Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Petra84
    02. Studeni 2015. 10:06

Hvala Chicita :) stalno sam bila na ovom forumu i po sto puta pročitala tuđe simptome i promatrala na sebi promjene. I uvijek sam bila u strahu uopće nadati se ne bi li izbjegla razočaranje. Sto sam testova valjda napravila....ali kao što sam rekla, ni ovaj mjesec po ničemu nisam mogla zaključiti da sam trudna. Stvarno nikakve posebne promjene nisam doživila, osim možda tog plakanja, ali i ovako znam biti pekmezava pa nisam obraćala pažnju.

Chichita
    02. Studeni 2015. 10:13

tu se slažem s tobom Petra, ja sam prestala čitati tuđe simptome i počela promatrati svoje tijelo. Prošli mjesec mi je kasnila 10 dana, imala sam skoro sve simptome koje sam pročitala, mučnina, užasno bolne i nateknute grudi, tamne bradavice, glavobolja i sl. pa opet dobila...i razočaranje još veće...sad potpuno ignoriram sve simptome tako mi je lakše. I samo čekam hoće li kasniti M ili neće.....

• Pticica2
    02. Studeni 2015. 10:29

Petra čestitke od srce, da sve prođe u najboljem redu. Hvala ti što si ovako detaljno opisala svoje simptome jer sve ovo moze biti od velike pomoći. 

Veja
    02. Studeni 2015. 10:37

Petra84, čestitam i želim ti ugodnu i zdravu trudnoću

Petra84
    02. Studeni 2015. 10:41

Hvala!!!!!! stvarno vam svima želim da što prije ostanete trudne   ja još nisam svjesna da mi se to događa...nestvarno je... i konačno sam se opustila i više ne trzam na svaki mogući simptom da će m doći... stvarno olakšanje za psihu!

ancicaa27
    02. Studeni 2015. 11:14

Draga Petra čestitam 

Ivyp
    02. Studeni 2015. 11:19

Cestitam Petra!!!!!!!   :*

https://lt1f.lilypie.com/iH35p2.png

Chichita
    02. Studeni 2015. 11:49

ma ti muževi, i MM uvik ima neke "napadaje ludila" baš kad su mi plodni dani... uvik rješava neke problema baš tih dana i onda nervoza pa preskočimo najbitnije dane.....ovaj mjesec nema zezanja za uši i u krevet....

Anchy30
    02. Studeni 2015. 11:59

Chichita

ma ti muževi, i MM uvik ima neke "napadaje ludila" baš kad su mi plodni dani… uvik rješava neke problema baš tih dana i onda nervoza pa preskočimo najbitnije dane…..ovaj mjesec nema zezanja za uši i u krevet….

Heheheh,dobro si ovo napisala-za uši i u krevet!!Hahahah 

Anchy30

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI