Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    baby♡girl
    07. Studeni 2015. 18:56

Drage moje trudilice, ove koje me vec znaju i ove nove kojima zelim dobrodoslicu, samo da vas malo pozdravim, posaljem puno vibrica i nadam se da cete mi se jako brzo pridruziti na ljetnim bebama. 😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘
    LuKi  

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

Veja
    07. Studeni 2015. 21:28

Luki5, je, je drugi mi je ciklus. Nisam imala nikakvih nuspojava, a odlicno sam odreagirala 

Anchy30
    08. Studeni 2015. 09:56

Drage moje trudilice,samo da vam se malo ''pojadam''...još ležim u krevetu,današnji dan mi je tako tmuran i ako ima sunca vani!Možda od toga što sam ja htjela sinoć malo ''akcije'' ali naravno njegov odg. je bio da sutra(tj.danas)radi i diže se ujutro...Eee pa kad ga nisam htjela odvaliti,ali samo da sam imala nešto pored sebe!!Uglavnom,danas ja nisam ZA!!E pa sad,trebali smo danas ići kod kumova,ali tjeram svoj inat i baš neću ići!!Baš me živcira sve to!!Ali idem kuhati ručak,pa možda mi bude happy day!!Uživajte mi!!

Anchy30

Mallla
    08. Studeni 2015. 11:18

Anchy razumim te u potpunosti! Al pusti danu da ucini svoje bit ces ti sretnija ako se ne budes toliko zivcirala!

Anchy30
    08. Studeni 2015. 15:50

MajaSocka

Anchy razumim te u potpunosti! Al pusti danu da ucini svoje bit ces ti sretnija ako se ne budes toliko zivcirala!

Draga moja MajaSocka imaš pravo!!Bolje sam volje i više nisam ljuta...sunce je učinilo svoje!

Anchy30

url=https://lilypie.com]

Veja
    08. Studeni 2015. 16:20

Jooj Anchy, znam te situacije i samoj mi je se dogadjalo, lansirala bi ga u tom trenutku na mars 
    Prekrasan je dan, nadam se da ste ga lijepo iskoristile 

Anchy30
    08. Studeni 2015. 20:03

Vecka

Jooj Anchy, znam te situacije i samoj mi je se dogadjalo, lansirala bi ga u tom trenutku na mars 
    Prekrasan je dan, nadam se da ste ga lijepo iskoristile 

Ma katastrofa!!Ali sunce i lijep dan je učinilo svoje,bolje sam volje...a i nisam ljuta više!!A i kod kumova nisam išla,uglavnom tjeram i dalje po svom!!

Anchy30

Chichita
    08. Studeni 2015. 20:40

Pozdrav moje trudilice, 
    Svaki put se iznenadim kako sve imamo iste "probleme" sa nasim muzevima...mene lagano hvata pms...grudi booole, jajnici isto...raspolozenje koma...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI