Petra Čestitke ;) Preljepo! Nakon minusa stigao plus! Volim ovakve priče, kao film!
Crnokosa lijepo te je čuti! Hvala na umirenju. Nadam se da će i kod mene biti uspješan predosjećaj.
Lalatia dobrodošla!
Miška-r najvažnije da ti je M podrška....nikad loše o tebi ne pričaju bolji, već oni o kojima se ima šta pričati! Glavu visoko pod oblake!
Zabice zao mi je za M! Al stic ce +, sigurna sam!
E snovi, netko ih je spomenuo, ja prije dvi noci sanjala malu bebu musku koja me grli oko vrata toliko cvrsto da ne mogu odvojit od sebe! Zanimljiv san!
Kupila sam toplomjer, od jutra pocinjem pratit bazalnu!
url=https://lilypie.com]
MajaSocka: nadam se da je T em neki simptomcici, em predosjecaj, em san....sve nekako "mirise" na T
toxoplazmoza se prenosi kakicom, ali ne i mazenjem tako cemo moje bebice i ja da se i dalje mazimo istim intenzitetom
jedna moja prijateljica je imala macku kad je zatrudnila i ta joj je od prvog dana trudnoce lezala na stomaku , prela, mazila se.... kad se mali rodio, bio je najmirniji kad je macka bila u blizini, a nikad se nije budio/plakao ili stsa vec kad je maca spavala kod njega u kreveticu
Pozdrav, drage moje trudilice i trudnice!
Dugo se već nisam javljala, pa koliko sam uspjela pohvatat, ima tu dosta novih plusića, i svakoj od Vas od srca čestitam!
Vi, sve divne žene- trudilice, nadam se da ste blizu svoga plusa i da ćete uskoro, svaka ponaosob, biti najsretnije žene na svijetu!
Kod nas, nakon skoro godinu i pol koliko se trudimo, još uvijek nema ništa, ali plodni dani, a s njima i nova nada, su blizu..
Na dan kad sam dobila zadnju mengu, bila sam jako psihički loše...znate ono kad se stalno trudite i ne uspjevate, jednostavno Vam dođe da od svega dignete ruke... A onda, našla sam utjehu u svakoj od Vas, mislim da bi nam svima dobro došla jedna zajednička optimistična kava!
Ovaj mjesec nekako puštam da sve ide svojim tijekom, polako mijenjam prehrambene navike i pokušavam smršavit (imam cca 10 kg viška)... Nismo previše aktivni ovaj mjesec... Ne razmišljam o čudu malom nešto previše, već sve stavljam u Božje ruke...a On najbolje zna kako se osjećamo i koje su naše želje...
Miska, nemoj se dat iznervirat, iako ZNAM da takve stvari bole... Bitno je TKO kaže, znaš i sama...
Vecka, ako bi me mogla pridružit na listu – 24.11.! Hvala ti!
Petra čestitam,neka ti ovih 9 mjeseci prođe na najlakši i najljepši način...Pridruži nam se na ljetnim bebama!
Miska-r žao mi je što si tako nešto morala doživjeti,ali draga nemoj misliti na to,znam da je teško,lakše je to reći...ali ne treba ti dodatni stres uz ovo planiranje bebe! Takvi ti ljudi i ne trebaju u životu,bolje je što prije doznati tko je kakav ...barem znaš na koga možeš računati!Bitno da ste si ti i suprug podrška i da ne dozvolite da to utječe na vaš odnos! Samo hrabro naprijed i nadam se da ćeš uskoro vidjeti plusić i da ćeš onda zaboraviti na ljude koji nisu ni dostojni da budu u tvom životu!
Evo jedan primjer kako se iznenadiš za neke ljude...moji roditelji imaju 4 unučadi(sestrina djeca),a suprugovi još nemaju i puno više pokazuju osjećaje nego moji,jednostavno imaju drugačiji odnos,mislila sam da će se oni više radovati kad saznaju za unuče jer znaju da 3 god.pokušavamo ,a i to im je prvo....na kraju je ispalo da su moji bili ti koji su nas izgrlili i izljubili,stvarno su bili presretni!Tako da nikad ne znaš tko će kako reagirati i tko kako razmišlja....bitno da nitko od nas nije sam u svemu tome...o bilo kakvom problemu da se radilo!
Lista za NE dobit:
Ivyp 30.10.
Miska-r 02.11.
MajaSocka 09.11
Paula5 12.11
Anchy30 15.11.
Vecka 15.11.
Chichita 18.11.
ImanX 19.11.
Miska 24.11.
Leonaaa 24.11.
Pticica2 27.11.