Drage moje trudilice, ove koje me vec znaju i ove nove kojima zelim dobrodoslicu, samo da vas malo pozdravim, posaljem puno vibrica i nadam se da cete mi se jako brzo pridruziti na ljetnim bebama. 😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘
LuKi
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Luki5, je, je drugi mi je ciklus. Nisam imala nikakvih nuspojava, a odlicno sam odreagirala
Drage moje trudilice,samo da vam se malo ''pojadam''...još ležim u krevetu,današnji dan mi je tako tmuran i ako ima sunca vani!Možda od toga što sam ja htjela sinoć malo ''akcije'' ali naravno njegov odg. je bio da sutra(tj.danas)radi i diže se ujutro...Eee pa kad ga nisam htjela odvaliti,ali samo da sam imala nešto pored sebe!!Uglavnom,danas ja nisam ZA!!
E pa sad,trebali smo danas ići kod kumova,ali tjeram svoj inat i baš neću ići!!
Baš me živcira sve to!!Ali idem kuhati ručak,pa možda mi bude happy day!!
Uživajte mi!!
Anchy30

Anchy razumim te u potpunosti! Al pusti danu da ucini svoje bit ces ti sretnija ako se ne budes toliko zivcirala!
Anchy razumim te u potpunosti! Al pusti danu da ucini svoje bit ces ti sretnija ako se ne budes toliko zivcirala!
Draga moja MajaSocka imaš pravo!!Bolje sam volje i više nisam ljuta...sunce je učinilo svoje!
Anchy30

url=https://lilypie.com]
Jooj Anchy, znam te situacije i samoj mi je se dogadjalo, lansirala bi ga u tom trenutku na mars
Prekrasan je dan, nadam se da ste ga lijepo iskoristile
Jooj Anchy, znam te situacije i samoj mi je se dogadjalo, lansirala bi ga u tom trenutku na mars
Prekrasan je dan, nadam se da ste ga lijepo iskoristile
Ma katastrofa!!Ali sunce i lijep dan je učinilo svoje,bolje sam volje...a i nisam ljuta više!!A i kod kumova nisam išla,uglavnom tjeram i dalje po svom!!
Anchy30

Pozdrav moje trudilice,
Svaki put se iznenadim kako sve imamo iste "probleme" sa nasim muzevima...mene lagano hvata pms...grudi booole, jajnici isto...raspolozenje koma...
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji