Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LuKi5
    01. Studeni 2015. 17:03

MajaSocka, drzim fige da je ovaj ciklus bio tvoj. I da je plus na putu. 

Vecka, vibre da je to to. I da nam se I ti uskoro javljas s lijepim vijestima 

Pepita, prelijepo mi je citati koliko podrske nam svima dajes, od dana kada si bila trudilica I sad kao trudnica. Svaka cast

Paula, draga, gdje si? Kako si? 

14.06.2014. L ♥

Pepita2109
    01. Studeni 2015. 17:39

Orhideja da nažalost se mogu vratiti, samo ti obavi sve pretrage i držim fige da sve bude u redu..
    LuKi redovito zavirim ovdje, a kako i ne bih kada sam odavde krenula, dobivala i sama podršku onda kada je trebalo da me se digne ili da me se spusti na zemlju, iako je sada već većina trudilica ovdje novih, prepoznajem se u njihovim postovima i jednostavno ako moja jedna riječ podrške nešto znači ja sam najsretnija, a kada vidim da neka objavi plusić uhhh kao da sam ja objavila hehe 
    Šta se tiče PCOS-a imam sve simptome kao i ti, prištići posvuda, dlakavost kao u gorile, kosa opada (ali srećom imam gustu na mamu) , brkovi također a naravno to se i vidi, nagomilanje kila u kratkom vremenu, ciklusi svakakvi, a bolni i obilni.. sad me baš zanima kakva će situacija biti nakon poroda..
    Pozdrav tebi i tvom preslatkom princu 

Trudilice pozitivom do pozitivnog testa, vibram za vas i mislim na vas 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

zabica25
    01. Studeni 2015. 18:59

Cijeli dan me boli kičma i imam bolove u trbuhu i jajnicima. 
    Sad sam se išla tuširat i na ulošku mi se pojavio svjetlo smećkasti, vrlo oskudan iscjedak...ne znam jel bi to bilo najavljenje M ili implantacijsko. U utorak mi treba doći M. Ja sam danas radila test, aoli očekivano negativan...
    POMAGAJTE 

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

zabica25
    01. Studeni 2015. 19:55

Temperatura mi je sad pala na 36,6  Dolazi li to M?

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

Mallla
    01. Studeni 2015. 19:57

Darliv ne mjerim temp. Ali namjeravam poceti, nego nikako da kupim toplomjer!
    Hvala vam svima na dobrim vibrama!
    Nekako ja sve mislim da jesam, a mozda je samo malo drugaciji ciklus! Hocu rec mislim da jesam al necu se previse razocarat ako nisam! Samo bi volila da ovaj tjedan sto prije prodje, pa da rjesim dvojbu. Npr. Nisam htjela ici vozit biciklo da ne nastetim ako je T u pitanju! Mozda sam malo zabrijala, ocito sam u toj nekoj fazi!
    Orhideja moguce je da je bio spontani, jos ako si tako cvrsto uvjerena moguce je da je! Citala sam da 25% trudnoca zavrsi prije nego zena sazna da je T! Zelim ti dobitne plodne dane!
    Zabice navijam za +!

url=https://lilypie.com]

Mallla
    01. Studeni 2015. 19:59

Pepita navijam da 24og u ruke primis svoje zlato, da bude zdrava beba i lagan porod!
    Luki 

Mallla
    01. Studeni 2015. 20:00

Zabice zar se temp. Ne mjeri samo ujutro prije dizanja?

Pepita2109
    01. Studeni 2015. 20:32

MajaSocka hvala na lijepim željama  a ja tebi želim plusić velik ko kuća 
    zabica držim fige da pad temp ne najavljuje M..

sretno svima 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.