Hehe bas ste me nasmijale
I ja nekad dignem noge i sama sebi se smijem...
Miska i kod mene je slicno.. Kasni mi 3 dana. A inace mi je uvijek 28 eventualno 29.dan . Imam bolove u donjem dijelu trbuha... Al ne nadam se T. Ovaj ciklus mi je koma.. Pun spotinga, razlih sluzi, bolova, bazalna isto sva cudna..
E draga moja i kod mene je počelo sa grčevima u donjem dijelu, tako da mislim da ipak nista od T.
kako mjeris bazalnu ja nemam pojma sta je to kako i kad se mjeri?
Hehe bas ste me nasmijale
I ja nekad dignem noge i sama sebi se smijem…
Miska i kod mene je slicno.. Kasni mi 3 dana. A inace mi je uvijek 28 eventualno 29.dan . Imam bolove u donjem dijelu trbuha… Al ne nadam se T. Ovaj ciklus mi je koma.. Pun spotinga, razlih sluzi, bolova, bazalna isto sva cudna..
https://lt1f.lilypie.com/iH35p2.png
Curke šta se tiče dizanja nogu u zrak,osobno bih ih dignula na par trenutaka dok mi dragi ne dobaci ručnik dok bih ja vrištala curi curi curi strahujući za posteljinu hahha, ali ono bitnije je da ostanete u vodoravnom položaju odnosno da ne ustajete odmah, ja bih ležala i po pola sata, samo što bih ja više ležala iz gušta nakon dok dođem k sebi.. a ono naaajbitnije što je meni pomoglo je što sam zaista bila opuštena u svakom odnosu i nisam ga gledala kao nešto što moramo obaviti, nego kao nešto što oboje želimo a to jest uživati jedno u drugome i iz čega će se jednoga dana roditi malena bebica (zaista sam mislila da će nam duže trebati pa nisam htjela patiti to svo vrijeme), i eto stiže nam beba za 3 tjedna.. a uz to sve sam pila vrkutu i stolisnik..
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Vidim da ima puno pontecijalnih plusića vibraaaam i dalje
🙏👸👸🙏❤️
Pepita, budu se ukrotile te dlake malo nakon poroda kad
hormoni malo dodu normalu Jesu li te zaobisle strije? Ja sam sva tigrasta po trbuhu, kao vatra I
izgleda, kad god dodem na pregled se cude od kud mi to. Sto je najbolje popucala sam na samom kraju trudnoce, u 38. tjednu po jednom terminu, 36. po drugom I to bas kad sam se pocela mazat maslinovim uljem, ko za vraga haha
Evo ja sam dobro. Od kad pijem ove tablete za hipertenziju I tahikardiju novi sam covjek. Malo jace osjetim ove kontr. pilule od kad pijem te druge tablete, pa imam glavobolje, ali srecom s obzirom da sam pila kontr. pilule uz 3 mjeseca visokog tlaka nisam imala posljedica. Dobila sam na kilazi I vise nisam ko kostur, sad imam I guzicu :P Kako si ti draga? Imas kakvih trudnickih tegoba?

14.06.2014. L ♥
LuKi strijama sam sklona svakako tako da ih očekujem, imam ih po bokovima i grudima zasad, ne mažem se ničime, malo sam lijena za to, ulja su mi premasna, a kreme i mlijeka ne podnosim mirise, tako da šta bude bude hehe, jedino se mažem kad me svrbi da se ne češem..
Baš mi je drago da si bolje da dobro podnosiš terapiju unatoč tim glavoboljama ( za koje se nadam da nisu jake) i da imaš guzu..
Ma ja sam super, tegobe onako standarno slab mjehur, bolovi u leđima, otečene noge, zatvor, a eto danas i neka bezvoljnost i samo mi se spava, još sam u pidžami.. ali to su sve slatke muke koje vrijedi proći za to malo čudo
🙏👸👸🙏❤️
Lijep pozdrav na pocetku.
Molila bih vas savjet, misljenje...
Radimo na bebici duze vrijeme i malo se mucimo sa plodnim danima....
Mjesecnicu sam dobivala : sj-nema , 15.vel, 20.oz, 18.trav, 26 svib, 27.lip , srp - nema, 5.kol , 3ruj , 3 list. Dal se mogu osloniti na aplikaciju ovulacijski kalendar, sa obzirom na cikluse?
Miska-r bazalnu mjeris ujutro kad se probudiš, prije nego se digneš iz kreveta, ja ju mjerim ispod jezika digitalnim toplomjerom. Btw, možda neće stići M, možda je ipak T u pitanju, držim fige
Ada33, mislim da se ne možeš pouzdati u aplikaciju, može ti biti neki orijentir, al vjerujem da ti neće točno pokazati, bar ne svaki mjesec. Meni npr. O šeta od 17 - 24 dc, tako da mi aplikacija ne pomaže nikako, jer mislim da ona O i plodne dane određuje po prosječnim ciklusima.
Iskreno imam isti problem mučenja sa plodnim danima, već sam na rubu
Onda mi jos preostaju trakice za isprobati.
Jucer sam morala dobit M i posto je kroz dan nije bilo , a ni nikakvih naznaka da dolazi zaspala sam sa nadom da ovaj put ni nece doci...al dosla je u pola noci ko pepeljuga....jos jedno razocarenje u nizu....

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji