mislim da je T jer temperatura mi je malo gore malo dole al zbunjujuce u svakom slucaju. Neznam bas sta bi mislila o tome! Imate li vi kakvu ideju!
url=https://lilypie.com]
Hellooo, ja sam danas obavila i postkoitalni test i nalaz je bio odlican. Klomifene sam popila, ovulacija je bila, endometrij je super, stitnjaca u normali, jos sam dobila i progesteron za svaki slucaj, pa ako sad ne upali ne znam kad ce
Pozdrav svima!Vidim ima puno novih trudilica,želim vam svima sreću i da što prije ugledate plusiće.
Peppe ČESTITAM!!!!!!
MajaSocka moja prošla M je bila skroz čudna,toliko da sam i pored niske temp ipak išla radit test,ali naravno da je bio negativan.
Ja svoju ne očekujem u nedjelju,ovo je 6. ciklus (ak se dobro sjećam,baš sam se opustila pa ni ne brojim)
Sortiraj odgovore
Najstariji