Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Chichita
    27. Listopad 2015. 11:00

mene jako zanima što je sa Crnokosom...čitala sam njezine objave i jako me se dojmila....nadam se da je njezin plusić jako vidljiv....Draga, javi nam se

zabica25
    27. Listopad 2015. 11:24

Chichita, dobro nam došla...kako je lijepo dok nas je puno da razmjenjujemo iskustva...
    Ali naravno, čim prije zamijenile pdf. 
    Stres i prehrana su po meni najutjecajniji negativci zašto ne možemo ostati trudne. Iako se zdravo hranimo, svježe kuham...Bog je taj koji zna razlog, mi smo tu samo da nagađamo

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

Chichita
    27. Listopad 2015. 12:35

jedno pitanje...ja do sada nisam pila folnu jer mi nije bila potrebna (reče moj doktor), pošto sam ovisnik o voću i povrću i da samim time unosim dovoljno vitamina u organizam. Ali vidim da je dosta vas uzimalo "na svoju ruku" i bez recepta liječnika. Razmišljam da ju i ja sama kupim i počnem piti. 
    imate savjet što da kupim?

Mallla
    27. Listopad 2015. 12:44

Crnokosa drzimo fige da beta pokaze zdravu T!

Tina drzi se....Boze daj da je ipak sve u redu! Ako nije gledaj na to pozitivno iako je tesko. Znas da mozes bit T...aa Bog ce naci pravo vrijeme.

Chicita dobrodosla! Drzimo ti palceve da je T.

Obama to ti je kolicina 20, 30, 50.....koje god hoces!

Orhideja kako je kod tebe Stanje!

orhideja
    27. Listopad 2015. 12:49

MajaSocka

Crnokosa drzimo fige da beta pokaze zdravu T!

Tina drzi se….Boze daj da je ipak sve u redu! Ako nije gledaj na to pozitivno iako je tesko. Znas da mozes bit T…aa Bog ce naci pravo vrijeme.

Chicita dobrodosla! Drzimo ti palceve da je T.

Obama to ti je kolicina 20, 30, 50…..koje god hoces!

Orhideja kako je kod tebe Stanje!

Menstruacije nema, blagi bolovi u stomaku, konstantna ona pidmukla mucnina pogotovo ako sam gladna...a gladna sam cijelo vrijeme. Najgori je umor koji prelazi u nervozu. Ako nisam T onda me zeza gadan pms 😂

Obama2009
    27. Listopad 2015. 15:40

MajaSocka
    Hvala ti puno. Narucila sam maloprije i jedna cekam da stignu da probam i ja to. Nisam sigurna ocu Se Snac posto sam ja inace jako ziva, a stvari Koje Moram polako i smireno radit jednostavno Mi ne idu i za to sam Bas blesava 😂😂😂 Ali drago Mi je da vas ima puno tu Koje nam pomazete i djelite iskustva. Nema nista ljepse Kad zena zeni daje podrsku ☺️☺️

url=https://lilypie.com]

Mallla
    27. Listopad 2015. 12:45

Zabice 
    Paula mislm na tebe, vrati nam se brzo!

url=https://lilypie.com]

darliv
    27. Listopad 2015. 13:43

Tina javi se kad budeš znala više, stvarno mi je žao ako je pobačaj.. Chichita dobrodošla, ovdje sve čekamo isto i držimo fige jedna drugoj, samo se nadam da nećeš dugo...Orhideja nadam se da će kod tebe biti jedan ogroman plusek.. 
    Meni vještica treba doći tek za tri dana, no evo već treći dan samo ujutro crvenkasti iscjedak, ali bolovi stomaka i cica najavljuju da dolazi, ali s obzirom da ste pisale kako su isti simptomi i u T, nekako se još nedam..postoji u meni tračak nade sve dok ne dođe...
    Mislim na sve vas drage djevojke 

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

kika832013
    27. Listopad 2015. 13:57

Pozdrav svim curama i budućim mamama!
    Već duže vrijeme vas čitam i pratim ali ima toliko postova da nisam sve uspjela pročitati pa se ispričavam što ovako upadam.  
    U 8. mjesecu sam izgubila bebu u 3. mjesecu trudnoće, napravila sam sve preglede i sve je u redu. Nakon što sam se isplakala i shvatila da je to tako moralo biti da ja nisam kriva za to, iz toga sam izašla jača nego što sam bila i sad želim još više bebu. Tako da smo muž i ja krenuli opet u akciju hehe  U prvoj trudnoći nisam pila folnu, pa me sad zanima što mislite da uzmem na svoju ruku i da počnem piti? 
    Još jednom sorry što ovako upadam ipak se nadam malo duže družiti s vama dok se ne prebacim na neku drugu temu 

darliv
    27. Listopad 2015. 14:19

kika832013

Već duže vrijeme vas čitam i pratim ali ima toliko postova da nisam sve uspjela pročitati pa se ispričavam što ovako upadam.  
    U 8. mjesecu sam izgubila bebu u 3. mjesecu trudnoće, napravila sam sve preglede i sve je u redu. Nakon što sam se isplakala i shvatila da je to tako moralo biti da ja nisam kriva za to, iz toga sam izašla jača nego što sam bila i sad želim još više bebu. Tako da smo muž i ja krenuli opet u akciju hehe  U prvoj trudnoći nisam pila folnu, pa me sad zanima što mislite da uzmem na svoju ruku i da počnem piti? 
    Još jednom sorry što ovako upadam ipak se nadam malo duže družiti s vama dok se ne prebacim na neku drugu temu 

Dobrodošla  baš mi je žao zbog bebice, ali sada puno volje, želje i akcije i da nam što prije dođe novo zlato...ja sam folnu uzimala na svoju ruku, no periodično, malo uzimam, pa zaboravim...no ako nam je prehrana raznovrsna sa dosta zelenog lisnatog povrća, mahunarki, tada mislim da i nije problem ako se gotovo uopće ne uzima ili uzima samo povremeno kao nadopuna...

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

Nona1
    27. Listopad 2015. 15:34

kika832013

Pozdrav svim curama....i oprostite što upadam ovako kao padobranac 
    Kika da li su ti radili test za trombofiliju?
    Nisam čitala sve postove...pa danas možda stignem, sve preskočeno 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI