Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Chichita
    03. Studeni 2015. 10:05

može jedno malo neugodno pitanje? čitam po drugim forumima da neke cure nakon odnosa drže noge u zraku, druge ostanu ležati i ne miču se 20 min....ja imam problem da dosta toga ode van ako ne ostanem ležati par min...jeste li i vi to isprobavale....jeli mogućnost začeća manja ako dio iscuri van...

Chichita
    03. Studeni 2015. 10:23

Hm, pokušati ću i tako. Rekla sam sama sebi da ću odustati od isprobavanja svega što pročitam i opustiti se ali vrag mi neda mira...i tako sama sebi nabijam dodatni stres

Ivyp
    03. Studeni 2015. 11:03

Hehe bas ste me nasmijale 
    I ja nekad dignem noge i sama sebi se smijem...
    Miska i kod mene je slicno.. Kasni mi 3 dana. A inace mi je uvijek 28 eventualno 29.dan . Imam bolove u donjem dijelu trbuha... Al ne nadam se T. Ovaj ciklus mi je koma.. Pun spotinga, razlih sluzi, bolova, bazalna isto sva cudna..

https://lt1f.lilypie.com/iH35p2.png

Pepita2109
    03. Studeni 2015. 11:48

Curke šta se tiče dizanja nogu u zrak,osobno bih ih dignula na par trenutaka dok mi dragi ne dobaci ručnik dok bih ja vrištala curi curi curi strahujući za posteljinu hahha, ali ono bitnije je da ostanete u vodoravnom položaju odnosno da ne ustajete odmah, ja bih ležala i po pola sata, samo što bih ja više ležala iz gušta nakon dok dođem k sebi.. a ono naaajbitnije što je meni pomoglo je što sam zaista bila opuštena u svakom odnosu i nisam ga gledala kao nešto što moramo obaviti, nego kao nešto što oboje želimo a to jest uživati jedno u drugome i iz čega će se jednoga dana roditi malena bebica (zaista sam mislila da će nam duže trebati pa nisam htjela patiti to svo vrijeme), i eto stiže nam beba za 3 tjedna.. a uz to sve sam pila vrkutu i stolisnik..

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Pepita2109
    03. Studeni 2015. 11:49

Vidim da ima puno pontecijalnih plusića vibraaaam i dalje 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

LuKi5
    03. Studeni 2015. 12:03

Pepita, budu se ukrotile te dlake malo nakon poroda kad 
    hormoni malo dodu normalu  Jesu li te zaobisle strije? Ja sam sva tigrasta po trbuhu, kao vatra I
    izgleda, kad god dodem na pregled se cude od kud mi to. Sto je najbolje popucala sam na samom kraju trudnoce, u 38. tjednu po jednom terminu, 36. po drugom I to bas kad sam se pocela mazat maslinovim uljem, ko za vraga haha 
    Evo ja sam dobro. Od kad pijem ove tablete za hipertenziju I tahikardiju novi sam covjek. Malo jace osjetim ove kontr. pilule od kad pijem te druge tablete, pa imam glavobolje, ali srecom s obzirom da sam pila kontr. pilule uz 3 mjeseca visokog tlaka nisam imala posljedica. Dobila sam na kilazi I vise nisam ko kostur, sad imam I guzicu :P Kako si ti draga? Imas kakvih trudnickih tegoba? 

14.06.2014. L ♥

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.