Miska-r, baš sam htjela pisati ima li kakvih simptomčića??
Jooj Bože, kako su ti ljudi tako grozni, aj donekle od susjeda može se i očekivati takvo nešto, ali od svojih, čudno, čudno, nevjerojatno nego ti iz ovoga sve izađi još jača, bitno je da ste ti i M najveća si podrška i uz sve to želim ti da vas obraduje plusić za koji dan
Anchy, naravno da se snovi ostvare i želim ti to što prije
Žabice, baš mi je žao da je M stigla, baš sam nekako mislila da je to, to Al kao što kažeš Onaj gore zna što radi
Ja sam si bas danas postala sumnjičava da će biti išta ovaj mjesec, lh trakica mi je u subotu pokazala pik, u nedjelju još jače, jutros temp pala sa 36,5 na 36,2. Ubija me kad znam da moramo, tako sam onda sigurna da to nije to i da neće ništa biti. Baš mi je danas došlo da odem od svega na mjesec dana od sve te tehnologije, spravica za mjerenje i da odmorim mozak
Paula, kakvo je stanje?
Miska, jesi li uspila iskominirati datume?
Šaljem puse cure, uživajte još u suncu dok ga ima
Lista za NE dobit:
Ivyp 30.10.
Miska-r 02.11.
MajaSocka 09.11
Paula5 12.11
Anchy30 15.11.
Vecka 15.11.
Chichita 18.11.
ImanX 19.11.
Miska 24.11.
Pticica2 27.11.
Orhideja 30.11.
Anchy: snovi se itekako ostvaruju drzim fige,da se ovaj sto prije ostvari!
Zabice, tako mi je zao! glavu gore, odboluj m i onda u nove pobjede!
miska-r: mogu misliti kako ti je! probaj ne misliti na to (jes, sto ja to fino ovako sa udaljenosti mogu reci..), prekrizi ih, a slijedeci put kad ih vidis, samo im nesto onako "spusti" i ignoriraj ih od sada (bar koliko mozes). takvi ti ljudi ionako ne trebaju! saljem positivne vibre da se sto prije oporavis od toga!
Vecka: drzim fige, da je ovo dobitni ciklus! tako ti zelim taj dugo ocekivani plusic!
ja naravno nisam izdrzala, da ne zavirim u sistem kakvi su mi nalazi krvi... evo prije minute stize rezultat za toxoplasmose-antitjela: negativan sad cekam ostatak
dobar dan curke ...
evo mene nova sam ovdje ...
prvo ću svima zaželjeti sreću i dobitan ovaj mjesec...neka vam je svia sa srećom...
a moja priča ide ovako...
već punih dvije godine trudimo se da ostanem trudna ..ali svaki mjesec je novo razočarenje ...majka sam djevojčice koja ada ima 3 i pol godine...i nakon nje mislili smo hajmo još jedno i too je to...ali nekako nam ne ide..moj dragi ginikolog nije me htio slati nikamo...pa probaj ovo,pa ono,pa pričekaj malo i tako to u krug..i evo sad sam ga nekako nagovorila da me šalje vadit hormone i pristao je ....u srijedu idemo na Vuk Vrhovac, e sad bi lijepo molila iskustva ,ako je koja bila tamo...
Petra, cestitke! Neka sve prode po skolski. :))
Pepita, haha usporedba s gorilom me bas nasmijala. Posebno sam dlakava bila u trudnoc, sve dlake potamnile, kao tapeti Nadam se da ce ti se s porodom jajnici popraviti. Meni se nakon poroda malo smanjio desni jajnik, inace mi je uvijek bio min. duplo veci nego sto bi trebao biti, isto tako i lijevi je bio dupli dok sam ga cijelog imala. Drzim fige da je trudnoca popravila stanje.
miska-r, basmi je zao sto si to morala dozivjeti. No, u ovo danasnje vrijeme nista ne cudi vise. Oni koji bi trebali biti uz nas najvise I podrzavati nas, ti nas najvise uzimaju zdravo za gotovo. Rekla jednom bivsa cimerica, da koliko god bila ljuta na svoje roditelje u pojedinim trenucima, da je jedino od njih dobivala iskrenost I u njih mogla imati povjerenje, jer bez obzira sto ucinila uvijek ce se moci vratiti njima. Nazalost, vecinom nailazimo na osobe koje se smjeskaju I puni su lazne njeznosti dok smo im u blizini, a cim okrenemo leda, pretvore se u babe tracare. Neka dvolicnost ide njima na dusu. Nemoj uzimati toliko to k srcu niti dopustati da te uznemiravaju takve osobe, nisu vrijedne tvojih zivaca
14.06.2014. L ♥
Sortiraj odgovore
Najstariji