Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pepita2109
    03. Studeni 2015. 12:34

LuKi strijama sam sklona svakako tako da ih očekujem, imam ih po bokovima i grudima zasad, ne mažem se ničime, malo sam lijena za to, ulja su mi premasna, a kreme i mlijeka ne podnosim mirise, tako da šta bude bude hehe, jedino se mažem kad me svrbi da se ne češem..
    Baš mi je drago da si bolje da dobro podnosiš terapiju unatoč tim glavoboljama ( za koje se nadam da nisu jake) i da imaš guzu.. 
    Ma ja sam super, tegobe onako standarno slab mjehur, bolovi u leđima, otečene noge, zatvor, a eto danas i neka bezvoljnost i samo mi se spava, još sam u pidžami.. ali to su sve slatke muke koje vrijedi proći za to malo čudo 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

• ada33
    03. Studeni 2015. 13:32

Lijep pozdrav na pocetku.
    Molila bih vas savjet, misljenje...
    Radimo na bebici duze vrijeme i malo se mucimo sa plodnim danima....
    Mjesecnicu sam dobivala : sj-nema , 15.vel, 20.oz, 18.trav, 26 svib, 27.lip , srp - nema, 5.kol , 3ruj , 3 list.  Dal se mogu osloniti na aplikaciju ovulacijski kalendar, sa obzirom na cikluse?

Veja
    03. Studeni 2015. 13:50

Miska-r bazalnu mjeris ujutro kad se probudiš, prije nego se digneš iz kreveta, ja ju mjerim ispod jezika digitalnim toplomjerom. Btw, možda neće stići M, možda je ipak T u pitanju, držim fige

Ada33, mislim da se ne možeš pouzdati u aplikaciju, može ti biti neki orijentir, al vjerujem da ti neće točno pokazati, bar ne svaki mjesec. Meni npr. O šeta od 17 - 24 dc, tako da mi aplikacija ne pomaže nikako, jer mislim da ona O  i plodne dane određuje po prosječnim ciklusima.
    Iskreno imam isti problem mučenja sa plodnim danima, već sam na rubu

• Pticica2
    03. Studeni 2015. 14:33

Bas ste me nasmijale sa ovim pozama poslije sexa
    Imam jedno pitanje, tek mi je zavrsila menstruacija prije 2 dana a danas me vec nesto boluckaju jajnici, također moram pomenuti da mi je sluz inace jako oskudna gotovo da je i nemam pa ni po tome ne mogu pratiti kada mi je ovulacija. Trakice do sada nisam koristila vec otprilike 5 dana poslije menge počinjemo sa sexom i otprilike zavrsavamo 5 dana prije M sa akcijom. 
     Sorry na dugom postu.

Petra84
    03. Studeni 2015. 14:55

Ptičice, ako te bole jajnici možda imaš ovulaciju ranije nego što misliš... Bacite se na posao 😜 a za sluz ti je dobro piti čaj od macine trave i vrkute i čini mi se femin_a kapi. Ne znam kako se točno zovu ali sam čitala da pomaže.

• Pticica2
    03. Studeni 2015. 15:29

Petra mnogo hvala na odgovoru. Večeras će očigledno biti akcije... odoh malo da se glacnem pa kad dragi dođe sa posla...

Mallla
    03. Studeni 2015. 15:51

Bok cure....evo mene! Kako sam rekla prvi put jutros mjerila bazalnu oralno i 35.3....zaspem ponovo i opet 35.5...rekoh zar sam led ledeni....kad sam se isla dignit nakon uru izmjerim pod pazuh jer mi nije jasno da sam tako hladna i ono 36.3....ugl mislim da nista od T a i tek za 3mj pracenja bazalne mogu znat kako mi se temp ponasa kroz ciklus....valjda

url=https://lilypie.com]

Veja
    03. Studeni 2015. 18:47

Majo, jesi mjerila digitalnim ili zivinim toplomjerom, cudno da ti je tako niska temp poslije O. Meni u prvoj fazi ciklusa se krece od 36,1 do 36,4,a u drugoj fazi od 36,6 do 36,9 mjerim digitalnim toplomjerom, iako naravno to sve ovisi od osobe do osobe.
    Probaj mjerit, da vidis kako ti se tijelo ponasa.

• Klaus_zg
    03. Studeni 2015. 20:46

Vecer zenske.kako ste?
    Upravo sam se i ja pridruzila.
    Pokusavamo ja i dragi 4 godine dobit andjela ali nikako.
    Imam i polucisticne jajnike.testosterone povisene i prolaktin...
    Rekli su da moram smrsavit i da ce bit sve ok.i smrsavim i dalje nista.pa padnem u depru pa pocnem jest...i opet na staro...
    Spolni odnos me je poceo sve manje interesirat i tu stupaju i bracni problemi..
    Sve u svemu zalosno... :(

Klaus

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.