Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ivyp
    03. Studeni 2015. 20:53

Meni stigla M 
    Sljedecu (ne)trebam dobit 1.12
    Ja vise to ne mogu.. 

https://lt1f.lilypie.com/iH35p2.png

miska
    03. Studeni 2015. 21:20

Uh, nije me bilo par dana a vi se raspisale ko velike 
     Prvo velike cestitke Nessah i Crnokosi na plusicima, neka bude sve u redu s bebicama

Vecka a mi sve nesto planiramo a sto cemo uspjet ne znam ni sama. Dolazi za vikend, u pon odlazi a po kalendaru bi O trebala biti u utorak..ALI posto me prosla zeznula ne znam kako ce biti. Druge prilike ovaj mjesec necemo imati jer se na zalost ne mogu vozit u Skandinaviju s njim hahah, ali vec sljedeci mjesec ga lovim po Austriji pa kud puklo! 
    Klomifene sam popila pa sad se prepustam sreci u ruke da nam upali taj nas dvodnevni "sastanak"

Crnokosa
    03. Studeni 2015. 21:50

Miska hvala ...i ja se nadam da će sve biti ok! A za O nemoj se brinuti,možda ovaj puta bude ranije...a ako i ne bude još uvijek nešto može ispasti od toga,jer spermići navodno mogu preživjeti 72 sata i kako je meni gin.rekao bolje da oni čekaju jajnu stanicu nego ona njih,jer ona rijetko kad preživi 24 sata!
    Anchy30 da,ovo mi je prva beba! Nemoj mi spominjati porod,još nisam krenula razmišljati o tome,da me panika ne uhvati!Nemoj svašta gledati po netu! Prvo da mi prođemo prvi uzv i da je beba ok,da čujemo srce pa ću dalje polako...a kad pomislim na porod...sjetim se svih žena koje su to prošle...pa valjda ću i ja uspijeti!

Schinin
    03. Studeni 2015. 22:08

miska: pripremam ispit i ponavljam sve zivo (nisam ni znala da sam toliko puno pozaboravljala) upravo dodjoh do reproduktivnog sistema i ovako stvari stoje: jajna stanica se moze oploditi 6-8 sati poslije ovulacije, rijedje prozivi i do 24 sata, spermici  prezive u tijelu zene 72 -120 sati (iliti 3 - 5 dana) u iznimkama do 168 sati (7dana). Tako da AKCIJA  kad dodje, ti ga zaskoci i nepustaj 

Mallla
    03. Studeni 2015. 22:47

Vecka mjerim digitalnim, kupila ga bas u tu svrhu. Zivo me zainteresiralo sto je tako niska temp. Bas cu pratit sada cijelo vrijeme jer me bas bas zanima!
    Ivyp glavu gore! Ovo je jedan mali pad, ali ustani! Znas sve sto hoces mozes, ne odustaj i vjeruj u uspjeh. Mi ode vjerujemo u tvoj uspjeh koji ce jednom doc! Odmori se i onda aktivno dalje!
    Klaus dobrodosla! Budi ovdje s nama, pisi sto te muci. Ako kako mozemo pomoc tu smo!

url=https://lilypie.com]

Veja
    03. Studeni 2015. 23:05

Ivyp, zao mi je radi M  budi jaka 

Miska, pokrijte koliko ste skupa, pa sta Bog d, drzim fige 

Majo, samo informacije radi, neki digitalni toplomjeri ti tnaju pokazivat nizu temp. Imala sam slucaj, cak do 1 stupanj je manje pokazivao, grozno. Tako da ako imas jos jedan za provjeriti bilo bi super, cisto da si sigurna 

Klaus, dobrodosla! Zelim ti da se sto prije ostvari zelja 

Schinin
    03. Studeni 2015. 23:07

Klaus_zg: dobrodosla glavu gore, znam da je to zacarani krug  i da je tesko izaci iz njega, ali barem dodji ovdje, izjadaj se nama malo, bit ce ti barem malo lakse

nego, gubitak kilograma jeste jedan od mogucih koraka kod regulacije PCOS ali ima toliko drugih stvari koje se mogu pokusati kod planiranja T... naravno ne garantiraju uspjeh, ali vrijedi sigurno pokusaja. da mjenjas dr???

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.