Bas ste me nasmijale sa ovim pozama poslije sexa.
Imam jedno pitanje, tek mi je zavrsila menstruacija prije 2 dana a danas me vec nesto boluckaju jajnici, također moram pomenuti da mi je sluz inace jako oskudna gotovo da je i nemam pa ni po tome ne mogu pratiti kada mi je ovulacija. Trakice do sada nisam koristila vec otprilike 5 dana poslije menge počinjemo sa sexom i otprilike zavrsavamo 5 dana prije M sa akcijom.
Sorry na dugom postu.
Ptičice, ako te bole jajnici možda imaš ovulaciju ranije nego što misliš... Bacite se na posao 😜 a za sluz ti je dobro piti čaj od macine trave i vrkute i čini mi se femin_a kapi. Ne znam kako se točno zovu ali sam čitala da pomaže.

Petra mnogo hvala na odgovoru. Večeras će očigledno biti akcije... odoh malo da se glacnem pa kad dragi dođe sa posla...
Bok cure....evo mene! Kako sam rekla prvi put jutros mjerila bazalnu oralno i 35.3....zaspem ponovo i opet 35.5...rekoh zar sam led ledeni....kad sam se isla dignit nakon uru izmjerim pod pazuh jer mi nije jasno da sam tako hladna i ono 36.3....ugl mislim da nista od T a i tek za 3mj pracenja bazalne mogu znat kako mi se temp ponasa kroz ciklus....valjda

url=https://lilypie.com]
Majo, jesi mjerila digitalnim ili zivinim toplomjerom, cudno da ti je tako niska temp poslije O. Meni u prvoj fazi ciklusa se krece od 36,1 do 36,4,a u drugoj fazi od 36,6 do 36,9 mjerim digitalnim toplomjerom, iako naravno to sve ovisi od osobe do osobe.
Probaj mjerit, da vidis kako ti se tijelo ponasa.

Vecer zenske.kako ste?
Upravo sam se i ja pridruzila.
Pokusavamo ja i dragi 4 godine dobit andjela ali nikako.
Imam i polucisticne jajnike.testosterone povisene i prolaktin...
Rekli su da moram smrsavit i da ce bit sve ok.i smrsavim i dalje nista.pa padnem u depru pa pocnem jest...i opet na staro...
Spolni odnos me je poceo sve manje interesirat i tu stupaju i bracni problemi..
Sve u svemu zalosno... :(
Klaus
Meni stigla M
Sljedecu (ne)trebam dobit 1.12
Ja vise to ne mogu..
Meni stigla M
Ja vise to ne mogu..
tako mi je zao opusti se sad malo, misli na nesto drugo i onda opet u nove pobjede! mozes ti to! mi cere smo jake i zilave
saljem ti virtualni zagrljaj, ako ce te to barem malo utjesiti

Draga moja i meni je sinoc ipak stigla
znam kako se osjecas, ali nesmjemo se samo tako predat
ako nista drugo bit ce ovaj mjesec malo vise mazenja i tako toga sa dragim
Meni stigla M
Ja vise to ne mogu..
https://lt1f.lilypie.com/iH35p2.png
Uh, nije me bilo par dana a vi se raspisale ko velike
Prvo velike cestitke Nessah i Crnokosi na plusicima, neka bude sve u redu s bebicama
Vecka a mi sve nesto planiramo a sto cemo uspjet ne znam ni sama. Dolazi za vikend, u pon odlazi a po kalendaru bi O trebala biti u utorak..ALI posto me prosla zeznula ne znam kako ce biti. Druge prilike ovaj mjesec necemo imati jer se na zalost ne mogu vozit u Skandinaviju s njim hahah, ali vec sljedeci mjesec ga lovim po Austriji pa kud puklo!
Klomifene sam popila pa sad se prepustam sreci u ruke da nam upali taj nas dvodnevni "sastanak"

Miska hvala ...i ja se nadam da će sve biti ok! A za O nemoj se brinuti,možda ovaj puta bude ranije...a ako i ne bude još uvijek nešto može ispasti od toga,jer spermići navodno mogu preživjeti 72 sata i kako je meni gin.rekao bolje da oni čekaju jajnu stanicu nego ona njih,jer ona rijetko kad preživi 24 sata!
Anchy30 da,ovo mi je prva beba! Nemoj mi spominjati porod,još nisam krenula razmišljati o tome,da me panika ne uhvati!Nemoj svašta gledati po netu! Prvo da mi prođemo prvi uzv i da je beba ok,da čujemo srce pa ću dalje polako...a kad pomislim na porod...sjetim se svih žena koje su to prošle...pa valjda ću i ja uspijeti!
Miska hvala …i ja se nadam da će sve biti ok! A za O nemoj se brinuti,možda ovaj puta bude ranije…a ako i ne bude još uvijek nešto može ispasti od toga,jer spermići navodno mogu preživjeti 72 sata i kako je meni gin.rekao bolje da oni čekaju jajnu stanicu nego ona njih,jer ona rijetko kad preživi 24 sata!
Anchy30 da,ovo mi je prva beba! Nemoj mi spominjati porod,još nisam krenula razmišljati o tome,da me panika ne uhvati!Nemoj svašta gledati po netu! Prvo da mi prođemo prvi uzv i da je beba ok,da čujemo srce pa ću dalje polako…a kad pomislim na porod…sjetim se svih žena koje su to prošle…pa valjda ću i ja uspijeti!
Imaš pravo,ako sve mogu-možemo i mi!!Tako je draga,samo pozitiva!!
Anchy30
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji