Hvala Chicita :) stalno sam bila na ovom forumu i po sto puta pročitala tuđe simptome i promatrala na sebi promjene. I uvijek sam bila u strahu uopće nadati se ne bi li izbjegla razočaranje. Sto sam testova valjda napravila....ali kao što sam rekla, ni ovaj mjesec po ničemu nisam mogla zaključiti da sam trudna. Stvarno nikakve posebne promjene nisam doživila, osim možda tog plakanja, ali i ovako znam biti pekmezava pa nisam obraćala pažnju.

tu se slažem s tobom Petra, ja sam prestala čitati tuđe simptome i počela promatrati svoje tijelo. Prošli mjesec mi je kasnila 10 dana, imala sam skoro sve simptome koje sam pročitala, mučnina, užasno bolne i nateknute grudi, tamne bradavice, glavobolja i sl. pa opet dobila...i razočaranje još veće...sad potpuno ignoriram sve simptome tako mi je lakše. I samo čekam hoće li kasniti M ili neće.....
Petra čestitke od srce, da sve prođe u najboljem redu. Hvala ti što si ovako detaljno opisala svoje simptome jer sve ovo moze biti od velike pomoći.
Hvala!!!!!! stvarno vam svima želim da što prije ostanete trudne ja još nisam svjesna da mi se to događa...nestvarno je... i konačno sam se opustila i više ne trzam na svaki mogući simptom da će m doći... stvarno olakšanje za psihu!

ma ti muževi, i MM uvik ima neke "napadaje ludila" baš kad su mi plodni dani... uvik rješava neke problema baš tih dana i onda nervoza pa preskočimo najbitnije dane.....ovaj mjesec nema zezanja za uši i u krevet....
ma ti muževi, i MM uvik ima neke "napadaje ludila" baš kad su mi plodni dani… uvik rješava neke problema baš tih dana i onda nervoza pa preskočimo najbitnije dane…..ovaj mjesec nema zezanja za uši i u krevet….
Heheheh,dobro si ovo napisala-za uši i u krevet!!Hahahah
Anchy30
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji