Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • orhideja
    02. Studeni 2015. 21:36

Drage moje,kasnila sam par stranica...sve ih fino iscitala i sad nemam pojma koja je sta pisala 😂
    Uglavnom...dobrodoslucu novim zelim...brzo da se preselimo na drugi pdf.
    Novim plusicima cestitam...skolsku trudnicu zelim.
    Miska...pusti sve i svakog kraju, sto covjek pokusava bit bolji drugima, ispada losiji a ponajgori sam sebi. Zbog svog zdravlja...stavi ih sve na ignor i zivi svoj zivot.
    Ja vas pitah za policisticne jajnike. Ne znam sta da kazem. Neda mi se dr otici. Moram malog sa sobom vodati jos nalazi krvi rano ujutro, moram ga buditi pa u kolica jer ne vozim trenutno. Bas mi je to sve zavrzlama. Kod ginekologa za 6 mjeseci ako do tad ne ostanem trudna. Da mi je da mi ovo sranje sad prodje i da malo dodjem sebi. Od silnog gubitka krvi pocelo mi se i mantati i mucnina i glavobolja. Sve se sastalo.

Pepita2109
    02. Studeni 2015. 22:41

Petra čestitam na trudnoći neka bude uredna i po školski 
    LuKi jojj prije T imala sam borbu sa dlakama, aa sad, ee sad imam rat hahaha  Nadam se da će T dobro utjecati na moje jajnike i samim time na hormone, svakako ću kontrolirati  i hvala  a kako si mi ti?

Trudilice i čekalice držim vam fige do neba da vas razvesele plusići ili dvije crtice 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

miska-r
    03. Studeni 2015. 08:43

Drage moje, hvala vam svima na rjecima podrske, predpostavljam da znate koliko mi je vec lakse, s obzirom koliko ste mi sve ovdje drage  dobro kazete i ja dopustam da me pogode rjeci nebitnih ljudi, njegov otac nikad nije s nama a ni sa dragim popio kavu, sjeo poprico, kazu da ga je odbacio jos kad je bio djete od 2,3 godine, uvjek smo bili najgori i sada nakon 3 godine mene to povrijedi?-ma ja sam budala  
    Vecka ni danas nista od M, nista, jucer su nekakvi grčevi u trbuhu onako malo a inace pred M i napuhnuta i grudi bole i grčevi dovoljno jaki da se nemogu ustat dok ne prođe ali evo ništa. jucer sam pravila test kako sam rekla  (onaj iz dm-a first sign ako se ne varam)ali je bilo -    sad ako ne dobijem ovih dana (a nadam se da necu hehe) napravit cu jos 1 pa kud puklo
    i dalje je sve normalno, malo sam navalila na kolace, inace ih bas i ne jedem ali opet nemogu se pouzdat u to, kava mi se jos uvijek ne svida, cigarete sam smanjila i one su mi na momente fuj, jedino sto sam primjetila je ujutro ako zapalim uz kavu malo mi se ko vrti, i tamnija mi je mokraca to sam jucer ujutro primjetila a sad,....dok ne bude + na testu nisam sigurna u nista   
    saljem vam svima puse i dobre vibre

Chichita
    03. Studeni 2015. 08:58

jutro drage moje, 
    ja sam još u plodnim danima, sutra bi trebala biti O...tako da nemam što pisati, nego samo čekati.
    Miska-r moja, ja bit ti o rodbinskim sukobima mogla napisati roman, samo ću ti reći da se na naše vjenčanje nisu pojavili muževi stric i tetka sa obiteljima, a s moja strane samo su mi sestre došle i jedan rođak. Svima je navodno put od 400 km, bio problem iako im je hotel bio plaćen...a kad smo moj muž i ja teškom mukom kupili stan pola prijatelja više ne priča s nama... Toliko o tome....

miska-r
    03. Studeni 2015. 09:16

Chichita-sve mi je to vec poznato, moji su ispocetka bili protiv toga (jer je stariji od mene 10godina)ali kad su uvidjeli da se volimo do neba i da nam nije bitno ko ce sta reci pomirili su se s time i sve je sada ok,s tim da je moja cijela obitelj sa sirom obitelji je nas 20ak, a njegovi-su svi bili "sretni"a njegova UZA obitelj je njih 50(i vise), kada smo radili kucu nikog nije bilo a do tada su skoro svaki dan zvali visili kod nas, mah,a sto se tice prijatelja, od nas hrpe frendova kada dodemo na kavu zauzmemo 5stolova sada smo ja i on i jedna moja kolegica jos iz osnovne skole i njegov prijatelj i zena(s tim da oni imaju 2djece pa vrse nekakav pritisak-dodatni, kada cemo mi, ili zeli pricat samnom o tome a sama nezna sto je ciklus ni kada je O niti ista,kako da pricam s njom o takvim stvarima)tako da su nam se svi odmakeli od nas kada je trebalo pomoci. neznam kako je tebi, malo nije ugodno da od tolikih ljudi ostanemo na onih mojih par od sire familije  i na 3prijatelja, ali nekako mi je bolje bez svih njih :D

miska-r
    03. Studeni 2015. 09:59

Petra84 ciklusi su mi 28,29 dana nije mi nikad bilo da je 30 dana, al sad razmisljam mozda radi stresa i bude kasnila. vise puta mi je znala doc na 27 dan, a nakon spontanog je bila i 26 dan dosla. ja sad citam da tamniji urin moze znaciti i dehidraciju, neznam evo draga moja nisam vise pametna ali cu izludit za jos 4 dana!  
    nadam se da ovo sve znaci nesto. i da zaboravih napisat, jucer sam osjecala nekakvo onako probadanje oko pupka u pupku neznam ni sama kako bi tocnije opisala, dali imas mozda iskustva sa time ???

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.