Tina javi se kad budeš znala više, stvarno mi je žao ako je pobačaj.. Chichita dobrodošla, ovdje sve čekamo isto i držimo fige jedna drugoj, samo se nadam da nećeš dugo...Orhideja nadam se da će kod tebe biti jedan ogroman plusek..
Meni vještica treba doći tek za tri dana, no evo već treći dan samo ujutro crvenkasti iscjedak, ali bolovi stomaka i cica najavljuju da dolazi, ali s obzirom da ste pisale kako su isti simptomi i u T, nekako se još nedam..postoji u meni tračak nade sve dok ne dođe...
Mislim na sve vas drage djevojke
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Pozdrav svim curama i budućim mamama!
Već duže vrijeme vas čitam i pratim ali ima toliko postova da nisam sve uspjela pročitati pa se ispričavam što ovako upadam.
U 8. mjesecu sam izgubila bebu u 3. mjesecu trudnoće, napravila sam sve preglede i sve je u redu. Nakon što sam se isplakala i shvatila da je to tako moralo biti da ja nisam kriva za to, iz toga sam izašla jača nego što sam bila i sad želim još više bebu. Tako da smo muž i ja krenuli opet u akciju hehe U prvoj trudnoći nisam pila folnu, pa me sad zanima što mislite da uzmem na svoju ruku i da počnem piti?
Još jednom sorry što ovako upadam ipak se nadam malo duže družiti s vama dok se ne prebacim na neku drugu temu
Darliv hvala ti na savjetu od malena se hranim zdravo, možda zbog toga mi nije doktorica dala folnu u prvoj trudnoći. Jel mi možete neku preporučiti da si uzmem? Ja sam vječni optimist kako moji kažu tako da se sad samo moram opustiti i eto plusa brzo hehe
E da dodam jos jedan simptom koji mi tek sad upada u oci.. par dana bi na sve plakala 😂
Pozdrav svim novim curama :*
Crnokosa se nista ne javlja vec sam nestrpljiva
Meni je danas 25.dc i bazalna je lagano palA tako da ocekujem M.
:((
https://lt1f.lilypie.com/iH35p2.png
Sortiraj odgovore
Najstariji