Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Chichita
    04. Studeni 2015. 08:27

Jutro drage moje,
    cure žao mi je zbog vještice, ali nema predaje, mi sve možemo i ne odustajemo tako lako....
    sad se malo odmorite i nemojte razmišljati zašto je došla....tko je "kriv" i ostalo...
    Sad napunite tijelo i duh dobrom energijom, i pune optimizma opet u akciju.
    ako imate vremena zaokupite se nečim da malo razbijete stres, kod nas je još lijepo vrijeme pa ja čupkam travu, sadim cvijeće na terasu, možda malo glupo ali mene opušta. Misli odu daleko od problema...

miska-r
    04. Studeni 2015. 08:40

Chichita

Jutro drage moje,
    cure žao mi je zbog vještice, ali nema predaje, mi sve možemo i ne odustajemo tako lako….
    sad se malo odmorite i nemojte razmišljati zašto je došla….tko je "kriv" i ostalo…
    Sad napunite tijelo i duh dobrom energijom, i pune optimizma opet u akciju.
    ako imate vremena zaokupite se nečim da malo razbijete stres, kod nas je još lijepo vrijeme pa ja čupkam travu, sadim cvijeće na terasu, možda malo glupo ali mene opušta. Misli odu daleko od problema…

dobro si ovo rekla, samo evo kod mene je hladno, ima malo sunca tako da se ni ne krecem po vani previse, osim sto odem na poso i s posla i dok ne unesem drva malo u kucu i to je to hehe, ali bome cu danas malo uzivat dok ima sunca jer moram malo skrenut misli.ajd lako za misli samo da mi je nac nesto za ove bolove sto mi M donese, imas li kakav savjet u vezi toga?

Veja
    [UREĐENO] 10. Svibanj 2017. 15:11

Lista za NE dobit:

Ivyp 30.10.
    Miska-r 02.11.
    MajaSocka 09.11
    Paula5 12.11
    Anchy30 15.11.
    Vecka 15.11.
    Chichita 18.11.
    ImanX 19.11.
    Miska 24.11.
    Leonaaa 24.11.
    Pticica2 27.11.
    Orhideja 30.11.
    Ivyp 01.12.
    Miska-r 02.12.

Obama2009
    04. Studeni 2015. 11:49

Ja se nadam da sam i ja na listi za ne dobiti
    24.11
    Ah,koje sam srece cisto sumnjam 😁😁

miska-r
    04. Studeni 2015. 09:04

za ovo gumeno sam cula, al opet neki kazu da nevalja navodno se moze dobit izljev, tako da se nisam nikad usudila pokusat, ali sad cu moc bez straha probat. hvala ti

Chichita
    04. Studeni 2015. 09:11

moram priznati da ja za to nisam čula, meni uvijek pomogne kad se utoplim + šalica kamilice...ja sam čula druge gluposti, kao da se ne smije tuširati za vrijeme M.niti prati kosa i sl.

miska-r
    04. Studeni 2015. 09:30

da da da, ono necemo se tusirat nit prat kosu tjedan dana, nek smrdimo sta ima veze hahah

• Pticica2
    04. Studeni 2015. 10:03

Ivyp i miska-r nema odustajanja i sama sam bila ista prosle sedmice ali opet krecem iz početka, odlucila sam da malo vjezbam kući uz muziku, jedem vise voca, pijem marulju pa vedjet ćemo. 
    Sada opet dolazi iščekivanje kako se približavamo datumima sa liste za ne dobiti sve ima neki zaplet kao u seriji i nadam se da se više od pola nas seli na drugi pdf. Pusice

Mallla
    04. Studeni 2015. 10:26

Zao mi je za pristigle M....al to znaci da su plodni dani blizu!
    Ja obozavam sunce....kod nas je lijepo....a cvjece i cupanje trave i mene super opusta prava terapija! 
    Meni jutros temp. 36.2 a jucer 35.3....skoro stupanj vise....zbunjuje me sve to al mi je zanimljivo...uzivila sam se!
    Sinoc me probudila žeđ, dvi case vode sam popila, usta suha (to nikad ne radim), a nekad pred jutro sam se jako preznojavala a u sobi 15°! Sise i dalje bole a grcevi tu i tamo....iscjedak gusti bijeli. Sve u svemu vjerovatno opak pms

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI