Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ivyp
    02. Studeni 2015. 11:19

Cestitam Petra!!!!!!!   :*

https://lt1f.lilypie.com/iH35p2.png

Chichita
    02. Studeni 2015. 11:49

ma ti muževi, i MM uvik ima neke "napadaje ludila" baš kad su mi plodni dani... uvik rješava neke problema baš tih dana i onda nervoza pa preskočimo najbitnije dane.....ovaj mjesec nema zezanja za uši i u krevet....

Anchy30
    02. Studeni 2015. 12:21

Drage trudilice,samo da podijelim s vama moj SAN...Pravila sam test i pokazao je-dvije velike roza crtice!Ah,bio je to samo san,ali znate kako kažu-snovi se ostvaruju!Nadam se da će se i moj ostvariti!

Malo osjetim kao grčeve u stomaku,cicke me i svrbe-više sa strane,kao da su i malo mi potamnile brad.,stalno bi nešto mogla klopati...nemam pojma jer to zbog dolaska M(15) ili ja to sve sebi umišljam...test još nisam pravila jer me strah malo da opet ne bude minus...ali sam čitala malo da se test može napraviti 4 tjedna poslije zadnje M??

Anchy30

darliv
    02. Studeni 2015. 12:29

Petra čestitam ti od srca....stvarno puno plusića u ovih tjedan, dva otkad sam ovdje...neka nam se tako i nastavi.. puno mi je lakše kad vidim da nije samo kod mene slučaj tih nervoznih dana i problema baš kad trebamo u akciju...no ponekad sam ljuta i sama na sebe jer bude dana da budem toliko umorna da ni ne razmišljam o hopa cupa...
    Mene još bole cice i štreca me u jajnicima, nije mi to jasno, menga mi je završila kroz tri dana i manje nego inače, no opet nije ni mala količina krvi bila u pitanju..mislim da baš i ne postoji mogućnost da poslije toga budem trudna..ali vuče me sad da napravim test da sebe smirim..

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

zabica25
    02. Studeni 2015. 12:49

Petra84, čestitke od srca :)
    Ja sam danas procurila tako da ništa od M.  Ali Bog ima razlog zašto je to tako pa nisam previše žalosna...ima neki plan :)
    Sad dva ciklusa nećemo raditi na bebi zbog svadbi koje nas čekaju, a onda dalje nastavljamo punim tempom :) Ja vam i dalje čitam

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

miska-r
    02. Studeni 2015. 12:52

Drage moje evo i mene, cestitke curama koje su napokon obile +
    ja još nemam nikakvih simptoma za M a danas bi trebala (NE)dobit (nadam se da ih nece ni biti)
    iako mi vrag nije dao mira pa sam napravila test jutros i - ko kuca velik
    ali eto dok ne procurim nada je tu
    sinoc sam dozivila nesto ne opisivo, naletim kod svekra i svekrve kuci, kako zivimo odvojeno mi na jednom kraju grada oni na drugom, kad cujem nekakvu galamu, svekar i par susjeda okolo nas su nas toliko oblatili toliko ruznih rijeci rekli o nama da sam ostala u soku, sva sam se tresla drage moje, plakala sam toliko jako da nisam vidjela voziti, neznam dal je moguce da me tako nesto pogodilo, inace je svekar takav kakav je pijanica i nije nimalo covjek i nisam ga dozivljavala nikada, sve je fino ali na distanci, ali ovi susjedi su se svi cinili toliko dragi, pa me mozda zato to pogodilo, kad su me skuzili da sam vani i da auto jos radi izasli su i otrcali svako svojoj kuci i jos se pitaju onako saputom dali sam ih cula?jok nisam.stajala sam tamo kao ukopana(a inace cu uvjek rec sta mi je na dusi)
    on je sagnio glavu i uso u kucu, a svekrva neznam gdje je u tom trenu bila nisam je cula a ni vidjela.
    nazvala sam dragog da cuje sta se prica i stavila mobitel pa smo zajedno slusali i nismo mogli vjerovat. normalno dok sam sjela u auto pocela sam plakat i odvezla se nekako do svojih i tamo se tati izjadala, ali moram i vama jer cu puknit.evo na poslu sam sada ali dok se sjetim svega placem, sad sam se poistovjetila sa Petrom jer ovo nije moguce koliko sam osjetljiva i cmizdrava zadnjih tjedan dana, proslu nedjelju mi je auto crko na sred ulice i to mi je bilo dovoljno da odem lagano kuci pjesice bacim se dragom u zagrljaj i pocnem plakat.neznam drage moje, ali izgleda da mi je potreban godisnji odmor.
    Oprostite na dugackom postu i iskakanju iz teme ali vec mi je lakse.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.